![]() |
nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!! ez lenne a legjobb megoldás szerintem és ezt jó lenne ha mindenki belátná!!!;) van több száz érv pro és kontra minden oldalról de nem gondoljátok h az lenne mindenki számára a legmegfelelőbb? sokkal több ember lenne elégedett és nyugodt mint csalódott! csak 1 példa az A-ból 10-en vagyunk 1 törpe 1 gnóm(én) 2 ork 2 óriás 4 elf beverték az orkunkat és meglépett az ember csak a törpe és én tudunk gyújtani nála h közelebb legyen az orkoknak és az óriásnak...:(( vagyis én majd csak akkor ha ezentúl több tolit tartok majd mert most már arra is kell gyúrnom...:(((mert 4-5 rengetéssel nem jött túl közel! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...
|
Quote:
|
Quote:
Most már valami értelmes javaslat kéne... Én sajnos nem tudok, ezért csöndbe is maradok. |
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |