![]() |
Quote:
|
Quote:
2. a 270.párbajnál voltam kb eöször (ezek nem pontos számok-5+5belefér:P)és ott már igencsak 2k áron volt a drágakő:)kellett pár párbaj mire beleledünltem de a dobogora hamar felfértem:P ja pls adja már meg valaki a párbaj honlapját:Dharcosok orim jegyzetében van de azt meg vippelni kell,hogy müködjön:) |
Quote:
most bemutatom kb 25perc mulva a 500.párbaj felett ;)500-600ig(600után már nem hiszem,hogy voltam harcosok birtokaa orimmal) |
Quote:
A rendörségre is ugy mész el,hogy:láttam ott valakit aki megölt valakit valamivel,valamikor ,valahol?:) |
Nem én haragszom rátok hanem ti haragszotok rám ugyhogy akinek gondja van velem azután nem én fogok járni.Majd ha nekem lesz gondom veletek akkor igen:P
Szecsa:légy türelemmel mindent megtudsz amjd az orimrol:O) Csak várd meg amig bemaxolok:) |
szerintem túlzás hogy haragudnánk rád :D ha lenne miért akkor bannolva lennél :D csak annyira nagy az arcod néha, hogy az már ingerel minket :D:D:D
(mellesleg ennyi erővel én is kiválogathatom hogy mikor voltam a legjobb a párbajokon, és azt mondhatnám hogy akkor tudtam párbajozni, előtte nem, aztán elfelejtettem, csak azt vegyük számon... ehh...) |
Én szerintem ne igazan emlegesd az 500 feletti parbajokat.Azok mar nem a régi szabalyok szerinti parbajok.Nem igaza lehet összehasonlitani azokat az eredményeket.Nekem speciel az uj nem is teccik.
Itt mar minden kezdes mas tehat az eredmeny se azt mutatja hogy mit ertel el. Voltam parszor egyeni beallitasos parbajon es furcsa mod az nyert majdnem mindig aki csinalta. En csak azt nem ertettem hogy miert mondod hogy te milyne jo vagy.A parbaj se 1-1 ember harca.Biztos te is jartal mar ugy hogy keresztbevertek.Vagy mondjuk csak vart csinalt valaki es leviharozott. ERRe mondom azt hogy a parbaj vezselyes.Ssoe tudod meg hogy jksz el e vki.Mert ugye siman lehet sajnos.:( Ezzel nem mondom hogy te azt csinltad bar vki utolt mar erre is. |
Quote:
|
azért kíváncsi vagyok, hogy a mi kis Hódítós Anettkánk mikor unja meg a közszereplést.. szóval Harcosok rájöhetnél már arra, hogy minél jobban bizonygatod, hogy milyen jó játékos vagy, annál hiteltelenebb az egész.. ha jó játékos vagy, akkor azt majd mások mondani fogják rólad, és nem kell semmi önhype :rolleyes:
|
Quote:
|
Egyebkent, Harcosok kifejezetten nem szereti azokat a parbajokat, ahol alacsony a dragako ara.
Az o strategiaja nem adoztatasra, moralfenntartasra van kitalalva, hanem arra, hogy deffenziv orival valo kezdes (minel kenyelmesebben), a masik orszag fejlodesenek gatolasa, majd kesobb beverese. Ezt eleri rengetes, vihar, emberlopas stb segitsevegel. Rovid parbajt ezert nem szereti, mert ott ez az elony nem tud kijonni, hogy esetlegesen betudja verni a masikat, es nem szereti a nagyon nagy fos parbajokat sem, mivel annyi embernek pl. nem tudja lent tartani a nepesseget viharokkal. Ha lenne egy olyan parbaj, ahol 6-7 jo jatekos lenne, akkor Harcosok ugyanugy elveszne a tomegben, es kijonne a taktikai kulonbseg. (na meg persze azzal harcosok nem dicsekedett, hogy milyen jol tud fedezni parbajban... :) ) |
Igen valahogy en is igy latom.Az a taktika amit előad az erre épül.Viharozgat lopkod meg ilyenek.De ahol azok a feltételek amiket szecsa irt nem adottak nem megy semmiresem.
|
Pontosan.
Amikor abbol, hogy o artozgat, neki is gondja szarmazhat (ugyebar jobban fog romlani a moralja), akkor mar nem hinnem, hogy artozgatna, ha meg igen, akkor megszenvedne a moral szinten tartasaval. (Ugye Alba, amikor rengettelek... :D ) De igy hogy a dragako ara 2k, siman oszt 100k-t es sose fog 100 ala menni a moralja, holott folyamatosan artozik... |
Quote:
*Bows* |
nah jah a párbaj játék stílusa mindig is ez volt, amikor nyert:)
de persze lehet ez ellen is nyerni, csak szerencse kell hozzá pici, meg persze azért tudás, hogy mit csinállsz ellene:P |
Igen...csinaltam rengeteg varit, es annyi tolit, hogy ne tudjon belopni :) Viharoztam ameddig ra nem kenyszerult arra, hogy magikus pajzsot nyomjon, es levittem a tolikeszulijet, hogy lopni se tudjon.
(Ehhez persze annyit kellett bevallalni, hogy 0 ijjam, vedom volt...de akkor Harcosok nem nyert :) ) |
bár számomra sem szimpatikus harcosok viselkedése, de ez is egy stratégia. ha eredménye van vele akkor csinálja. ez szerintem most az a ritka dolog, amiért ebbe nem kell belekötni :)
|
Quote:
csak annyi a zavaró, hogy akik tudnak hódozni meg párbajozni és ismerik a játék stílusát, azoknak ez nem tetszik álltalában, merthogy nem valami szép |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok! Úristen ebből az első 9 oldal elég volt, valamiről lemaradtam esetleg?:)
|
Az nem nyero taktika.
Csak a szecsa altal irt feltetelek közt lehet nyerő.Ha rövid a parbaj vagy hosszu de sokan vannak akkor hiaba az egesz. Amugy hogy elvegyem az erdemeit ezt a taktikat nem ő találta ki.Szoval nem egy uj dolog amit ő talált ki. Látta hogy valaki igy jatszott ennyi. |
Quote:
Varizni igen a kis csapatnál szoktam nagynál viszont védözés vagy esetleg támadozok de nem szeretem ha variznak .Én a végére építem a dolgokat (bár néha a nagy végére koncentrálás közbe elmegyek )ott kijön a népelönyöm és ott egy jó cspaássál elölre kerülök:) De azért az jó,hogy ugy állítod be a varizos taktikát,hogy jaj de jó:) mert 1x bejött ez a taktika ellenem istenem hát csoda:DHa varizok nekem sincs védöm ott elbukhatok:D és irtad,hogy jaj nem szeretem a rövid párbajokat hány 2orás párbajban gyöztelek le?:)Majdnem megnyertem ellened a 3. párbajom már ember ami pont 2orás volt:PBár azt amit ott mondtál midnig nem felejtettem el:ha lehagysz többet hv-n első 3-ban benne nem leszel:)első háromba azota nem 1x hanem rengetegszer voltam azota:D Kb a 10. párbajomon (16fösön:P)2. lettem:P Állítsuk ugy a dolgot 1 taktikám van ugye?:)És te ezt ismered is mégse tudtál csak néha lehagyni:)Most tom jön ,hogy már az 500.párbaj felett alig volt normál alap párbaj de én nem ugy emléxem:P ja és 2 jó párbajos legyen egy párbajon?:)volt ott tudod a 6 vagy hány oráson nem 2 hanem mindenki jó:Ptudod ahol azt mondtad,hogy 7kor mész bulizni és senki nem lesz az oridba és mégis probáltál varizni 8kor:DAhol ugyszint első lettem:)mindenkit elvertem ugy ahogy azt kell:)ha jól emléxem csak téged viharoztalak vagy téged sem már nem tom:) Ja és 2oráshoz kell pont a semmi tudás:Pmivel ott ha kapsz az elején támadoval ütést véged:)de ha az elején ütsz 2-3x akkor nyerted ha már csak ijazzal+varizol:)továbbá:csak szerencse kérdése ott az egész nem jön ki a tudás(népelöny:P) |
Quote:
|
Quote:
egy jó varizos taktikát is fel kell tudni építeni de mondom ha mindig így nyomom a végefele már miért nem kaptam egy támado ütést sem be ?:)(normál párbajokon) talán mert védöztem?:D Nagy közönség elmondom milyen taktikán nyomtam az 500.párbajtola normál párbajaimat:védözös és annyi vari,hogy mágikuspajzs mellett nem variznak be kevés ij majd 30után átfozotam a védöket:)+még pár toli attol függöen hányan vagyunk:)+egy kivállo építési terv:)amit hv-ban+arénában+párbajon használok:Pnem kaptam 1 támadoütést sem vihart sem igazán(néha amikor lemaradta mágikuspajsz 1-2kört de nem többet:P)lopni se loptak be:)varizni én is csak azokat tudtam akik nyomtak támadot;)és lehet deffelös de a végére álltlában nekem van a legtöbb egységem és védö melett nem könnyü ám viharozni:)és ritkán végeztem 200hekin ugyhogy nem vagyok az a védekezünk végig:P ha meg ennyire kiismerhető taktikám volt miért nem láttam azt,hogy annyira legyöztök hogy jaj:)1-2x lehagytatok de nem porig verve stb:) Ja azt elismerem az adozáshoz nem értek egy olyan párbajon voltam (0 drágakőbányáson)de fogalmam se volt,hogy kell cisnálni:Delfelejtettem aranyalmázni stb:Dte szervezted én mentem +valami olyan akiröl azt beszélted,hogy régen jó volt:) ott kerek perec jobb voltál sokkal de 1. párbajom volt csak olyan talán az 5.olyan párbajomon nem lettem volna olyan egyszerű eset(kell egy kis idő mire kitapasztalok néhány dolgot:P)...de azért 2. lettem:D |
Quote:
Mondom pls adjátok meg a párbaj honlapcimét megnézem,hogy mikor voltam kevés fös párbajon:) Ja még 1kérdés mi számít kevés főnek?:) |
Quote:
Mit kell most itt egymást fikázni, hogy te szar vagy én vagyok a jobb?? Nőjjetek már fel kérem szépen! Egyikőtök sem fasza csávó, mind a kettőtöket le lehet győzni, ha nem is sokszor, de le lehet, mindenkit le lehet győzni, mert ugye ezek taktikák és minden taktikára van ellenszer Inkább mondjátok azt, hogy én vagyok a Király:D nah jó neeehogy mondjátok...:D De tudjátok én pl mért nem párbajoztam amikor az új rendszer bejött? hát pont azért, mert nekem nem jött be az, hogy meg vana dva, hogy mi legyen kezdésnek! Ezért amikor bejött mindig csak 200 hekis párbajon mentem és max egy-két változtatás az alap 200 hekin belül még:) Szóval úgy a lényeg annyi, hogy itt végülis mind a kettőtök jól játszik, de ti azt akarjátok elérni a másik szemében, hogy én vagyok a jobb, pedig nem igaz! |
[quote=Alba;38193]
Itt mar minden kezdes mas tehat az eredmeny se azt mutatja hogy mit ertel el. Voltam parszor egyeni beallitasos parbajon es furcsa mod az nyert majdnem mindig aki csinalta. örülj neki,hogy több lehetőség van:Pnem anynira sablon:) én nem állok egy nagy párbajszervező hirében még az elején szerveztme sokat utána már csak annyit buktam szervezésen mindig amit megnyertem:D figyelj volt olyan párbaj kivolt zárva a törpe volt 4db ork és 1db elf:Ptorony+ij kizárva:Pelffel ugy nyertem meg:Pott egyedül én gondolkodtam:Pha elfel vagyok semmi infot nem tudnak rolam full elitet gyártottam:Dmég azt is majdnem bevették,hogy lefokzotam az orim:Dmost minek lettem volna orkkal?:)az elf is beüti az orkot;) ja meg,hogy még tovább irjam:)olyna párbajt is nem egyet nyertem amibe be se léptem és nem én rendeztem:P(én kezdtem el az elsök között ezt csinálni,hogy nem lépek be:D) ja és,hogy a rendező nyeri?:)az nyeri aki számolgat ez azt jelenti,hogy te nem számolsz a dolgok után csak az alap párbajon vagy kemény azzal a 2-3taktikával:P de én is jobban szeretem az alap 200hekis törpöt az nagyon idegesít ha pl törpöt kizárják 2-3oráson:Dott végig alszom az egészet:P bár lehet ott jót beállítani is pl ha csak 2-3orán keresztül érsz rá akkor jobb egy jó beállított (bár kevesen csinálnak jó beállítottat:P) |
Quote:
és rajtam sokszor szinte mindig folyamatosan volt vihar, de mégis ott voltam a dobogón nagyon sokszor ígyis:rolleyes: csak aztán ki ismerted, hogy én hogyan nyomtam legtöbbször, nah akkor elkezdtem picit néha változtatni, hogy ne mindig ugyanazon a taktikán mennyek már:cool: |
Quote:
párbaj végén meg legtöbször nekem volt a legtöbb ijjam ugyhogy ha engem bevágtál akkor már mindnekit tudtál szinte ütni:P |
Quote:
párbaj végén az én taktikám pacival rohangálni oriról orira:D álltalában mindenkit beütöttem mindig, csak téged nem max, ezért legtöbbször mindig 2-ik voltam ha te ott voltál, mert ugye azért legalább 1 ori akadt, aki beütött engem amikor kitámadtam, de persze volt védelemm bőven de valaki szinte csak pacit csinált a végére |
nézőpont kérdése harcosok.
Igaz hogy igy minden parbaj mas de erre mondom hogy nem tudni ki milyen jo... Ilyen kijelentést hogy népességbe lehagysz?Hm.Meglepo.Mindenki vágja aki olvassa a sugot hogy mi növeli a népet.Te is lathatod hogy aki sokat parbajozik az nem marad le népben sosem.Mindeki ugyananyira nő, nagyon kicsi az eltérés. Ez a takitika amit leirsz hol jo???Hm?Annira vari hogy ne artozzanak pajzzsal es ne mlopjanak tolival??? Ha mindig 1 taktikát játszol buksz :) Te aruldd mar el nekem hogy minden vari rajtad van a parbaj indulasatol kezdve? Az hogy ki nyer ki nem meg nem mondd semmit.En sok parbajt vesztettem el ugy hogy nem utottem azt akirol megbeszéltük hogy nem ütjülk mert nincs ott. De van aki nem ilyen es puff maris nyer. |
Quote:
ja nem vagyok abban olyna biztos,hogy lehagynak népbe:)tekielosztás építkezés is nagyon függ:)1.5oráig igen midnenkinek kb ugyanugy megy de utána már az számít van-e elég házad:P ja és kb fél oráig kell cska ,hogy rajtam legyen mivel utána már bejön az ij +vari a védök átképzödnek:Ptoli meg mindig elég ja és védelmet nem nagyon szoktam lökni akkor ha 30ijjam van:D |
Harcosok, mindenki verheto :)
En azt furcsaltam, hogy mig anno (emlekszem Rikkoval es Orsiaval mennyit szenvedtem, mig vagy a 20-25. parbajra normalis taktikat kitudtam fabrikalni) eleg sokat jatszott valaki, mire kitudott forralni egy nyero taktikat, addig jottel pl. Te, aki a 2-3. parbaján mar ugy nyomta, mintha 50 parbajon lett volna tul. Jollehet, amikor Te kezdtel jatszani, addigra nagyon kitudodott az, hogy mik a nyero strategiak, azt hiszem, en is irtam ide a kulso forumra, hogy milyen taktikakkal erdemes jatszani. Az pedig, hogy vannak sebezheto pontok egy parbajos oriban bizonyos idokben az nyilvanvalo; gondolok itt arra, hogy atkepezesekkor ures az ori, viszont ha valaki ilyenkor tamadoval utne, akkor lehet, hogy kis ideig elonybe kerulne, de a vegere biztos hogy elhullana. (Igy hiaba tudod Te is, hogy 30-57 kozott ures az orim, nem fogsz ramjonni, mert ha atkepeznel tamadova min. 44 egyseget, akkor bebuknad a jatekot.) Erre sokan epitenek, pl. en is, ezert merek atkepezni bizonyos idoszakban. S nekem tetszett Boszi jatekstilusa, hogy arra ment egy parbajban, hogy xy-t beussse "csakazertis" alapon :) |
Quote:
Szecsa te miattad+boszi miatt párbajoztam én egyálltalán 1-et is:Paddig még vipse voltam azért lettem vip mert boszi nagyon beszélte,hogy párbajozik utána te is mondtad jó dolog stb aztán az első után nekem is megtetszett:) |
Egyebkent, idovel az volt a gond, hogy nagyon varizasra/tolizasra ment ki az egesz. Amikor en kezdtem jatszani es a 100. parbaj kornyeken az volt, hogy mindenki tudta, hogy 115 varival felmegy a verszomj, a 10 toli vedett, es ennyi. A tobbi ijj es lovacska volt. 33. korben nyomattam ki a lovakat arra, aki eppen kimozdult es utottem befele foldre teljes kronika alapjan. Nem igazan volt olyan, hogy 115 varit begomboztek volna...vagy belopjak a 10 tolidat. (Hangsulyozom 30. kortol nezzuk ezt)
Olyan volt, hogy kapott valaki vihart vagy rengest az elejen a 10. korben es aztan mindig egy picit, de ezert kesobb meg szenvedett ugy, hogy a moralja csokkent igen szepen es gyujtogattak, elment a nepesseg. (ugye Alba?:D) Emlekszem, amikor meg karacsony utan Freddye-vel izgultunk azon, hogy a renges legalabb 1x vigyen 6%-ot :) S vitt...igaz, aztan ha nem jol adoztattal 40%-ig ment a moralod. (Meg azert hangsulyozom, regen voltak tamados tamadasok....mostansag nagyon elvetve...az elejen eloszeretett nyitas: vedo+vari+toli) Ugyanakkor siman lehetett utni 4*48 tamadoval, a tobbi pedig ijj. Maradt 10 varid, de nem rengettek 4-5en es kaptal azonnal vihart...ilyen nem volt... Mostansag, ha 100 vari alatt nyitsz kezdesre, akkor kapod a vihart valamelyik uberdeffes oritol, ami szomoru :-/ |
Quote:
hát én ha valakit nem tudok beütni egyszer, akkor már azon vagyok hogy egyszer beüssem, és akkor jobb lesz a lelki világom...:D de egyébként tényleg nem azért játszottam sose, hogy nyerjek legtöbbször amikor már jól nyomtam mindig azt figyeltem hogy ki támadja a gyengébbet, vagyis kinek van minusz hírneve nagyon és akkor azokat a végén szépen sorjával ütöttem le a párbaj végére én meg megálltam a 2-ik vagy 1-ső helyen mindig:rolleyes: |
Quote:
akkor Szecsa rendezte azt, és akkor neki írtam üzit, hogy mondja el egyáltalán hogyan kell belépni a párbaj részre, meg mi az alap dolog amivel aránylag meglehet magad állni a párbajon:) |
Quote:
elég 1 párbajban 1x ütni ha nem is a legvégén de 1x is elég.) maradok a 4ork 1 elf példánál:)nem tom már kik voltak ott megmondtam ott kb 1orával a vége elött nézzétek majd meg a végéig még lesz 2-3ütésem mondtak,hogy csak védekzek stb:)ezért irtam ezt de a végén csak meglett a 2ütésem ott is és annyi elég volt,hogy nyerjek nekik 20-30ütés is volt talán :D ja én ezért enm szeretem a rövid párbajokat mert ott rávagyok amugy is kényszerítve arra,hogy védözzek mert ha beütnek 4x támadoval az megnyeri én meg leszek a csapat végén:(de pl egy 5-6orásnál már nem biztos,hogy védözök mert nem sokan támadnak ott már támadoval mivel ha támadnak akkor utána ott a vihar kinyirja öket:Pés nem is éri meg szerintem hosszu párbajon támadozni |
de amugy volt a párbajban 1 idöszak ahol volt böven ütés:)kb akkor amikor boszi nyomatta ezt a dolgot, hogy a végén elindul oriás sereggel semmit se hagyva csak lovat+egy kis védelmet(boszi már nem emléxem te mit hagytál) de sokan ugy nyomták 0 toli+0vari+40-50ij+temérdek teki+sok ló:)
ez akkro volt amikor hirtelen sok kezdö kapcsolodott be és ök ilyen sitlust nyomattak:)legalábbis volt 2-3 aki mindig ezt cisnálta de szó szerint mindig.D boszi te ezzela ataktikávla tudtál elsö 2. lenni meg dobogó de ök nem igazán:)ugyhogy biztos valamit máshogy nyomattál:P |
All times are GMT +1. The time now is 19:18. |