![]() |
Quote:
|
Quote:
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon. |
Quote:
Kár, pedig sok pakolnivaló van errefelé, meg jól is megfizetik. Én is ettől lettem 60kg színtiszta izom vasággyal :D |
Quote:
Elnézést Mr. Supernova |
Quote:
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:) |
Nah, megyek én aludni, ma éjjel már nincs kit 4 óránként támadni, mert szándékosan leütette magát :)
|
Quote:
Beírhatnád ide, és másolok rá egy pár linket, ahol mindenki megnézheti mennyire vagy pro:D Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D Fogalmad sincs a netes pókerról, azért nem is próbáltad megvédeni az "igazad" nyilvánosan. Bármilyen pókeres állításod megcáfolom, linkelve a bizonyítékot is, nem csak üres szavakat tolok a képedbe, mint Te az enyémbe:D Ha valamihez nem értesz, akkor nem értem mit ugrálsz. |
Quote:
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:) Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D |
Quote:
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D |
Quote:
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?:confused: Nem fogok több adatot megadni, nem akarok gondot magamnak... na jócak! Attila, majd küldj nekem is meghívót |
Quote:
Ide azért csak nem írom ki... Szombaton gyere, akkor közfalazunk, segíthetsz :) |
Quote:
Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen. Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen. Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok. |
Quote:
Nincs több kérdésem, leülhecc, jegyet most nem adok, de figyelembe veszem a következő feleletednél... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talán eccer nekem is lesz ilyen híres barátom...:( Na, de tényleg fexem, jócak! De engem is érdekelnek az élő eredmények, hogy gratulálhassak... |
Quote:
Itt nem rólam van szó, és egyáltalán nem szeretnék a pénzügyi helyzetemről beszélni a továbbiakban. Pont annyira nem szeretnék, mint amennyire Púúl a pókerezési szokásairól sem fog soha többet valószínűleg:D Azért a magyarázatára tényleg kiváncsi lennék, mivel eteti a népet az igazát bizonygatva, és mégjobban kiváncsi lennék rá, ki az aki be is nyeli ezt:D Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:) |
Quote:
A haverság a pókerasztalnál kezdődött nálunk jópár éve, és nem igen találkozunk csak kocsmákban, meg az asztalnál:) Sokat jártunk kassára versenyezni, de miskolcon is rengeteg mini torna van, meg még rengeteg helyen... |
Quote:
Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek. En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :) |
Quote:
Meg:) Élőben nincsenek kiugró eredmények, mert ott a kiugró eredmény 5M+ nyereménynél kezdődik szerintem. Pár százK forintot bármelyik hobbijátok tud nyerni akár kistétes 100/200cash asztalnál, vagy egy 5k rebuyos tornán is hamar összejön a lóvé. Az élő játék nekünk már csak és kizárólag a szórakozás miatt van, nem pénzszerzési célból. Hidd el, meg lehet unni, ha nem lenne minden verseny egybekötve nekünk bulival közben/utána már rég nem járnék sehova. A netes pókert még jobban unom, dehát a pénz az kell:D Ellenben sosem reklámoztam, sztároltam magam, mert bár 10éve hódozok és egy kicsivel több ideje pókerezem, csak igen ritkán és elvétve láthattatok tőlem pókerre utaló hszt. Most is csak azért mentem bele, mert ha már beégetem Púúlt, akkor legalább virítok valamit, ne azzal kezdődjön a fikázás, hogy Te biztos még bénább vagy:D Igy ezt az első lépcsőt sikeresen kihagytuk:) |
Úgy látom, hogy a csetes témáknál valami hossz-korlátot kellene bevezetni, mert a harmadik oldal után jellemzően átváltanak személyeskedésbe... :-/
Mi szükség erre?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egyébként meg tiltom is a témát, mert megint piros lesz. bár nem tudtam még rájönni mire is jó, de nem akarok kapni, mert marha félelmetes:)
|
Quote:
Más: személyeskedés és személyeskedés közt is van különbség. Más az, ha lehülyézek valakit és megint más, ha burkoltan megfenyegetem, hogy a féltonnás családommal leutazok hozzá és kiosztok pár pofont. |
Quote:
Elintézte az magát, amint leírtad. :) |
Quote:
|
Quote:
Nem kezdem inkább elmagyarázni, úgy látszik eléggé elvakult vagy... |
Quote:
|
Quote:
Egyébként vettem a tegnapi adást, ahogy mindenki, csak épp volt egy ilyen szájíze is a dolognak, ami tagadhatatlan. De persze, magyarázd el kérlek nekem, mert úgy tűnik alábbhagyott az agyműködésem. :) |
ki nyitja a Ne-offoljunk máshol III.-ik kiadást ?
|
Quote:
Egyébként Pool egész mással jött neked, én csak a legvalószínűbb tárgyat említettem amivel eltakarhattad a monitorod, vagy fejedet:) Bors Vezér század tagjaként nincs bajom semmiféle hasonló szervezettel... Közben elgondolkoztam, egyáltalán minek is állok le itt vitatkozni bárkivel. Hosszú évekig nagyon jól elvoltam a külső nélkül, csak a MUD miatt regeltem, hogy tudjam hova írkálni a játék hibáit, aztán valahogy itt ragadtam sajnos. Ezt a hibámat megpróbálom most kijavítani, (Púúl legnagyobb örömére, nem lesz aki megkérdőjelezze a nagyotmondásait:D ) Szóval ez volt az utolsó hsz tőlem külsőn, vagy többé ne lássam a tengert:D |
Akkor most végre abbahagyjátok?
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |