![]() |
Quote:
|
Dolgozd ki az idei feladatokat! ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Minden Attilának boldog névnapot!:)
|
Quote:
|
Quote:
az Attiláknak boldog névnapot!:):P |
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudtam, hogy Te is Attila vagy, akkor Téged is belevettelek volna a névnapi sorba..
Boldog Névnapot Neked is Sami! :) (Már javítottam is) |
Isten éltesse minden Attila nevű ismerősömet, de legfőképpen kicsi fiamat!
|
Itt is köszi.
|
Quote:
|
Érdekes dolog jutott eszembe.
A hódító kicsit olyan, mint a harcosok klubja. Senki nem tudja a munkáján, való életén kívül hagyni (emlékeztek biztos, hogy a filmben vannak jelenetek, mikor bemennek egy étterembe és ott az összes szakács, pincér harcos, vagy a bárban a csapos...stb.). Itt is hasonló a helyzet. Én szállodaportán dolgozom és előfordul, hogy egy vendégérkezést, vagy telefonbeszélgetést mondva csinált indokkal félbe hagyok (félbe kell hagynom), hogy elindítsak egy támadást, vagy sereget cseréljek, vagy akármi. Egyik szövim fogorvos, ő mesélte a napokban, hogy egy védésnél a páciens és a gép között szaladgált, mert mindig "állítani kellett a fúrón". :) Fórumon is többektől olvastam már hasonlót :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De már régen nem kell szaladgálnom, valahogy nyugisabb lett a játékom... |
Nekem a mai éjszakás műszakban volt egy olyan esetem, hogy rácsaptam az asztalra, és egyik mérnök kolegám kérdezte mi a baj.. és mondtam semmi különös, csak már megint nincs fegyver a piacon :) elég érdekesen nézett rám... lassan indulok haza jó pihit a műszakosoknak :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Januárban szúnyog, hmmm...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy nem olyan nagyon csunya kezilabdas magyar gol. :)
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/...ak-kapust.html |
En csapoltam mar par korso sort, de ilyet meg nem lattam... :)
Vajon hogy marad meg benne a sor? :) |
Quote:
|
Quote:
De valoszinu tobb tiszerese az ara mint egy sima muanyagpoharnak... De lehet hogy szazszorosa... Vajon ezt is mindet kidobjak? :) |
Quote:
|
Mikre nem kepes az Ibm. :)
Egyszer mar linkeltem belole valahova, de ez most ujabb. :) After Deep Blue: IBM's Watson defeats Jeopardy champs |
Quote:
|
Google fordítás:
Spoiler = áramlásrontó szárnyféklap Hmm, szerintem nem ezt a fordítást fogom használni... :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |