Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Andrew 01-01-2008 21:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 147994)
[Szabályellenes beírás törölve.]

és az is, hogy nem lesz érte bünti :)
viszont célba ért az írás :D:D + Ati is látta, talán megfordul a fejében, hogy ez tényleg nem okés :o

Ati 01-01-2008 21:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 147997)
és az is, hogy nem lesz érte bünti :)
viszont célba ért az írás :D:D + Ati is látta, talán megfordul a fejében, hogy ez tényleg nem okés :o

Az fordul meg főként a fejemben, hogy ha egyszer világosan meg lett mondva, hogy ilyen információkat ide is tilos bemásolni, akkor miért teszik ezt néhányan mégis? Az egyik BIZTOS szabályszegés jobb, mint a vélt másik?

Andrew 01-01-2008 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 147999)
Az fordul meg főként a fejemben, hogy ha egyszer világosan meg lett mondva, hogy ilyen információkat ide is tilos bemásolni, akkor miért teszik ezt néhányan mégis? Az egyik BIZTOS szabályszegés jobb, mint a vélt másik?

az én saram is :o pontlistára gondoltam, írtam is, csak nem elég érthetően
abból is látszik (számomra) minden egyértelműen

Synkel 01-01-2008 21:40

Quote:

Ati, ez azért nem ennyire nyilvánvaló. Az A eseményes topicban azt mondtad, hogy friss infót nem szabad másolni. Ezek egyike se friss infó volt.

A másik: én megszegtem lehet egy fórumszabályt, mások "vélhetőleg" évek óta nagyüzemileg csalnak a játékban. Szerintem nem egy kategória a kettő.

Serg 01-01-2008 21:45

Quote:

Ati!Ha benézel az 5X be láthatod hogy ezen országok nem támadhatóak mert fényévekre vannak már mindenkitől.2.érdekes módon a támadott bevillant egy pillanatra szabiról majd ujra szabizik és közben ráküldtek 5 sereget tizenkörre amit ha megvizsgálsz akkor láthatod védhető lett volna...de szólj ha ne folytassam...

Synkel 01-01-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148003)
Ati!Ha benézel az 5X be láthatod hogy ezen országok nem támadhatóak mert fényévekre vannak már mindenkitől.2.érdekes módon a támadott bevillant egy pillanatra szabiról majd ujra szabizik és közben ráküldtek 5 sereget tizenkörre amit ha megvizsgálsz akkor láthatod védhető lett volna...de szólj ha ne folytassam...

Nem beszélve arról, hogy az ütő országok már most se lennének életképesek azzal a kiépítéssel ha nem a távolság védené őket. 1 hónapnál fiatalabb oriktól nem rossz teljesítmény...

Andrew 01-01-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 148006)
Nem beszélve arról, hogy az ütő országok már most se lennének életképesek azzal a kiépítéssel ha nem a távolság védené őket. 1 hónapnál fiatalabb oriktól nem rossz teljesítmény...

jóvanna, láttam én már védett oriban 3-4 milliárdot... X-be:p
biztos ügyesen piacolt :D:D bele kell törődnünk, hogy ők ennyivel jobb játékosok :rolleyes:

Serg 01-01-2008 21:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 148007)
jóvanna, láttam én már védett oriban 3-4 milliárdot... X-be:p
biztos ügyesen piacolt :D:D bele kell törődnünk, hogy ők ennyivel jobb játékosok :rolleyes:

Ezt csalás nélkül is megtudod csinálni>>amikor nincs az 5ös szinten orid reggelsz egyet és tekit írsz, képzel,fogózod a piacot>>amikor fordul le a köv orid kiárulsz a szövidnek átküldesz mindent és ő visszaküldi neked amikor akarod...

NorB 01-01-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148003)

hmm Serg, már hogy lenne védhető, ha egyszer a szabis csak egy pillanatra dugja ki az orrát szabiról, amíg az 5 sereg elindul :)
nem lehet egyszerre szabin, meg nem építhet egyszerre :D

és ezt mindhárom szabis ori csinálta folyamatosan :D
persze, hogy véletlen
meg az is, hogy az alsó kettő most már nincs szabin, amint itt elkezdtünk irogatni
nevetséges az egész

Serg 01-01-2008 22:18

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 148011)
hmm Serg, már hogy lenne védhető, ha egyszer a szabis csak egy pillanatra dugja ki az orrát szabiról, amíg az 5 sereg elindul :)
nem lehet egyszerre szabin, meg nem építhet egyszerre :D

és ezt mindhárom szabis ori csinálta folyamatosan :D
persze, hogy véletlen
meg az is, hogy az alsó kettő most már nincs szabin, amint itt elkezdtünk irogatni
nevetséges az egész

Amikor már nincs magas hekin nem tartják szabin hiszen csökkenteni kell a topköreit:D

All times are GMT +1. The time now is 01:10.