![]() |
Quote:
|
Quote:
mindegyiknek lett volna módja a visszavágásra... talán az elf kivételével :D mert akinek nincs esélye visszavágni, annál általában nincs is akkora zsákmány :) az, hogy Te kifejezetten gyengéket lopsz, az a Te egyéni döntésed ;) |
Na akkor többek szavaival élve: Mások is úgy jutottak fel, hogy tolik lopták őket x körökről...:P Tudjátok ez olyan mint a kezdeti klánvédelem, igasságtalan, de eddig is így volt, nem kell változtatni rajta.:P
|
Quote:
ebből az alsóbb szintesbe meg gondolj csak bele, melyik alsóbb szintre gondolsz?5.re?arra ahol 100aranynál ritkán megy fentebb a nyersi ára???ha leszedik a tekercseid akkor minden téren gyengülsz, de ha lerengetik 5%épületed??(amit 100k aranyért vissza is építesz?) Quote:
Quote:
|
Csak a körtávolságokat figyeljétek, ha ehhez bejön ez a malusz, az maga a halál lenne :o
1 396148 ezüst alkony 10.242 0 2 2 390185 Terra valezis 10.197 0 --- 3 349446 Ferrokov 10.182 0 2 4 387528 Chara`din 10.116 - 1 4 5 400840 Devaloka 10.072 0 6 6 33416 Pulland 9.993 0 7 7 345102 Gedran land 9.970 0 9 8 383580 Foggy silence 9.844 - 2 11 9 403276 Zm3o5k6 9.830 - 39 12 10 36544 Bubba-land 9.762 0 14 11 376419 Lovarda:) 9.673 0 16 12 16 Füleslandia 9.610 0 17 13 358838 ASYSTOLIA 9.498 0 19 14 360950 vadvirág 9.465 0 21 |
Quote:
|
Quote:
az 5-ösön 10-20% bányát tartó ori már elég gyengusz :) |
Quote:
Orkot loptál? Gondolom pattant volna a védelmeden. Nem? Akkor biztos távolságból szívtad fogadjunk a vérét. Félelfet? Szegény biztos erősebb volt nálad, ha megtudtad lopni. Elfet? Ne viccelj, annak se keze se lába. :D |
Quote:
Quote:
könnyű olyan harcot vívni ahol az ellen a távolság miatt nem tud ellened semmit se tenni(vagy olyanokkal harcolni akik nagyságrendiileg gyengébbek nálad) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ilyen egyszerű lenne a recept minden félelf ori ellen akkor tudod mit? Javaslom mást ne is lopkodjunk. :D Egyébként mindenkitől elnézést kérek, de én MF-ként gondolkodom. Azonban már csak egy kis türelmet kérek mindenkitől, mert a szövis tolik mellett ez a szemléletem nemsokára megváltozik. :) |
Quote:
ha megtörtént akkor lekészülized, lelopod, majd lenttartod kicsit, és utána nm bír tolival visszajönni a bónuszok miatt(persze ez csak akkor megy ha az ellen mf, ilyen meg csak 5.szinten) |
Quote:
|
Ahogy nézem itt mindenki olyan király tolis hogy ha 2 körre lopnak, akkor sincs esélye ellenük a hadisnak. Akkor meg mi a fenének vergődtök, kérdem én? Miért lesztek ellehetetlenítve, ha most se tudnék visszavágni?
Valezius, megértem a problémádat, de veled ellentétben engem baromira nem érdekel az Aréna, és vagyunk ezzel még így páran. Amúgy meg csak a miheztartás kedvéért nekem általában van legalább egy tolis orim, bár igaz, jelen pillanatban épp nincs, mert mf-kedek az alacsony aktivitásom miatt, mf-ben tolival nyomni meg őrültség. Laziga, tudom, te király vagy, elmondtad nekünk azt is, hogy kell 300k értékre felmenni messze beelőzve a csoportot jksz nélkül. De ezt a marhaságot gondold át újra légyszi. A varis az életben nem okoz akkora kárt mint egy tolis, lenti szinteken meg végképp nem. Rengettél már 200 hekin? Tudod mennyit visz el a vihar 300 hekin? És tudod, mennyibe kerül a tanyakiesés pótlása ha szárazat teszel e célpontra? És ezzel szemben tudod, mennyit veszít a varis mészárkor, ha a tolis felméri a szövi seregeit, és mindig pontosan tudod, kinek mije hol jár éppen? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Barátnőm csinálja azt hogy a kis elfecskéjével tartja rettegésben a környékbeli félelfeket :D De Brown barátunk csak poénból írta, bár kíváncsi lennék, hogy egyáltalán olyanokhoz be néz-e, akiknél esetleg kicsit dolgozni is kéne a pénzért :) Anno a szövifelállásunk 5ös szinten 2 toli meg 2 hadis volt! Annyi varival, hogy ártózni tudjuk a többi tolvajt és egy kis ártózás után bárkihez befértünk, vagy a hadisokat ráküldtük mészárolni. És ebből mi szürhető le? Csak annyi, hogy max 2 körig felfelé loptunk...ha feljebb lopok, akkor mi benne az élvezet? :D |
Quote:
Szerinem a 100pontonként -1% eredményességet kéne átdolgozni, méghozzá %-os rendszerre. Akkor fölfelé is tudnának lopni a tolvajok, és lent se lenne érdemes Tehát ha a saját területemnél 1%-kal nagyobb országot lopok, akkor a malusz legyen 3%. Lefelé ugyanígy. Ez tűnik a legértelmesebb százalék értéknek, de lehet, hogy mégnagyobb malusz kéne, mert még mindig lehetne lopni 3-4körre. :p Egy 10K pontos 200hektáros ori 8840-11600 pontig tud 50% maluszig lopkodni. Egy 50K pontos ori pedig 44200-58000. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Alacsony létszámú csopikban mondjuk már más tészta, angol g-ben pl nem szabin lévő orit alig találsz 3 körön belül,malusszal meg inkább elküldöm a tolikat telemarketingesnek. |
Quote:
amúgy az ötleted nagyon jó, csak szerintem szigorúbban kéne venni: megnéztem mit jelent a környékemen ez(a legtávolabbi gömbhöz viszonyítottam) távolság:6kör értékkül:3415 terület különbség:68hektár málusz:3% (a két ország 1265 és 1333hektáros!) ha nem jól számoltam akkor pls írd le egy példával h te hogy gondoltad |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.jára az az 5,4 jött ki de mi aza 16,2? azt hittem hjó vagyok matekból, de ez most rácáfolt:D |
Quote:
|
Quote:
szerintem ez kevés, főleg h a mostanival ez 55%volna lehet csúny lesz de szerintem nem 3-mal hanem monnyjuk 6-tal v 7-tel kéne szorozni(és én ezt komoly meggyőződésből mondom) |
Quote:
Az igazságtalannal kapcsolatban: Nem tudom hány ori van most az Arénában, ha jól sejtem, nme túl sok. Miért lenne az Aréna, meg ennek a pár orinak az Arénabeli érdeke fontosabb, mint a normálban játszók ezreié? A többi része tetszik a dolognak, bár mivel az egyszerűséget szeretem, nekm jobban bejönne a körökre vonatkoztatott malus, mégha az Arénát ez hátrányosabban érinti is. A Hód tele van, és egyre több benne a bonyolult képlet, egy kezdő tutira nem igazodik el rajtuk. Mellesleg én se, így beérem annyival, hogy nagyjából sejtem milyen következménye lesza cselekedeteimnek. Ez a te verziód egy újabb bonyolult képlet, holott variknál is igen szépen le lehetett írni a súgóba, hogy 3 körön túl plusz egy % készüli az akció, és mindenki érti elsőre is... |
Quote:
pontkülönbség/pontszám*3 most: pontkülönbség/100, igen bonyolultabb, de nem sokkal. Igen, nincs túl sok ember Arénán, és asszem 3I-ben sincs túl sok ember, aki nincs szabadságon, látom téged ők se érdekelnek... |
Quote:
alattad lévő orit nem hogy nem pofátlanság, de egyenesen botorság lopni, mert fölmegy melléd és egyszerűen szétüt alulról :) felfele lévő orit pofátlanság lopni ;) Valezius ötletét támogatom, kifejezetten jónak tűnik, egy apró kiegészítéssel: legyen mellé körtávolság miatti készülifogyás :) |
Quote:
Most U-ban 4,5%-kal nagyobb ország már 3körre van: ő kapna 13,5% maluszt. 7,5% már 4körre: 22,5% malusz 10,5% már 5körre 31,5% malusz. (Most 10%) Annak aki nem érti: Ha az ellenfél 2körön belül van 0-13,5% malusz. Ha az ellenfél 3körön belül van 13,5-22,5% malusz. Ha az ellenfél 4körön belül van 22,5-31,5% malusz. Illetve egyesek nagyobb szorzót akarnak: mondjuk 4-essel: 18-30-42% malusz asszem ez bőven elég. Sűrű helyeken ahol a körtávolság gyorsabban nő, mint ezek a %-ok ott véd a pontlistabeli helyezéskülönbség. Egy 2szeres szorzónál már nem sírni kell, hanem több tolit tartani. Alkalmazkodni kell a mindenkori körülményekhez. A tolvaj nem varázsló, miért kéne ugyanúgy működnie? Miért kell csökkenteni a játék sokszínűségét? :confused: Persze aki tudja a körtávolság pontos képletét az szóljon és ahhoz igazítjuk ;) |
Quote:
|
Quote:
Ha pl az orkommal kifogok egy félelfet asszem rajtam fog röhögni az egész csoport... Szal ezt a dumát, hogy több tolit kell tartani valahogy nem szeretem... B-ben igaz lehet, de 2-300 hekin, ahol még brutál élezett orik rohangálnak, nem nagyon... |
Quote:
Aki nem akar alkalmazkodni, annak van más lehetősége, például egy felfele ütéssel 7% földet lehet szerezni, ami jelen javaslat szerint 20%-kal növeli a maluszt. Ha messziről lopott ennek már elégnek kell lennie :p |
Quote:
nagyjábol igazad van(megadtad a legszerencsésebb alsó határértéket) én spec azt számoltam h egy fél-elf 30%kocsmával bukik egy orknál, aminek 34~35% kocsmája van, vagy az ork kint tartja a seregét és 28~29%kocsmával is fogja, ehez hozzájön a kettes szorzó, akkor ez 14%-17~18%nyi kocsmát kell tartania, ez meg nem kis gyengítés neki!! |
Quote:
De ok,végülis jogos, egyéni tapasztalat szerint leginkább azokat a bátrakat szerettem volna büntetni,akik 5 csopiban 3-4 körről a nem teljesen kiépült orikat tekizik le nullára,de mivel ez nem egy egyéni kivánságműsor, visszavonok mindent. :D Kivéve,hogy tényleg jogos lenne a tolikat visszafogni a 4-5 körös lelopásoktól. |
Quote:
|
Quote:
Az okosok azt mondták, hogy az ork nem arra való, hogy megálljon vele az ember. Ha van egy mf orkom, akkor elképzelhető olyan mf félelf, amelynek több íja van, mint amit az ork át tud ütni, és a félelf még vígan l:popkodhatja az orkot 2körről is. Erre sajnos nem jelent megoldást a javaslat, de az eredeti felvetésre igen. :p |
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |