![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerzünk egy trollt énekelni, sok őstehetség van az utcán, a gitárhúrokat már egy pitypangzabáló is tudja tépni :D én meg megtanulok dobolni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van..... |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D |
Quote:
Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:) Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:) Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D |
Quote:
|
Quote:
Csak akkor majd írd meg nekem is, hogy mi lett az új neve, hogy tudjam én is, kihez beszélsz...:D |
Quote:
...egyébként nem vagyok türelmetlen... :rolleyes: :D |
eddig bírtam ki én is hogy ne rinyáljak hogy kezdjük mááááááÁÁÁÁáááá! :D
*a kocsik készen vannak, ha indul a játék akkor mennek is átfele, addig lusta leszek. nem azzal induluk úy sem, hogy megnézzük mi a csúcsteljesítmény :p* |
Adok Atisnak is kicsi időt, hogy a szervermizériák lefussanak...:) Illetve ha ő is azt mondja, hogy készen áll, akkor lassan majd kezdhetünk...
Még előtte valószínű átnézem megint a megkapott karikat, módosítok még rajtuk kicsit, aztán hajrá-hajrá...:) |
Quote:
|
hááát. pedig úgy néz ki :D
|
Quote:
Meg persze a többiekre is kicsit...:) |
szóljál, mi a gond és cselekszem! :D
|
Auuu küld mrá el lécci a jó karilapom:D
|
mikor kezdünk? :D:D:D
|
Vagyok én is. Úgy értem, tőlem mehet. :)
|
Aki eddig rám várt, az most egy ideig ne tegye, nem tudom egyelőre utolérni magam, úgyhogy kezdjétek nélkülem, majd ha beleolvastam, és tecc, akkor hirtelen megjelenek. ;)
|
Öööö... :confused:
Ati, ha jól emlékszem a karlapodról csak a karaktered neve hiányzik... :rolleyes: Ha azt kitalálod, és naponta, vagy másnaponta ráérsz 15 percre, akkor nem is kell rád várni, és akár játszhatsz is velünk... :D Szerintem... |
Quote:
|
Hm... tipp a 15 percre: vacsora közben pl... de te tudod, ha nem érsz rá, nem érsz rá...
|
Nah, lassan összeszedem magam és akinek még tartozom karakterlappal, vagy egyéb dologgal, annak küldöm...:)
|
Half kitiltásával a csapatunk "szerencsésen" :( 3 főre apadt: egy fejvadász vagy valami olyasmi (Enkidu), egy rigó (Senki), és egy sámán (én). Így Enkidu lett az egyetlen ütő ember. Érdekes lesz így az életbenmaradás (főleg közelharcban), azt hiszem erre szokták mondani, hogy: "jaj, jaj, mind meg fogunk halni..." De azért én szeretnék játszani, mégha nem is lesz hosszú életű a karakterem...
Ui: Kezdem azt hinni, hogy átok ül az itt szervezett online játékokon... gyorsan ide egy ördögűzőt! Jah, és ezért kell egy játékba sok jelentkező, hogy a kezdésre maradjon legalább egy-kettő... |
Látom gyakoriak a hozzászólások és nagy a lelkesedés... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látszik nagyon nehéz lehet kitalálni, hogy hogyan élje túl a csapat a mesét, ha Aúú, még most se írt semmit a kezdésről... :rolleyes: :(
De mintha a többiek se lennének túl aktívak... Elfogyott a lelkesedés? :( |
dehogy fogyott. csak leverten várom mikor suzólal meg már végre aúú... :rolleyes:
mindenesetre én szívesen furikáznám a csapatot továbbra is, meg a jármű fegyverzetet is kezelem, de azért valaki az ablakokon keresztül is lövöldözhetne azért... :p |
Quote:
Nem mondom, hogy a karim nem ért a fegyverekhez, de nem egy harci marci. Inkább az ellen megtévesztésében és összezavarásában jó (fizikai maszk, fejlesztett láthatatlanság). Előre is köszi a furikázást :) de ugye a kaland ideje alatt nem fogsz végig a kocsidban ücsörögni? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:21. |