![]() |
Quote:
A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő... |
Quote:
Bocs hogy magamat idézem:) Ha bekerül a modistásom ami ellen egyenlöre ellen érv nincs akkor akkor nem kötelezö (9)-es szövik mind (9)-nek maradniuk. Ha egy (9) és 3db (8) van egy szovibe akkor a szitu fenn sem áll. Ha meg olyan nagy fiuk akkor probálkozhatnak új szövivel is legalább egy pár új ori is eltanul egy pár ügyes cselet és szinesedik a játék. Amugy szerintem most azon vitázunk, hogy: Az Alpha Centauri föld tipusu bolygoján rizset vagy buzát termeljünk.... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én azt mondtam ugyanis, hogy EGYÜTT FORDULNAK MÁR LEGALÁBB 5 ÉVE és mindannyiuknak ugyanaz a feltétel... Quote:
Másrészt, próbáltál te már éveken keresztül összefogni és összeszervezni egy szövit? Nem hiszem, mert akkor megintcsak nem írnál ilyeneket.... hidd el, nem egyszerű... éppen ezért nem látom, miért kéne büntetni azokat akik erre képesek, azzal, hogy kötelezően szétszakítjuk őket. |
Quote:
Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van:) |
Quote:
|
Quote:
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ? Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében... |
Quote:
1. A szabályok betartása. 2. 1/a-ban való játék. Tehát ez nem érv, hogy nem kötelező... hanem egy lehetőség, amit biztos el fognak érni a hosszú évek alatt páran és most itt az ő "jövőjükről" döntünk, mert amit most határozunk az biza KÖTELEZŐ LESZ rájuk nézve. |
Quote:
Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat. :) |
Nekem van már egy kis kék 5-söm, de ez csak ugy rámrakodott a játék folyamán. Szeretem ezt a játékot és játszom mig örömet okoz.
mindegy számomra mi lessz a kék számokkal, ha kel törlöm az orit a 2B-ben és ujat kezdek a 5.-en. a többi orim, mert van szinte minden szinten, sima 1 személyiséges és nem is tervezem hogy kék szám gyüjtő legyek. Gondolom azért ti is tudjátok hogy a kék szám nem a játéktudást hanem a játékban eltöltött időt tükrözi inkáb. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy ahogy azt már többen is említettük, a kék 6-9 már egyáltalán nem változtat azon, hogy mennyire haladsz nehezen egy csopiban, mert azok semmi érdemleges pluszt nem adnak... |
Quote:
Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.) |
Ati, én azt se tudom mikor lett plusz a kék számokbol, mert minusz 5%-kal indult a kék szám. Ezzel csak azt jelzem hogy nem nagyon törödtem se a hátrányával se az előnyével. A játék volt a lényeg. Abban egyetértek a kezdöket lehet védeni, de egyenlő feltételek melett is mindig lesznek külőmbségek:)) De ez a szép benne ezért stratégiai játék, mert mindig volt, van és lessz aki több időt játszik vagy ügyesebb és azoknak mindig előnyük lesz akár a kék számosokkal szemben is.
|
Quote:
Aki elérte a 2 szemilyiség feltételét, az fordulhat és kap 2 személyiséget, függetlenül attól, hogy már hány személyisége van. Aki elérte a 3 szemilyiség feltételét és már van legalább 2 személyisége, az fordulhat és kap 3 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban 8 is volt neki. Aki elérte a 4 személyiség feltételét és már van legalább 3 személyisége, az fordulhat és kap 4 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban több is volt neki. stb. |
Quote:
|
Quote:
|
A személyiségek "eldobása" téma úgy látom mindenkinek tetszik valamilyen formában. Most azonban amondó vagyok, hogy ezt tegyük félre, és koncentráljunk a továbblépéshez szükséges top%-ok és top helyezések kérdésére, hiszen ez az, ami szorosan összefügg az eredeti javaslattal. A személyiségek eldobására visszatérünk később.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
|
Quote:
Akinek van kedve érdemi vitáhóz azzal folytatom. |
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..
Sztem a top1 helyezés elérése továbbra is nonszensz elvárás.. Maximum majd több jkszt fog szülni.. Bár van aki ezt diplomáciának hívja.. A topban üldögélő _nem_szabis szövik (nem törődve a morál esetleges romlásával) CSAK némi kp esetleg teki fejében felengedik a továbbhaladni kívánó kis kék számos orit a top1 helyre.. (lehet rosszul látom..) Amúgy ezt a verzitó támogatom: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 24% (3) - top 19% (4) - top 15% (5) - top 12% (6) - top 10% (7) - top 8% (8) - top 6% (9) - top 5% |
Quote:
|
Quote:
Benne vagyok olyan szigorításban is, hogy a kék szám csak azt jelentse, amit tényleg jelent, azaz azt, hogy hányszor ment valaki végig a játékon. Több személyiséget pedig csak a most kialakuló nehezített feltételekkel lehessen szerezni. Az eddig szerzett személyiségek elvesznek. Ezt jelölhetnénk például így: 3490 Tuvalu (12) (3) Ami azt jelentené, hogy Tuvalu 12-szer ment végig a játékon és 3 személyisége van. Remélem, elég radikális voltam! :) |
En Mcload javaslatait es %-jait tamogatom! :)
Ha vki ennyire szeretne gyarapitani a kek szamjait mondjuk (5) vagy (6) felett, akkor kuzdjon meg erte. Auu, amire a szovitek eleri a (9)-s szemelyiseget, addigra be lesz vezetve a kek szam lemondas....igy ha ugy erzitek, hogy varazslo es tolvaj szemelyiseg nem kell, akkor csak max. (7)-esek lesztek :P |
Quote:
Én továbbra is állítom, hogy ha valakinek megvan az összes személyisége, és több, mint 5 éves tapasztalattal a háta mögött játszik, akkor elvárható az 1. hely. Ha 5 évnyi folyamatos játék mellett nem tud első lenni, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást. |
habár nem hiszem, hogy fogok élni vele, de én is támogatom a kék számok csökkentésének a lehetőségét.
|
[quote=Deni;31193]Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival../QUOTE]
Nekem egy (2) orszagom van, az is anarchiaban, igy nem igazan erzem at, hogy egy kis kek szamert mennyit kell "szenvedni" a mostani feltetelek osszehozasaban. |
Quote:
|
Quote:
Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele.. |
Quote:
|
Quote:
(már ha még mindig az az elvárás, hogy nem tudom hányadik kis kék szám megszerzése 1/A-ból való forduláshoz kötött legyen) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk talán még a top 2%-ot is támogatnám.. az még a gyors csopiban is kivitelezhető egy jó szövivel.. bár sztem MF-ként már izzadós lenne pöppet. Nekem csak ez a top1 fájós.. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |