Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

sifu 05-08-2007 14:44

nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!!
ez lenne a legjobb megoldás szerintem és ezt jó lenne ha mindenki belátná!!!;)
van több száz érv pro és kontra minden oldalról de nem gondoljátok h az lenne mindenki számára a legmegfelelőbb?
sokkal több ember lenne elégedett és nyugodt mint csalódott!
csak 1 példa az A-ból 10-en vagyunk
1 törpe
1 gnóm(én)
2 ork
2 óriás
4 elf

beverték az orkunkat és meglépett az ember csak a törpe és én tudunk gyújtani nála h közelebb legyen az orkoknak és az óriásnak...:((
vagyis én majd csak akkor ha ezentúl több tolit tartok majd mert most már arra is kell gyúrnom...:(((mert 4-5 rengetéssel nem jött túl közel!

Kutyuleee 05-08-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 94443)
monnyuk jah...bár így is panaszkodnak, hogy sok az elfes téma, és mivel ez a főbb téma, ezért gondoltam, hogy ezt is itt kéne megvitatni ;)

amig 4-5különböző személyes szálon fut a téma addig senki se fog odafigyelni rád:D

Kutyuleee 05-08-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by shep (Post 94442)
na asszem gyorsan kell váltanom és többet nem is leszek elf. gondolom még egy pár(száz)an ugyanígy tesznek. :(

ő erre a témára ott van már egy-két topic ahol siránkozni lehet...

hapi-hapi 05-08-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 94445)
nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!!

Na ezzel 110%-an egyetértek... ha nem az elf kikészítése volt a cél, akkor ATI ebbe neked is bele kellene eggyezned szerintem!

Trek 05-08-2007 14:49

Quote:

Szerintem is ez lenne a legjobb...

Sas Alexander 05-08-2007 14:53

Quote:

Én még ezzel is megelégednék! Mint elf varis mondom ezt!

Phoenix 05-08-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by hapi-hapi (Post 94448)
Na ezzel 110%-an egyetértek... ha nem az elf kikészítése volt a cél, akkor ATI ebbe neked is bele kellene eggyezned szerintem!

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94449)
Szerintem is ez lenne a legjobb...

Figyeljetek, elhihetitek, hogy nem lesz visszaállítva a régi elf faj!!!

Blasi 05-08-2007 14:59

Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...

Kutyuleee 05-08-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94459)
Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...

Blasi, nincs enyhe paranoiád??? miért akarod az embereket az adminok ellen hangolni???

Valezius 05-08-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94459)

az egy nagy vicc az egész, be lehetne fejezni a sírást. mindenki elmondta, amit akart.
Most már valami értelmes javaslat kéne...
Én sajnos nem tudok, ezért csöndbe is maradok.

All times are GMT +1. The time now is 15:49.