![]() |
azt hiszem pár körrel hosszabb a verseny, vagy hamarabb szolnak kiminek, meglett volna futigyőzés.
de ezen má nem rágodunk, ez az egész istállo 1 sapka ürülék. |
|
aha, csák morisz az uj rönó pilota, ez egyértelműen jo válsztás. :DD
|
Ha megbirnák fizetni biztos nyerene:D
|
Na újra itt:D
Ez nem volt semmi futam igaz csak az ismétlést láttam de addig nem tudtam róla semmit igaz előtte keltem pár perccel:cool: Asszem itt tényleg volt minden ami kell egy izgalmas futamhoz. Szegény Button-t attól függetlenül hogy lökdösődött meg elszúrta a rajtot sajnáltam (Szerény véleményem szerint nem azért durrant szét a motorja mert széthajtotta ez teknikai sport megesik persze van ahol többször van galiba:mad: ) Meg örömmel látom hogy Chuck Morisz van a kocsiban:D |
hát dehogynem!!!
mindneki széthajtya motorot, főleg kimi. mosmog button. de télleg jo futam volt.:D morisz lesz a uj : finn-suszter keverék...minimum |
Hát eddig nekem a Schumi mellett a Kimi volt a legszimpatikusabb pilóta, de apának köszönhetően ez teljesen elmúlt, köszönet érte:D . Hát ja, ha pár körrel hosszabb a verseny, ha kék az ég, és ha esetleg zöld a fű, na igen, akkor majdnem nyert a Kimi.
Lehet, hogy a finn alatt tönkremegy az autó, de azt nem kéne elfelejteni, hogy az az autó, ha megy, akkor baromi gyors. Menjen majd egyszer egy olyan géppel, ami igaz, hogy nem esik szét, de baromi lassú... Az sokkal gázabb, mert akkor mindenki a pilótát veszi elő, hogy lám-lám, megy az a kocsi, csak lassú vele. Úgy hogy most csak azért is: A Kimi gyenge és kész. |
Figyelem F1 rajongók!
Ez nem feltétlenül F1, de egy kis csemege videó:) Aranyos! http://www.metacafe.com/watch/91737/...at_vs_ferrari/ |
Quote:
Nagyon tetszett de itt még milyen egyszerű volt a Ferrari.-mármit külsőre-:) |
Quote:
|
Hát igen, a Fiat már a pálya közepén van, amikor Schumi még ujságot olvas:)))
|
Ok, hogy egy kis "hivatalos" topic formája legyen a dolognak, itt van pár hír az elkövetkezendő időszakről!
Bamugartner Zsolt ismét az F1-ben? http://forma1.vezess.hu/hir.php?idx=7665 A 2008-as szabályváltozásról már nálam is olvashattok:) http://forma1.vezess.hu/hir.php?idx=7641 Népvándorlás az F1-ben! http://forma1.vezess.hu/hir.php?idx=7630 Schumi inkább repülne!:) http://www.vezess.hu/hir.php?idx=7166 olvasgassatok!:) |
Köszike:D
Sok volt ami érdekes és új infó volt nekem. |
Na neee mi van itt volt futam nem volt időm mondom itt megnézem mi a harci helyzet erre pang az egész topic?:(
|
Röviden és tömören: Ide megint alkotott, a Honda szerelői segítettek Buttonnak, hogy véletlenül se legyen dobogós, a Ferrarinál rájöttek a gázpedál rendeltetésére, Schumi és Alonso ugyanazt csinálták mint tavaly, csak helyet cseréltek. Nagyjából ennyi...
|
lassan kezd tele lenni aszandálom kimivel.
lehet h némi kézpézér nem akar világbajnok lenni? vagy megin az utolso 5 futamot akarja megnyerni, h második legyen? komolyan kezdek kiborulni idegileg, miér maratt a mercinél. |
jaaa..., aszittem megszünt a topik, nem találtam sehol, csodálkoztam is, senki nem adott zöldet mostanság....:D
|
Sziasztok!
A rengeteg, feltornyosult munkám miatt, elég kevés idő jutott, erre a topicra:( Sajnálom! De igyekszem pótolni a hiányosságokat! Tehát, az Imola-i futam végeredménye a következő! 1 5 Michael Schumacher Ferrari 62 1:31:06.486 1 10 2 1 Fernando Alonso Renault 62 +2.0 secs 5 8 3 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 62 +15.8 secs 7 6 4 6 Felipe Massa Ferrari 62 +17.0 secs 4 5 5 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 62 +17.5 secs 8 4 6 9 Mark Webber Williams-Cosworth 62 +37.7 secs 10 3 7 12 Jenson Button Honda 62 +39.6 secs 2 2 8 2 Giancarlo Fisichella Renault 62 +40.2 secs 11 1 9 7 Ralf Schumacher Toyota 62 +45.5 secs 6 10 11 Rubens Barrichello Honda 62 +77.8 secs 3 11 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 62 +79.6 secs 13 12 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 62 +82.3 secs 12 13 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 61 +1 Lap 15 14 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 61 +1 Lap 16 15 21 Scott Speed STR-Cosworth 61 +1 Lap 18 16 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 60 +2 Laps 19 Ret 14 David Coulthard RBR-Ferrari 47 Driveshaft 14 Ret 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 44 Spin 21 Ret 15 Christian Klien RBR-Ferrari 40 Hydraulics 17 Ret 23 Yuji Ide Super Aguri-Honda 33 Suspension 22 Ret 8 Jarno Trulli Toyota 5 Steering 9 Ret 19 Christijan Albers MF1-Toyota 0 Accident 20 Fastest Lap: Fernando Alonso 1:24.569 |
Quote:
Én úgy hallottam, hogy Kimi leigazolását a ferrárihoz még nem teljesen döntötték el, az eredeti felállás szerint Luca di M. az Imola-i futamon jelentette volna be, de konkrét válasz nem volt a kérdéssel kapcsolatban! Véleményem szerint elképzelhető, hogy a többi futam valamelyikén jelentik be! Ami meg Kimi szereplését illeti, inkább szóra sem méltatom, mert bár mondták, hogy a merci nem lesz jó, de minden hutamon ezt mondják, még akkor is amikor nyernek:) Úgyhogy ezért sem értem ezt az 5. helyet tőle! |
Quote:
A ferrari gyorsabb volt az egyenesekben, és ez pont elég volt ahhoz, hogy Alonso csak a 2. helyen érjen a célba:D Egy izgalmasabb futamra vártam igazából:( |
tiszta ruppotlan a merci.
most nyalogatják sumit meg takonyzot, aztán elmulik, mihejst megszoritják őket...(reméjjük feltámad a bébi) |
Quote:
|
Mindenesetre sokkal jobb mostanában F1et nézni, mint amikor a Ferreri fél kört vert mindenkire.
|
Igen, de csak 1 fokkal, mert most a Renault aláz 1 körrel:)))
áá nem. de tényleg jobb, nincs annyira szétszakadva a mezőny:) |
na ja... aránylag egybe van a mezőny.
és juji ide a uj sato. körönként 2x megpördül, és legalább egyszer televág valakit :D |
Végre beindult a Schumi! :D
|
Quote:
|
simán.
kéne nekiik 1 külön forma1 ahol az a jo aki leghüjébben tud körbe menni |
Aki Schuminak vagy Alonso-nak szurkol, annak izgalmas volt a futam:) Nagyon jól versenyzett az "öreg", és a feszültséget a fiatal világbajnok nem bírta, ő hibázott. Nagy győzelem volt.
Valóban, gyorsabb volt egyenesben a Ferrari, talán... De hangsúlyoznám újfent, aki előbb jön ki a kanyarból, előbb kezd el gyorsítani, így törvényszerű, hogy az egyenesben kezd meglógni az üldözőjétől;) |
Sumi sztem nem tett nagy hőstettet ezt több pilóta megbírta volna csinálni a ferrarival mivel a ferrari kocsija jobb volt most mint a renault-é és ami előnyt egyenesekben beszerzett, az épp elég volt hogy alonso ne bírja megelőzni a kanyarokban azt így ment tovább.A végén meg nem Alonso hibája volt habnem olajfoltra ment rá nem is 1x-er és azér csúszott meg.Moondjuk én amiótra nézem a forma1-et azóta nem bírom Schumit:)
|
Hát amikor Alonso beértem mert körönként 2mperceket vert rá és utána mégis feltartotta akkor jobb volt a ferrari? ugyan már! Én úútálom a ferrarit mint csapatot(ezért majd kapok) de Sumi az évek alatt egyre inkább a szívemhez nőtt;) Túl már a csúcson és még mindig ugy megy és úgy örül mint anno az első győzelmének:eek:
De azért mondjuk szívesebben látnám ahogy a skandináv hidegvér lenyilazza a spanyol szeleburdit:p :cool: |
igy van. mint versenyző minden tiszteletet megérdemel, de másik autoval nem biztos hogy itt tartana.
mindegy ezt a témát má kivesezték néhány oldallal ezelőtt... ez a futam nem kimié volt az biztos... de nem is lehet egyenletes eredményeket produkálni ha nem lövik be az autoját, ez má az időmérőn kiderült. én nagyon bizom benne h eligazol máshová, mert igy az életbe nem lesz belőle világbajnok, csak örökösen második. |
Én reméltem itt őszül szőkéből dehát ha a ferrarihoz igazol majd meg kell szoknom azt a fránya vöröset... Amugy meg tudnak annál az istállónál is finn bajnokot nevelni;) ;) ;)
|
Sumi minden tiszteletett megérdemel nem azé mert akkora nagy pilota hanem a kitartásért mert anno mikor szar volt a ferrari akkor is ott volt mikor ment nekik akkor is és most is :) de jó kocsival bárki bajnok lás Jack villnov mikor jó kocsiba ült világ bajnok vol söt a földön egyedül álló modon mindent megnyert mindenüt volt világ bajno:) most meg? pedig mondjuk az indicárban az átlagsebbeség annyi mint itt a csúcs ja és nem beszélve hogy az ovál melletott is vanak ilyen pályák tehát hol ilyen hol olyan pályán kell meni tehát még szokni is van mit. és a nagy jack most sehol nincs mert szar a kocsija igy van ez mindenkivel most nyert sumi jobb volt a kocsija ennyi utol érte alonso és már nem is tudott menni mert kanyarba feltartotta sumi egyenesbe meg elhuzott. lehet legközelebb forditva leszez nem a pilotákrol szol hanem a kocsikrol és kész lehet hogy sumi is szenvedne mondjuk a sato kocsijába és sato is tudna menni egy ferrarival:D
|
satot meg ide-t szerződtetném a ferrarihoz, boztos jo lenne a törés átlaguk....
|
Sűrűn lenne lángoló vörös a csapat arca is nemcsak a mezük:D
|
[quote=Milán™]...A végén meg nem Alonso hibája volt habnem olajfoltra ment rá nem is 1x-er és azér csúszott meg...QUOTE]
Egy valamit nem értek ebben! Ha valamilyen olaj, vagy benzin, ill. veszélyes csúszós anyag kerül a pélyára, akkor a szabályok értelmében piros-sárga zászló lengetésével kell jelezni! Namár most az említett kanyarban, ahol Alonso megcsúszott, nem volt ilyen zászló. én amit láttam foltot ott, az inkább féknyom volt! Annak ellenére Palik és Czolner is olajról beszélt! Ha jól tudom, akkor ugyanazt látják amit én a TV-ben, és olajat nem láttam! Ami inkább az én véleményem, az a nagy nyomás, amit saját maga álított fel magában! Presztizsként felfogva:)) |
ennek elég nagy a valoszinűsége.
mert a pályabiztonság szervezés stb rovására menne ha olajfolt van a pályán, és nem jelzik. nem hiszem h ezt megrizikozná akármelyik pályafentarto... |
Quote:
|
Quote:
És mág anno mondtam, hogy kevesen tudják úgy apilóták közül beállítani az autójukat, mint Schumi:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |