Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 04-19-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Chris
Akkor te leszel a rockbanda menedzsere :D

a troll trash metál a kedvencem , szóval semmi puhány zenét nem játtszunk :D

Chris 04-19-2006 11:55

Quote:

Originally Posted by Senki
a troll trash metál a kedvencem

Háááát... a troll része nem fog menni... elf trash metál nem lesz jó? :D :D

Senki 04-19-2006 12:01

Quote:

Háááát... a troll része nem fog menni... elf trash metál nem lesz jó? :D :D

szerzünk egy trollt énekelni, sok őstehetség van az utcán, a gitárhúrokat már egy pitypangzabáló is tudja tépni :D én meg megtanulok dobolni :D

Chris 04-19-2006 12:09

Quote:

szerzünk egy trollt énekelni

Van egyes éneklésem, csak nem vagyok troll... :D

Senki 04-19-2006 12:32

Quote:

Van egyes éneklésem, csak nem vagyok troll... :D

hát az egy dolog, de pitypangzabáló hangon metált... ehh :D

Chris 04-19-2006 13:39

Quote:

pitypangzabáló hangon metált... ehh :D

A kis válogatós... :D :p

Senki 04-19-2006 14:39

Quote:

A kis válogatós...

még szép! nekem a legjobb kell! remélem szert tehetek egy V-madárra :D a majd 9millás ára nem fért bele az elkölthető nujenekbe generáláskor :D:D:D

Életfa#2 04-21-2006 01:15

Quote:

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
...beneveznék egy fizikai adeptussal, de gőzöm sincs, hogy kell összerakni...

Fogtok játszani? Készülnek a karijaitok?

Ha valaki megdob egy leírással arról, hogy milyen szabályok vonatkoznak a kariépítésre, kitérve a fajok, a tulajdonságok, a szakértelmek és minden egyéb, a karakter életét befolyásoló dolgokrara, (magyarán: minimum egy leegyszerűsített szabálykönyvvel ;) ) akkor ígérem, menten nekiugrok a karakter összerakásának! :) De addig kénytelen leszek megelégedni a néző szerepével... :(

Chris 04-21-2006 07:34

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
minimum egy leegyszerűsített szabálykönyv...

Remélem valaki tud segíteni, nekem csak papíralapú szabálykönyvem van :(

Senki 04-21-2006 10:00

Quote:

nekem is :(

Senki 04-21-2006 10:00

Quote:

de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van.....

Half 04-21-2006 11:48

Quote:

de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van.....

nekem még nem tudtál volan szerezni mi?:D biztos azt akartad, hogy felmenjek hozzátoK:DDDD

Senki 04-21-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Half
nekem még nem tudtál volan szerezni mi?:D biztos azt akartad, hogy felmenjek hozzátoK:DDDD

... mivel egy hete szerezte meg PDFbe haver?....

Chris 05-01-2006 18:08

Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D

aúú 05-04-2006 09:19

Quote:

Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D

Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:)

Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:)
Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D

Ati 05-04-2006 09:33

Quote:

Originally Posted by aúú
Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:)

Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:)
Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D

Meg is jött, köszi. :) Néven gondolkodom, de ami tutira illúzióromboló volt a karakterlapon, az a "Bicskás Tomi" név, nem lehetne ebből valami ideillőt? :D Mert ennyi erővel akár Pista is lehet a karakterem neve... :DDDDDDDDDDD

aúú 05-04-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Meg is jött, köszi. :) Néven gondolkodom, de ami tutira illúzióromboló volt a karakterlapon, az a "Bicskás Tomi" név, nem lehetne ebből valami ideillőt? Mert ennyi erővel akár Pista is lehet a karakterem neve... :DDDDDDDDDDD

De, természetesen átnevezheted...:)
Csak akkor majd írd meg nekem is, hogy mi lett az új neve, hogy tudjam én is, kihez beszélsz...:D

Chris 05-08-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by aúú
Lassan be fog indulni a játék...

Mikor? Mikor? Mikor?
...egyébként nem vagyok türelmetlen... :rolleyes: :D

Senki 05-08-2006 19:51

eddig bírtam ki én is hogy ne rinyáljak hogy kezdjük mááááááÁÁÁÁáááá! :D

*a kocsik készen vannak, ha indul a játék akkor mennek is átfele, addig lusta leszek. nem azzal induluk úy sem, hogy megnézzük mi a csúcsteljesítmény :p*

aúú 05-09-2006 09:22

Adok Atisnak is kicsi időt, hogy a szervermizériák lefussanak...:) Illetve ha ő is azt mondja, hogy készen áll, akkor lassan majd kezdhetünk...
Még előtte valószínű átnézem megint a megkapott karikat, módosítok még rajtuk kicsit, aztán hajrá-hajrá...:)

Ati 05-09-2006 09:27

Quote:

Originally Posted by aúú
Adok Atisnak is kicsi időt, hogy a szervermizériák lefussanak...:) Illetve ha ő is azt mondja, hogy készen áll, akkor lassan majd kezdhetünk...
Még előtte valószínű átnézem megint a megkapott karikat, módosítok még rajtuk kicsit, aztán hajrá-hajrá...:)

Már megint rám vártok? Ne már :D

Senki 05-09-2006 09:30

hááát. pedig úgy néz ki :D

aúú 05-09-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Ati
Már megint rám vártok? Ne már :D

Is...:)
Meg persze a többiekre is kicsit...:)

Senki 05-09-2006 09:53

szóljál, mi a gond és cselekszem! :D

Half 05-12-2006 19:41

Auuu küld mrá el lécci a jó karilapom:D

Senki 05-14-2006 18:22

mikor kezdünk? :D:D:D

Enkidu 05-22-2006 23:09

Vagyok én is. Úgy értem, tőlem mehet. :)

Ati 05-29-2006 13:47

Aki eddig rám várt, az most egy ideig ne tegye, nem tudom egyelőre utolérni magam, úgyhogy kezdjétek nélkülem, majd ha beleolvastam, és tecc, akkor hirtelen megjelenek. ;)

Chris 05-29-2006 14:13

Öööö... :confused:
Ati, ha jól emlékszem a karlapodról csak a karaktered neve hiányzik... :rolleyes:
Ha azt kitalálod, és naponta, vagy másnaponta ráérsz 15 percre, akkor nem is kell rád várni, és akár játszhatsz is velünk... :D
Szerintem...

Ati 05-29-2006 14:17

Quote:

Öööö... :confused:
Ati, ha jól emlékszem a karlapodról csak a karaktered neve hiányzik... :rolleyes:
Ha azt kitalálod, és naponta, vagy másnaponta ráérsz 15 percre, akkor nem is kell rád várni, és akár játszhatsz is velünk... :D
Szerintem...

Nem a névkitalálással van a gond, hanem a naponta, vagy másnaponta 15 perccel. :)

Chris 05-29-2006 15:18

Hm... tipp a 15 percre: vacsora közben pl... de te tudod, ha nem érsz rá, nem érsz rá...

aúú 06-08-2006 12:23

Nah, lassan összeszedem magam és akinek még tartozom karakterlappal, vagy egyéb dologgal, annak küldöm...:)

Chris 06-12-2006 13:05

Half kitiltásával a csapatunk "szerencsésen" :( 3 főre apadt: egy fejvadász vagy valami olyasmi (Enkidu), egy rigó (Senki), és egy sámán (én). Így Enkidu lett az egyetlen ütő ember. Érdekes lesz így az életbenmaradás (főleg közelharcban), azt hiszem erre szokták mondani, hogy: "jaj, jaj, mind meg fogunk halni..." De azért én szeretnék játszani, mégha nem is lesz hosszú életű a karakterem...

Ui: Kezdem azt hinni, hogy átok ül az itt szervezett online játékokon... gyorsan ide egy ördögűzőt!
Jah, és ezért kell egy játékba sok jelentkező, hogy a kezdésre maradjon legalább egy-kettő...

Chris 06-15-2006 11:59

Látom gyakoriak a hozzászólások és nagy a lelkesedés... :rolleyes:

aúú 06-15-2006 14:58

Quote:

Látom gyakoriak a hozzászólások és nagy a lelkesedés... :rolleyes:

Én most spec azon gondolkodom, hogy maradjatok életben....:D

Chris 06-15-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by aúú
Én most spec azon gondolkodom, hogy maradjatok életben....:D

Pl: ne küldj ránk egy hadseregnyi ellenséget, főleg ne tápos állatokat... :p :D

Chris 06-22-2006 08:53

Úgy látszik nagyon nehéz lehet kitalálni, hogy hogyan élje túl a csapat a mesét, ha Aúú, még most se írt semmit a kezdésről... :rolleyes: :(
De mintha a többiek se lennének túl aktívak... Elfogyott a lelkesedés? :(

Senki 06-22-2006 10:01

dehogy fogyott. csak leverten várom mikor suzólal meg már végre aúú... :rolleyes:
mindenesetre én szívesen furikáznám a csapatot továbbra is, meg a jármű fegyverzetet is kezelem, de azért valaki az ablakokon keresztül is lövöldözhetne azért... :p

Chris 06-22-2006 10:32

Quote:

... mindenesetre én szívesen furikáznám a csapatot továbbra is, meg a jármű fegyverzetet is kezelem, de azért valaki az ablakokon keresztül is lövöldözhetne azért... :p

Max manalövedékeket... :D A fegyverrel való lövöldözés terén majd Enkidu intézkedik :D
Nem mondom, hogy a karim nem ért a fegyverekhez, de nem egy harci marci. Inkább az ellen megtévesztésében és összezavarásában jó (fizikai maszk, fejlesztett láthatatlanság).
Előre is köszi a furikázást :) de ugye a kaland ideje alatt nem fogsz végig a kocsidban ücsörögni? :D

Senki 06-22-2006 10:37

Quote:

Max manalövedékeket... :D A fegyverrel való lövöldözés terén majd Enkidu intézkedik :D
Nem mondom, hogy a karim nem ért a fegyverekhez, de nem egy harci marci. Inkább az ellen megtévesztésében és összezavarásában jó (fizikai maszk, fejlesztett láthatatlanság).
Előre is köszi a furikázást :) de ugye a kaland ideje alatt nem fogsz végig a kocsidban ücsörögni? :D

meg kellene néznem a karilapomat, hogy mennyire boldogulok nem fegyverágyban elhelyezett fegyverekkel, de szerintem lehet hogy elő-elő fogok villantani szükség esetén egy kettő hangtompított géppisztolyt. :D:D:D.. (illetve ha CL megnézné végre hogy akkor a reflexkapcsoló valóban felpumpálja-e a rigó reakciót, akkor lehet táposabb lennék elég durván mind járműre, mind azon kívül... (több pénz lenne másra, meg rigó kockák.... (bár lehet így is elég táp... bár tápolni sose lehet eleget :p:p))

All times are GMT +1. The time now is 23:21.