![]() |
Quote:
|
Oké igazad van, igyekszem összeszedni a gondolataimat.
Feljutás: Kicsit nehezebb, mert a top 30% jelentős részét olyan, és akkora országok foglalják el, akikkel a fordulni vágyók nem kerülhetnek szembe, azaz itt a fordulni vágyók számára a top 30% közel a fele elérhetetlen magasan van. Az 50 edik ori a pontjai alapján olyan 3800 heki körül lehet, és jelenleg a 117 körül van a top 30% alja azaz a feljutásra vágyóknak a top 30%-ból kb 18% "nyitott" Ez nem baj, kicsit nehezíti a feljutást, de nem okoz leküzdhetetlen akadályt. Tanácsaim a számgyüjtőknek. Már a B ben készüljenek a változásra. Szervezzenek klánt, vagy keressenek maguknak helyet egy klánban. SOHA ne katonatermelésre alapozzák a klán gazdaságát. Szabit mindíg meg kell beszélni, és lehetőleg klánszinten elmenni, mert különben a szemfüles ellen be fog támadni. Lehetőleg minnél többet bent lenni, megszervezni egy riadóláncot klánon belűl. |
Quote:
Wandnak nagyon sokban igaza van. A csúcson jó játékosok vannak, és nem véletlenül vannak ott. Az, hogy hogyan jutottak fel kár elemezni, firtatni, mert mi nem voltunk ott, nem éltük meg, így ezek csak feltételezések. Jó volt császár, meg túltöltés, de ne ezeken lovagoljunk, mert az nem visz elõre. Megértem, hogy nem akarja Mérit támadni, én sem fogom Mythet ;) A jelen helyzet: A csúcson egy érdekszférához tartozó két klán van. Ez önmagában nem lenne baj, de ... Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak, míg a kisebbet ágyú, vagy pajzs klánnak. Azaz tulajdonképp nem két független klánról van szó. Nézzük a tényeket: Ha én a piaci ár 3-5-9-15 szereséért kiteszek nyersanyagot, és azt valaki megveszi, akkor az nem véletlenül történik. Ujak kedvéért ezt piaci utalásnak hívják. Az én kereskedésemet pedig piaci fogótételeknek. Ez a kereskedési technika lehetõvé teszi, hogy az ágyú-ill pajzs klán 75% feletti barakkmennyiséget tartson folyamatosan hónapokon át. Égetõ szükség lenne a: Tisztességtelen piaci magatartás fogalmának bevezetésére. Ha valakik a piaci átlagártól nagymértékben eltérõ kereskedést végeznek akkor kapjanak: Játékon kívûli gazdasági szövetség miatt Piaci kitiltást mondjuk 72-168 körre. Megfejelve azzal, hogy piaci kitiltás alatt ne lehessen klánból kitenni-kilépni. Ezzel megszûnne a klánok közötti azonnali nagymértékû pénzáramlás. Emellett azon is érdemes elgondolkozni, ha a support klán odabont az ágyú klán valamely tagja mellé, és az ágyú klántag hírneve nõ. Ekkor pénzt lop a banknélküli Support klános oritól. Ha ezeket a problémákat sikerülne valahogy orvosolni akkor nem kellene olyan önellátó-termelõ országokkal megközelíteni az Ágyúklánt, akiknek az egyetlen lehetõségük, hogy azonos körben szembemennek. mert ha valakinek 15-25% gazdasági ill. egyéb épülete van akkor matematikailag nem lehet megfogni egy 80% körüli támadóbarakkos klánütést. |
Quote:
|
Quote:
örülök hogy "megetted", de sajnos(?) az az igaz amit csongor írt, mi nem áldozzuk fel éjjelünk nappalunk, amikor leginkább rá voltunk kattanva a játékra, akkor is gyakran volt olyan hogy 1-2 óra lefedetlen maradt... talán ha sikerül a klánba becsábítani valakiket akik ezekben a résekben figyelnek... talán majd akkor. |
Quote:
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
nézd hónapokig egymástól 2 körre álldogáló, csontüres orik halmazát nem lehet azért orszlánbarlangnak hívni...:D mi legalább megmondjuk, a 2 első klán nem támadja egymást. és nem zavar az sem ha más sem támad mást. sőőt ne támadjon senki senki soha ez sem zavarna , csak ne mondjáktok, hogy ők támadnának csak nincs kit. és hogy minket nem bírnak beütni.. ha tök üres orikat sem tudnak beütni (akikkel ugye nincs mntjük..) akkor hogy akarnának minket beütni ?? :D |
Quote:
ezen kívül az ácsorgás úgy nézett ki hogy két klántagunk felhoztuk magunk közé, az egyiküknél ez azt jelentette, hogy majdnem háromszorosára nőtt. egy másikukat szintén húzzuk felfelé, már egészen közel van. egy negyediket szintén felhoztunk, de sajnos külső okok miatt abba kellett hagynia, most SZK. ezt én nem nevezném egy helyben ácsorgásnak, még akkor sem ha ennek során 2 ország pontszáma nem nagyon változott. igen roni az amit leírtál, bajosan nevezhető vádaskodásnak - az megalapozott vád lenne -, csak éppen amit leírtál (már elnézést a nyers fogalmazásért) csupán köszönő viszonyban van a valósággal. persze ezt te nem tudhattad mert nem figyelsz :rolleyes: de most már tudod... :p |
Lacqa:
Okés, meghunyászkodom tudásod előtt, és az előtt is amit ezek szerint véghezvittetek 1 hónapon át a játékban. Grat, télleg tuti az én hibám h nem vettem észre ezt a hatalmas nagy változást. Sorry, de még azt sem tom h ki vagy :D És ezennel is elnézést kérek azért a vádért h mnt-ben vagy Te is (ismétlen azt sem tom h ki vagy) a fél 1/A-val. Ui: nézd már meg egy értelmező-, avagy szinonímaszótárban h mit jelent az a fogalom h vádaskodás. Mert az h azt mondom h sztem a fél 1/A márpedig mnt-ben van egymással, az sztem semmilyen módon nem nevezhető vádnak! De mint mondtam elnézést :D :cool: |
Quote:
az utóbbi egy hónapban három nem szövetséges ország volt tőlem 2 körön (sőt tovább megyek 10 körön) belül. az egyikük 39 körrel felettem van, a második 49 körrel alattam szabin, míg a harmadik 33 körrel alattam. erről ennyit. amúgy amióta valaki 54 körről lebontott azért hogy beüssön 5*, nem csontüres az orim ha nem figyelek rá. és azóta tudtommal nem volt olyan szemtelen (reaktor szerint hibájából tanulni nem képes ostoba ;) ), aki csontüresen hagyta az országát. előtte sem sok, így ebből kár általánosítani. |
Quote:
Méri azért ütött be titeket, mert ott voltatok, gyengék voltatok és amúgy sem tudtátok volna megfogni a seregét, ha ébren vagytok, ha nem. Kockás legalább fél évig ácsorgott teljesen üresen, még én is legömbiztem, ebből következtettem arra az egyszerű és logikus tényre, hogy túl sok ellenségetek nem lehetett a közelben. Jó akkor ne nevezzük süket dumának. Tehát vagy akkor hazudtál amikor személyesen mondtad, hogy ti hogyan figyeltek, vagy most hazudsz. :p Egyébként a lényegen nem változtat. Pötit elegem van a vádaskodásokból és az egyéb érdekesebbnél érdekesebb kitalációkból, ezért részemről el van felejtve a finom hangnem. A családi élete, senkinek sem érdekel, sem az hogy hány gyereke van ,sem az, hány felesége, hány anyósa stb. stb. és éppen mikor mi a szociális problémája. Abszolút hidegen hagy bárki lelkivilága, a játékhoz való hozzáállása, a kitalációi, a lelki félelmei, az üldözési mániája, meglátásai és elvei. Nem vagyok orvos, az ilyen jellegű problémákkal egy pszichiátert, vagy egy családi tanácsadót kell felkeresni. Esetleg lehet határidő naplót venni, és jól beosztani az időt, vagy komoly családos emberként elgondolkodni, hogy mi a fenének erőlködsz egy Internetes játékkal a család helyett. A gyerekekkel ki lehet menni a játszótérre, vagy hagyni, hogy ők is odaférjenek a géphez, ilyesmi. Mi a fenének magyarázkodsz például, hogy miért nincs időd játszani? Találkozásunk alkalmával felnőtt embernek tűntél, akkor mit erőlködsz egy játékkal, amire időd sincsen? Nevelj tevét, vagy hősembert, az kevésbé időigényes vagy nézz foci meccset, amit akarsz. Az sem érdekel igazán, hogy neked mi a véleményed, csak gondoltam, nem szállok le semmiféle lórol, inkább hagyom, hagy lovagoljatok csak továbbra is a kecskén és ácsorogjatok még jópár évig egy helyben. Ebből is látszik a kecske nem alkalmas szállításra. Igaz, ha így haladtok és kiesik előletek az összes klán, még TOP1 is lehettek. Kitartás kérdése az egész, eddig jól megy, ez is egészen jó taktika. Mindezek mellett neked is külön köszönöm az értelmes hozzászólást és a rengeteg sok és jó javaslatot, igazán felemelő volt. |
Quote:
nem az nem vád, az egy légből kapott elképzelés. és persze a "fél 1/A mnt-ben áll egymással" kijelentés nem arra utal hogy azért vannak MNT-ben egymással, mert a top2 klán ellen szövetkeznek (hol is? játékon kívül? ala észak), hanem arra hogy butuskák és nem tudják mit kell tenniük céljuk eléréséért. tényleg szegényeknek még szinoníma szótáruk sincs! és ráadásul a nagy csúnya Volde... izé Monró bácsi áll mögöttük! :D |
Quote:
|
Mindenestre ez a fórum is elég rendesen alátámasztja, h mindenki teljesen kétségbe van esve, h márpedig minket képtelenség leszedni onnan ahol vagyunk :D Pedig, nem így kellene hozzáállni a dolgokhoz... Ha eleve úgy kezelitek a dolgot h úgysem menne, akkor valóban kudarcra vagytok ítélve.
|
Quote:
de ha már leírtad - bár félreértetted amit írtam - azért elmondom (ugyan gyerek is leírta már és én is): igenis elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy a jelenlegi helyzetben nem tudunk titeket leszedni. többek között nem tudjuk/akarjuk rászánni azt az energiát, ami ehhez szükséges lenne (erről szól az amivel észak vitatkozik pár üzenettel feljebb, teljesen értelmetlenül és számomra érthetetlenül kiakadva). talán a tudásunk sem elegendő hozzá. más feltételek sincsenek meg, mint például az anyagiak. ezért aztán nem megyünk feljebb, mert kihúznánk a gyufát már mériéknél. de ahogyan te sem akarsz sem fordulni, sem nullázni, mi sem akarunk. elvagyunk, gyűjtögetünk, és játszunk más országainkkal. talán egyszer eljön az ideje hogy kihívók lehessünk, de semmiképpen sem akarunk úgy járni mint kis herceg... az pedig aki a szabályokkal vitatkozik, nem mi vagyunk, és nem is mi voltunk eddig sem. mi elfogadjuk a kereteket, és megpróbálunk azon belül elérni valamit. ha módosulnak, majd ismét alkalmazkodni fogunk. szerintem a jelenlegi keretek lehetőséget adnak mind a ti leszedésetekhez, mind a sima A-ból történő forduláshoz, így nem akarok rajtuk változtatni. (ja és bocs, az előbb elfelejtettem írni hogy kockaskek tulajdonosa vagyok.) |
Lacqa:
Akkor valójában nem értem h miért csépeljük a szót. Ti nem akartok leszedni minket, rendben van. Nem zavar Titeket h ott vagyunk ahol vagyunk. Ugyanez fordítva is igaz, minket sem zavar h ott vagytok ahol. Ezek szerint minden tök rendben van. :) |
a top2 klán nem akarja leszedni a top1et, a top3 a top2őt, a top4 a tp3at...
megvalósult a világbéke!!! woww :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az elmúlt 1 évben páran már utaltak rá... szal anynira azért nem aggódom..:D |
elgondolkodtatásból
Ejha! A mélyen tisztelt úriközönség nagyon bevadult...;)
Én is ismét beleszólnék: mivel sehogy nem tudjuk bizonyítani hogy mit művel a két első klán ezért felesleges belemenni bármiféle spekulációba. Majd élesben kiderül hogy mit tudnak. De kedves Zoli, Wand, és nem sorolom tovább a neveket: attól, hogy ti most itt kiosztjátok az észt, nem lesztek közelebb 1540 körnél pl hozzánk, nem fogunk tudni rögtön próbára tenni titeket. Azért mert én szóvá tettem hogy nem feltétlenül ti vagytok a legszabályosabban játtszó játékosok nem kell arra gondolni hogy azért tettem mert eleve feladtuk azt hogy megtámadjunk titeket. A mi részünkről arról van szó, hogy mindezek előtt még fel kell készíteni az újonnnan alakult és újból megújuló klánunkat, és előttetek még van elenfél akit le kell győzni ha már felkészültünk. Addig is tanulunk minden újat amit lehet, és készülünk fel a csatákra. Ettől függetlenül mint rögtön magát a forrást, azaz titeket nyugodtan próbára tehetünk kérdéseinkel, hogy valóban úgy van-e ahogy feltételezzük, hogy nem tisztán játtszotok. És nem azt várja szerintem senki hogy lehorgasztott fejjel beismeritek, de a válaszaitokból kiderül az avatott fül számára. Ugyanis nehéz elhinni, hogy ha nem támadtok egymásra mert párok vannak kettőtök között szétosztva és hasonlók, akkor az nem lehetséges-e hogy pénzt adtok-e át, hiszen annyi ember mondja, az is kering a levegőben kedves Zoli, hogy több országod van az A-ban. Azért kérdezzük, mert mégis minket is érdekel, hogy ebben mennyi lehet az igazság, és azt is szerintem tudja itt mindenki, hogyha véletlenül beletenyerelnénk a tutiba, akkor se ismernétek be, de azért mindenkinek jólesik feltenni ezeket a kérdéseket, mert itt végre fel lehet, és mert remélik valahol csak kibukik a lóláb. A legtöbb játékosnak már az is hihetetlen hogy valakinek több mint 100k lovasa van, és még csodálkoztok a legendákon melyek titeket öveznek? Sok olyan klán van amely meg se szervezte a 24órás őrséget, és megint rejtély számukra az, hogy van ilyen csapat is egyáltalán... Jó lenne ha mindenki azért kicsit elgondolkodna mielőtt FLAME-et ordibálva habzó szájjal a dühöngő tömegre veti magát... (tudom, azért nem ennyire elfajult a helyzet, de had túlozzak, jó? :) ) Ennyit akartam mondani. Remélem nem beszéltem sok hülyeséget így hajnalban... :cool: |
Hali!
A családi élete, senkinek sem érdekel, sem az hogy hány gyereke van ,sem az, hány felesége, hány anyósa stb. stb. és éppen mikor mi a szociális problémája. Abszolút hidegen hagy bárki lelkivilága, a játékhoz való hozzáállása, a kitalációi, a lelki félelmei, az üldözési mániája, meglátásai és elvei. Nem vagyok orvos, az ilyen jellegű problémákkal egy pszichiátert, vagy egy családi tanácsadót kell felkeresni. Esetleg lehet határidő naplót venni, és jól beosztani az időt, vagy komoly családos emberként elgondolkodni, hogy mi a fenének erőlködsz egy Internetes játékkal a család helyett. Tiszta és érthető vélemény, végre korrekten kimondva. Tehát sommázom: aki nem úgy játszik mint ti, az menjen az alsóbb csopotba, fizetgesse csak a VIP-et, legyen belőle töltelék, és ne legyen olyan pofátlan, hogy szeretne magának kis kéket. Bár én nem láttam a játék elején, mikor regiztem semmi ehhez hasonló kikötést, hogy mennyi időráfordítással lehet ezt a játékot játszani. Talán oda kéne írni a feltételek közé, nem? Akkor esetleg még jogosnak is érezném, hogy ilyen véleményt formálsz. Hiszen, akkor tisztában lennénk vele, esély nincs rá, és akkor az tényleg ne sírjon, aki ezek mellett a feltételek mellett mégis beindult. Hogy miért játszom, ha nincs időm? mert kikapcsol, mert jó emberek ellen stratégiázni, nem gép ellen, jó látni, hogy épülget az orim, stb, sorolhatnék még okokat, de felesleges. Végigolvastam az egészet, és olyan képem van, hogy vagytok ti, akiknek ezek a körülmények kedveznek, és megfelelnek, vannak azok, akik szeretnének titeket lepiszkálni onnan, ahol vagytok, és vannak a többiek, akik csak szeretnének játszani. Nos, ezt a harmadik csoportot nem kéne alárendeni a két, szerintem kissebb csoport érdekeinek. Nos, ennyi.:) Köszönöm, hogy meghallgattatok. |
Quote:
Quote:
Amúgy pedig tiszta sor: több munka, jobb eredmény... Quote:
További sok sikert a játékhoz! :) |
Quote:
|
Kedves Wand.
Mind a játéktudásod, mind a rövid személyes ismeretségünk alapján nem feltételeztem, hogy személyeskedésekbe belemész. Amit a piacról írtam azt kár elemezni-bizonygatni-tagadni, mindenki döntse el az alpján, hogy figyeli a piaci árakat. Bár az utóbbi időben nagy profizmusra tettek szert az utalók :-) Nagy tételeknél lehet 2-3 szoros árakon is utalni. Amíg ezt Ati engedi addig szabályos, és kész. Az alattatok lévő 40 ori szövetségéről csak anyit mondanék, hogy a századosok előző klánjaitól közel ötezer hektárt foglaltunk a közelmúltban. Ezuton szeretnék gratulálni nekik ahhoz, hogy észrevették, és vissza is támadtak. A továbbiakban érdemes lenne nem magunkról, a top 50 főről beszélni, hanem a többségről, hogy nekik milyen az 1/A Északnak voltak javaslatai, némelyik egész jó, próbáljunk hasonlóakat összeszedni, és a meglévőket finomítani. Számomra pl visszatetsző, hogy az ember mint faj teljesen alkalmatlan arra, hogy az 1/A ban a top 30% ba jusson. Az élőhalott szintén. Ha full íjjas akkor egy törpe vígan beveri úgy, hogy otthon is marad serege. Ha kitámad akkor ledarálják, mint a húst. A 40% bónusz jó kezdemény, de túl kis bónusz ahhoz, hogy hiányzik a védelem varázslat, és a tekik. Arról nem is beszélve, ha egy 5 fős klán minden tagja 5K ponton belűl van, és begyujt hozzá. |
[quote=Északföld]Hali!
Méri azért ütött be titeket....., Engem korábban személyeskedés miatt itt 168 körrel fenyegettek meg. Azt hiszem ezek után nincs értelme veled vitatkozni, látom nem vagy képes normális emberek módjára vitatkozni. Én nem szeretnék a te szintedre lesüllyedni ezért inkább hanyagoljuk egymást. Én nem vádoltam senkit semmivel engem meg folyamatosan vádolnak. Ezek után milyen javaslatokat tegyek? Felesleges bármit is úgy érzem. Csongor |
[quote=Gyerek]
Quote:
|
Quote:
Természetes, hogy több országom van, szám szerint az 1/a-ban 150, de 50.000 forintért vehetek még 200-at, de még sajnálom rá a pénzt. Gondolkodtam, hogy amik nem az én orijaim, (lehet a tiéd is az) azokat simán törlöm, majd még kiderül mit akarok. Egyébként bárki is megtámad azt azonnal törlöm, mert én szeretek ott lenni és élvezem a törléseket is, én mrá csak ilyen perverz vagyok. Valóban sok a lovasunk, nekem van csak magamnak 5 millió. Van hozzá íjjász is, abból csak 4 millió van. Egyébként meg a 06-90-322-47-58 telefonszámon van az infovonalunk, ahol kedves operátorok válaszolnak mindenki feltett kérdésére, velünk és klánunkkal kapcsolatban. Azért 90-s a szám, hogy jó sokba kerüljön az információszerzés, ha már varázslattal nem megy. Itt lehet kérdezni, hogy Hány orija van Zolinak? Wand valóban nem üti be a barátnőjét? Vajon tényleg övék a piac? Mennyi seregük van? Baba miért moderátor? Baba haja tényleg szőke? Babának az a kalóz tényleg a pasija? Szval ilyesmiket. |
[quote=Északföld][quote=Gyerek]
Rendben, köszönöm, hogy részt vettél a fórumon. Esetleg gondolkozz el azon, hogy vajon minek lépsz be egy fórumra, ahol ötleteket várnak tőled, de neked nincs.[/QUOTE Nem azt mondtam, hogy nincs.... Pl lásd kivel van dolgod: Bevezetni azt, hogy aki x kör után nem támad annak romoljon a katmorálja.. így felpezsdülne az állóvíz szerintem. |
[quote=Gyerek][quote=Északföld]
Quote:
A romlás mértéke pedig lehetne komoly is, körökhöz kötve, azaz ha az elmúlt 72 órában nem volt semmilyen sikeres katonai akciód akkor a morálod elkezd leesni 2 körönként 1%-ot. Ez egészen a 0%-ig mehetne. |
Quote:
Nos, az odáig rendben van, hogy a TOP1 klánt akarja valaki leverni. A bibi ott kezdődik, amikor nem sikerül neki. EMrt akkro az egyik fele kitalálja, hogy mi biztosan többet csalunk mint Ő. Vannak olyanok akik azt mondják, náluk biztosan nagyobb a %-os arány, náluk több ember jut ugyanannyi országra.:eek: Akiknek ez nem jön be, emrt nem biztosak a dolgukban, azok megmagyarázzák, hogy csak azért vagyunk jobbak, mert nekik nincsen rá elég idejük. Ezt a játékot, általában férfiak játszák, akik erős lelki törésnek éreznék, ha azt kellene mondaniuk, hogy nyertetek mert jobbak vagytok. Volt már ilyen is, de akkor mindíg jön egy kis mondat, amiben azért le van írva, hogy de csak azért mert én éppen: építkeztem, felmostam, vasaltam, teregettem, virágot öntöztem, sírt a gyerek, vonaton neteztem stb stb. No meg persze, csak azért nyertél, mert jók a szövijeid. Ezeket most szépen tegyük félre, és valóban legyenek ötletek. Azt mindenki érzi, hogy ez így nem jó, nem pörgős a csoport, nehézkes a haladás. Túl sok az MNT, az íratlan szabályok. Ezeken változtatni kellene, okos és értelmes javaslatokkal. Azt meg felesleges kitalálni, ki miért, hogyan merre. |
Hali.
Nem ertem miert kellene valtoztatni a szabalyokat.Azert mert nem én vgyok az elso meg nem kell valtoztatni a szabalyokat ugy hogy en legyek.A jelen keretek között is hiszem hogy meg lehet verni barkit.Nehezebb de igy erdekes... |
Quote:
Zoli: remélem nem nekem céloztad azt amibe beidézted az üzenetemet... ha végigolvasnád éppen rájönnél, hogy arról van szó hogy békíteni próbáltam a két fél között, nem ötletet adni, hogy hogy legyen nagyobb előnyünk ellenetek. kicsit lazítsatok az hogy elkezdtek egymásnak esni, pláne te Zoli akinek láttszólag már annyira elszállt az agya hogy azt se látod kire rontasz rá, pl én semmivel sem vádoltalak, teljesen értelmetlenül rontasz nekem... (mondom, ha nem nekem rontottál, akkor bocs... én csak azt soroltam fel mit emlegetnek rólatok...) (sőt ha nem figyeltél fel, korábban ami próbáltam ötletet adni nektek, arról én spec beismertem hogy nem jó, vagy ha az elmaradt, akkor tessék, itt van most.) A témához: ami meg az ötletedet illeti Zoli: egy nagy baj van vele: az életbe nem fog felemelkedni a katonai morálja annak akinek elindult lefele... jól meggondoltad? bevernek, tovább csökken. elbénázod, tovább csökken, és így egyre esélytelenebb vagy.... az ötlet nem lenne rossz, de valahogy mást kellene kitalálni (talán Ati nem erre találta ki, hogy a morálod a 75%hoz húzzon? nos ha nagyon gonoszak vagyunk, akkor húzzon a 60%hoz Aban és ha van ütésed akkor a 75%hoz... ). Ami meg a klánütés moráljavító hatását illeti, az jó ötlet... de nem féloldalas kicsit, hogyha nincs siker akkor csökkennie is kellene nem? |
[quote=Északföld][quote=Gyerek]
Quote:
|
szevasztok. pfuuu.... most értem a végére a 40 oldalnak. hahahaha
én még nem vagyok az 1/A -ban de ha lehet minnél hamarabb el is akarok majd tünni onnan. nekm csak a személyiségek kellenek, de ahogy nézem itt a dolgokat nem lesz 1szerű........tiszta olyanok vagytok mint a politikusok....... sajnos nem tudok semmi ujitást felvetni, lévén nem tudom milyen ott.... de jo nézni hogy felnőtt emberek értelmetlen szocsatát vivnak, és semmi nem fog változni...szerintem.....na jo mulatást.... |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |