![]() |
Versenykiírás az első hétre
A februári Versenysorozat első hetének 3 versenyét kiírtam.
február 2.-a (szerda) 21.30 február 4.-e (péntek) 22.00 február 6.-a (vasárnap) 13.00 A versenyek "Verseny 1/12, 2/12, 3/12...." megnevezéssel lesznek megtalálhatóak A versenyen 2.000 kezdő zseton, 5 perces vakok lesznek (NL Holdem) Minden verseny első 5 helyezettje kap pontot (10-8-6-4-2)... Minden hónapban a versenyzők legjobb 6 eredménye adja a havi pontszámot (ha van 6 versenye, ha nincs, akkor ami van) Jó készülődést, jó szórakozást! |
holnapi versenyek kiírása délelőtt
|
Quote:
Valamint az is fura, hogy ha pl. 5 fo van osszesen, akkor tuti mindenki kap pontot, valamint ugyanannyi jar egy 2 fos verseny es egy 20 fos verseny megnyereseert is. Ez nagyon nincs jol kitalalva igy szerintem... Szerintem a resztvevok szamatol fuggoen kellene a pontokat osztani. Pl: 1-4 fos versenyig csak az elso kap pontot, mondjuk 3-at. 5-9 fos versenyig az elso ketto 4-et es 2-ot. 10-16 fos versenyig az elso 3 kap - 5, 3, 2 pont. 17-25 ig elso 4 kap - 6 , 4 , 2 ,1 pontot. 26-40-ig elso 5 kap - 7, 4, 3, 2, 1 pontot. 41-50ig elso 6 kap - 8, 5, 4, 3, 2, 1 pontot Ezek most nagyjabol has szamok, de mindket "problemat" kikuszobolik. Persze valoszinu azt mondjatok, hogy tulbonyolitom, de szerintem sokkal igazsagosabb, mivel az sokat szamithat, hanyan jatszatok, es az elso neha tok hossz heads upban is eldolhet, szerintem Ot jobban kell jutalmazni. |
Quote:
Nem fogom túlbonyolítani, mert akkor átláthatatlan lesz a többieknek... Az F1-es példáknál maradva, amikor volt egy USA verseny és csak a Bridgestone gumisok indultak, akkor is annyi pontot kapott a pontszerző, mint full mezőnynél amúgy meg bízom benne, hogy nem 5-8 fős versenyek lesznek 39 tagnál... |
Quote:
De vegulis mindegy, ha szerinted igy jobb, igazsagosabb, nekem 8. Ha jatszanek, azert jobban kardoskodnek, de igy csak tenyleg egy jobbitonak szant eszrevetel volt. |
Quote:
Szerettem volna egy jó szórakozási lehetőséget adni nektek... Nah, mindegy... Az első hónapban majd átgondolom a finomításokat, de február így fog lemenni |
Quote:
|
Quote:
Mert amikor leírtam, már legalább 10 napja, hogy lesz a pontozás, akkor Te se írtál rá semmit De most már mind1 |
Quote:
|
Quote:
Annyiban fogom felülbírálni a helyezéseket, hogy ha egy olyan versenyző végez pontszerző helyen, aki ezt sit out-ként érte el, akkor az utána következőé a pont... de mivel nem fogok minden verseny látni, így max a résztvevők jelzése alapján tudom ezt majd megtenni.... |
Kiírtam a mai versenyeket.
Bővebb info most nem lesz, mert nincs kedvem hozzá...:) Mindent megtaláltok a verseny lobbykban |
Versenyek készen...
Még 9 hely van a Verseny Klubban, akit érdekel... Két nap és kezdünk!!! |
|
Quote:
ezzel is gyűjtöttem neked a vagyont :p |
Quote:
(najo, nem teljesen penzfeldobas, kb 56% lehet a qq-nak) |
Quote:
|
Quote:
(Vhogy igy kepzeltem, ezert is nem ertettem Kill beirasat) |
Quote:
teljesen hihető volt hogy nincs túl jó lapja:) ja és flop előtt nem volt különösebb emelgetés talán 400ig volt hívva. |
|
Quote:
|
Na most mar ketsegtelen hogy vmi difi van a pokerekkel :)
|
Quote:
|
Nem jut eszembe az a kifejezés, amit akkor használnak, ha valaki indokolatlanul vár/"gondolkozik", miközben már olyan keze van, amivel nem veszíthet...
De amikor olvastam róla, eléggé lehúzták az ilyeneket... Vhol érthető is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tőlem 1000* jobb pókerjátékosok véleményeztek így... |
Quote:
|
Quote:
Mas esetben semmi gond nincs ezzel. |
Quote:
|
Quote:
De mindegy, csak leírtam a véleményem, nem kell gyúnyolódni... |
Lassan kezdem megérteni Remyt
|
Quote:
|
Quote:
Csak leírtam azt, amit láttam/olvastam/hallottam... Szal akár be is fejezhetjük |
Quote:
Abból amit látok, max arra tudok gondolni, azt a fejtegetést amire hivatkozva lehúztál, rosszul értetted meg. Így hogy a forrás eltűnt, az összefüggései nincsenek meg, tanácsolom az újragondolását, mielőtt vki hamis citálását folytatod. |
Pillanatig azt hittem az A-s események topicban vagyok, de basszus itt ne szájkaratéjozzatok:) egy szórakoztató játékban unalom üzésre létrehozott játékon veszekedni... áhh nah mind1:) Remy sajnálom hogy te nem indulsz. Meg sajnálom,hogy páran felhúzzák így magukat rajta.
de azt hiszem ezt nem úgy kéne felfogni mint amikor leülsz rendesen pókerezni, hanem amikor pár haverral leülsz játszani mondjuk 10-en amiből 5-nek a szabályokhoz is alig van köze. Jókat röhögtök ilyenkor és szórakoztok, vagy idegbajt kaptok a megadások miatt??? szitkozodtok, ha egy mindenre megadó riverbetyár zöldfülü nyer??? remélem nem:) nah kb úgy kellene ezt felfogni a klubbot és a versenyt:) nem pénzért megy, hanem a szórakozásért. Aki ezt is tudja élvezni az játszon. Aki nem, az ne játszon, de ne is kezdje szidni ezt. a verseny pontozást sem kell túl bonyolitani, mert nem egy wsop verseny,csak haveri szórakozás. Sajnálom, hogy páran ezt nem így gondolták,vagy nagyon beleloholták magukat, és többet vártak. Pool sztem simán csak tojd le azokat akiknek ez nem tetszik. Aki játszik annak megfelel, aki nem annak meg tökmind1 mit csinálunk:) |
Kutya nagyon jól leírta a bennem megfogalmazódott dolgokat:)
természetesen kissé ideges az ember amikor a jó lapját elviszi egy semmire megadó "riveren lejön" tipus:)nem kell túl komolyan venni:) |
Teljesen egyetértek Kutyuval, nincs is mit hozzá tenni.
|
Ma csak olyan versenyek lesznek, amik megegyeznek a sorozat versenyeivel, hogy szokjátok...
holnap az első!!! |
Quote:
Négyen ültünk az asztalnál, 150/300-as vakok mellett első beszélőként 1200-ig hívtam egy kétszínű AK-val. Bence dealer gombról megadott, a kis és nagyvak dobott. Nálam az első licitkör előtt 4540 zseton, Bencénél 7835. Bencét én eddig egy eléggé passzív, ritkán blöffölő, sokszor túlontúl óvatos játékosnak láttam. Ennek ellenére a Q 7 Q flopon tovább erőlködtem, úgyhogy lehívtam a pot felét (1505). Bence csak megadott. Ekkor már tudtam, hogy bukott a parti (bár két dámára nem gondoltam, csak egyre), de tekintettel arra, hogy már csak 1835 zsöcim maradt, a csodában bízva a turn után betoltam azt is. Ha jól emlékszem, ezen a versenyen 3 perces vakváltások voltak, úgyhogy az akkor éppen hatszoros nagyvaknyi chipemmel nem húztam volna sokáig amúgy sem. Bence ügyesen csinálta, hogy várt a flop utáni hívás megadása előtt, hiszen nem tudhatta, hogy rage quit-en vagyok, és ha törik, ha szakad, all in-ig viszem a partit. Remélem, így már teljes a kép.:) Bence jól csinálta, amit csinált, a történetben én voltam a hülye. P.s.: ahogy nézem, Pool elfogadta a jelentkezésem a versenyre, úgyhogy tessék elkezdeni rettegni!:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |