![]() |
Quote:
|
Quote:
nekem egész jól ment elsőre... aztán helyettesnek vagy mi a szösznek megjelöltem a klánom vezérét, az a retardált meg bedőlt egy hergelésnek és fölkente a teljes seregemet vmi marhán (pedig 4-5ezres seregem volt :p) - na én ekkor abba is hagytam :D:D:D |
Sikeres megalkottam a Hódítót Iwiw-en. Mindenkit szívesen látok.
|
Quote:
Oké, vállalom a hülyeségem, de kérlek áruld el, hogy milyen néven keressek rá. Mert a hódító becenév nem jött be: kb 20 Nagy Sándor, illetve hasonló mennyiségű "Dugó és Norbi" fan clubon kívül nem sok mindent találtam. A sírás akkor fogott el, mikor nem jutott eszembe Dragon neve és elkezdtem keresgélni az ismerőseim között. Persze az elejétől haladtam a vége felé és őt Víghnek hívják... Arról nem is beszélve, hogy az ő ismerősei között sem találtam a hódítót. |
Hódító és becenév Hód, ha végképp nem adja ki, akkor Nagy Péter - Pepa és nálam megtalálod
|
Hódító . [hód] (1)
Megtaláltam ,de én nem jelölgetek. |
érdekes
Személyes adatok
Regisztráció időpontja január 12. Utolsó bejelentkezés január 13., 00:07 Születési név 1998 Meghívót küldte Nagy Péter [Pepa] (211) Üzenek iWiW ismerősök száma 1 iWiW város, ország Budapest, Magyarország Nem Férfi Családi állapot kapcsolatban Életkor 9 Magamról Én egy intaraktív internetes srtatégiai játék vagyok. Anyanyelv magyar Beszélt nyelvek magyar, angol, német, román Születésnap 1999. 01. 1. Ezt csinálom, mikor dolgozom Háborúzok, lopok, varázsolok, levelet írok, nyersanyagot termeleké s nagyon sok mindent... Ezt csinálom, mikor nem dolgozom Párbajokat szervezek, hétvégi fordúlókat tartok, hogy levessem a hétköznapi stresszt. Elérhetőség Email cím [nem látható] Cím www.hodito.hu Csoportok Csoportok Ez a felhasználó nem ismerősöd. |
miért férfi a hódító?
|
Quote:
Lehetne nö is,vagy nem is kéne neki választani nemet:) |
Quote:
Quote:
|
ati nem a hódító. szerintem szavazzunk h férfi legyen vagy nő. szerintem speciel olyan nőies. mikor felkelek mindig azt mondja jaaaj dejó h megint itt vagy reggel, már csak te hiányoztál. lépj be minden országodba, még még még...de a még még még után nekem már sokk is :D
|
Tényleg:)
Igazad van,legyen nő :D Az egész napom vele töltöm,és róla álmodok,ez csak egy nő lehet:D |
tessék kijavítani a helyesírást!;)
Én egy intaraktív internetes srtatégiai játék vagyok. termeleké s nagyon sok mindent... fordúlókat stresszt. |
Quote:
Ez csak egy adatlap:D:D |
Quote:
(azért senki ne dőljön a kardjába, tudom hogy ez súlyosan fogja érinteni a Hódító iwiw-es karrierjét, de hát ez van, az ember legyen következetes :cool:) |
Quote:
|
még a legalább 20 különböző lacik klubjának sem vagy a tagja? de égő vagy! hogy egy ismert embert idézzek: "álljuk körbe és röhögjük ki" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
maradi vagy. nem haladsz a korral :)
|
Viszont van egy hotel, ami bejelölt (nem a hotel, hanem valaki a személyzetből, feltételezem :D), azon már vagy 5 hónapja gondolkodom, hogy elfogadjam-e vagy sem: azt írja, hogy ha az Iwiw-es ismerőseim között van, akkor szobafoglalás esetén 15% kedvezményt ad az áraiból. Szóval az elveim harcolnak a kapzsiságommal, egyelőre döntetlen a csata, egészen addig az is marad, amíg arra nem vezet az utam, ahol ez a hotel fekszik, és éppen szállást nem keresek.
Ajánlana a Menő Lacik Klubja vagy a Fiatal Titánok Szövetsége valami kedvezményt, akkor megfontolnám, beálljak-e közéjük vagy sem :D |
Akkor pl. Pepa ad mindenkinek egy vipet,aki belép az ismerősei közé:)
Ez így igazságos:p |
jó neked. nekem hetente legalább egyvki ír h milyen szimpatikus az adatlapom és feltétlen kell személyesen találkozunk, mert tuti biznisz van. vagy állás vagy éppen MLC. fontolgatom h töröljem az egész iwiwet a fenébe
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Születési név 1998
:) |
Quote:
|
ezek se ismerősök. vagyis a rosszabbik ír és bejelöl. na mindegy, szép az élet iwiw nélkül is :)
|
Quote:
ráérsz elfogadni mielőtt arra vennéd az irányt, ahol a szállodája van :) |
subba után szabadon, nekem nagyon nagyon tetszik:
http://www.wiw.hu/pages/user/userdat...serID=10897298 |
Megalapítottam a Hódító Fan Klubot!Csatlakozzon mindenki! :DCsak azért hogy összefogjam a hódítókat :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én nem szeretem az ilyen klubokat,de megnézem és lehet belépek:rolleyes::D
|
Quote:
Ezt viszont nem jól írtad szerintem:) |
Quote: