![]() |
Quote:
Quote:
|
Az lenne a kérdésem, ha Diablo 2 ben duelezek, akkor kapok XP-t és ha igen, akkor azt mi határozza meg?
|
Quote:
|
Quote:
Most néztem meg egy pár dueles csatát youtube-on. Egyébként valami extra jár érte, ha győzöl, vagy csak elismerés? |
Quote:
Jó szórakozás nem gépi ellenfeleket gyűrni. Meg esetleg látod hogy hogyan néz ki egy PvP kari, és ha találkozol egy hasonlóval hc módban, akkor save and exit :) |
Quote:
Meg még relatíve kicsik a karaktereim...sztem :) Szted egy elementál druidának érdemes felnyomni a dexterityjét? |
Quote:
|
Quote:
Bár, azt meg kell jegyezni, hogy a medvét is fejlesztgetem, mert segítőtárs az jól jön, segítőként meg barbárom van. |
Quote:
De a jeges forgószeles cuccos, meg a kisebb tornádó szerű varikkal simán kivégeztem mindenkit :) Próbálj meg minál több + all skilles cumót magadra halmozni ;) |
Quote:
A druida az egyetlen karakter, amit soha nem vittem magas szintre, valahogy mindig beleuntam hamar. De annyit tudok, hogy elementál druidán nincsen dexterity. Általában úgy építik őket (a legtöbb kaszt mondjuk ilyen), hogy annyi STR és DEX, hogy elbírj minden cuccot, a többi meg vitality. Cuccokból lesz manád, vagy lötyiket iszol. Quote:
Segítőnek pedig valamelyik Act2-es palát érdemes választani, jók az auráik -figyelj hogy melyik nehézségen béreled fel először, mert nem mindegy (Arreat summiten le van írva) |
A segítőben azért nem is gondolkodtam azon, mert annak van aurája és ha az tölgy szellemet(?) használom, ami növeli az életet, akkor az úgy nem a legjobb.
Az armageddon meg a hurrikán van 15-17-es szinten ezen felül meg van egy fejrevaló, ami ad 3 armageddont. a maci kb 9es, a manavisszatöltős féreg meg 4es a tölgybölcs meg 7es A tornádót azért nem pakoltam magasabbra, mert elég béna. Mindig összevissza megy :) Ezzekel meg közéjük szaladok és akkor szép sebzése van :) Másik kérdésem: van egy zeal-es palám. De kb 70es szinten elakadtam asszem 22es zeal, 23-as fanaticsm aura az AR kb 8k körül mozog (bittosan nem tudom, mert egy ideje pihen), de hellen az első városban nem tudok már tovább menni...többször meghal még players 1-en is :( Szval valamit lehet még tenni vele? |
Nem nyittok egy dio2es topicot inkabb? :)
|
Quote:
Asszem megcsinálom. |
|
Úristen! Van akinek 81 millió pontja van...
:) Ez már türelem... |
Quote:
Biztos nem ült ott annyi ideig;):D |
Ez is jó játék:D
Ütni kell végig! Én a 3.öreg nőt már nem bírtam leverni:( http://nigoro.jp/game/rosecamellia/rosecamellia.php -Állítólag valahogy ellehet hajolni ,csak azt nem tudom, hogyan kell- |
Quote:
A grand madame az utolsó :) |
Quote:
Az a nagydarab nő kicsinált rögtön:D |
Quote:
|
Quote:
Miután leírtad,hogy kell csak egyszer próbálkoztam,aztán elég is volt belőle:o |
Egy kis kedvcsináló a Fallout 3hoz: Trailer
|
Quote:
Karakterfejlesztős FPS...nem is kicsit hasonlít a STALKER-re. Az én számomra, (hozzáteszem, mind az 1-et, mind a 2-t mind pedig a tactics-ot megjelenésük után vettem meg,játszottam végig,és nyomulok rajta most is, tehát mondhatom magam fan-nak) a 3-om a Fallout univerzum szándékos meggyalázása. Ejj azok a szép BlackIsle-s idők... Egyszerűen a feelingjét vesztette. |
Quote:
apropó, a KotOR 3-ról nem tudtok valamit? lesz valamikor? |
Quote:
(hát... ez a trailer nem mutat valami sokat, de mindenképpen köszi a linket, legalább tudom hogy készül a folytatás ;)) |
Quote:
És ami nagyon jó volt, az az intro és az ezzel bevezetett történet...kár hogy mostanában nincsenek ilyen igazi játékok :( |
Quote:
|
Quote:
Valamennyit játszottam vele, de egy hibás tört verzió volt meg és az egyik küldetésnél mindig kivágott :( Az vicces volt, hogy az egyben egy viztisztító csipet kellett megszerezni és a második részben Vault Cityben meg tele volt a raktár vele :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
En nem jatszottam egyikkel se. Milyen stilusu? Azaz talan a 2-vel egy ideig, es ilyen korokre osztott Jagged Alliance stilusu volt, ami nagyon tetszett(marmint a Jagged), de ez nem.... :)
|
Quote:
Az első rész szuperpáncélja (amit alig bírtam megszerezni) pl. már semmit nem ért a második rész legjobb ruhájához képest. Képzelem, mi lesz a harmadik részben :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na meg a Dio 1-2(single), de az nem igazi rpg... :) Azota is varok vmi Diablo2 szerut, de semmi sem gyozott meg... :) Iwd nagyon bejott, pedig ott real time a harc (igaz le lehet allitani parnacsokat kiadni) :) |
Fallout nagyon jó.
Aki nem játszott az első és második résszel, az mindenképp próbálja ki (a Tactics nem passzol a sorozatba), rendkívül hangulatos RPG. Ha van időm, évente előveszem őket, ezerféleképp végig lehet játszani :) Némi info: http://www.c3.hu/~frc/fallout2/ Kíváncsi leszek a 3. részre. |
Quote:
Csokibácsival teljes mértékben egyetértek, a Tactics az nem volt az igazi... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:54. |