Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

RRRrrr 09-08-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263228)
Nekem fingom nem volt, van-e egyáltalán testvéred, csak úgy írtam.
Mégsem írhattam azt, küldd el az öcsédet :D
Bár, almát segíthetne pakolni :)

Az öcsém 19éves, és 110kg. Pont 5kg-al könnyebb mint én. Voltam már vele sok helyen, de almát pakolni nem szeret:) Tudod a munkája inkább abból áll, hogy rávegyen másokat arra, pakoljon serényebben...

RRRrrr 09-08-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263227)
most komolyan, beszólogatsz mindenkinek, hazugnak állítasz be mást és minő véletlen a testvéreddel poénkodnak, amit visont mrá nem lehet. Szerinted honnan kellett volna, hogy tudják, hogy 13 éves és kiskorú? Kicsit magadba is nézhetnél... de most komolyan.

A bibi az, hogy nem hazugnak állítok be mást, hanem bebizonyítottam, hogy Pool hazudik. Nem mindegy:)
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon.

Pool 09-08-2010 22:44

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263231)
Az öcsém 19éves, és 110kg. Pont 5kg-al könnyebb mint én. Voltam már vele sok helyen, de almát pakolni nem szeret:) Tudod a munkája inkább abból, hogy rávegyen másokat arra, pakoljon serényebben...

Még van rabszolgahajcsár munkakör? :eek:
Kár, pedig sok pakolnivaló van errefelé, meg jól is megfizetik.
Én is ettől lettem 60kg színtiszta izom vasággyal :D

Pool 09-08-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263232)
A bibi az, hogy nem hazugnak állítok be mást, hanem bebizonyítottam, hogy Pool hazudik. Nem mindegy:)
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon.

Jah, hát Te még mindig a pokeren vagy felakadva, de persze, amit írtam neked rá, az csak a lámák egyik magyarázata :)
Elnézést Mr. Supernova

RRRrrr 09-08-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263230)
Jah, hát most megijjedtem ám...
Majd szólj, ha jösz, adok pontos címet is...
Csak aztán nehogy hátbavágjalak egy kapával, tudod, mi faluhelyen ezzel járunk mindenhová :D

Küldd el privátban ha mered, valamint egy időpontot mikor vagy otthon, meghívlak egy sörre:D
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D
Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:)

Pool 09-08-2010 22:49

Nah, megyek én aludni, ma éjjel már nincs kit 4 óránként támadni, mert szándékosan leütette magát :)

RRRrrr 09-08-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263234)
Jah, hát Te még mindig a pokeren vagy felakadva, de persze, amit írtam neked rá, az csak a lámák egyik magyarázata :)
Elnézést Mr. Supernova

Ööö, mit is írtál? :D
Beírhatnád ide, és másolok rá egy pár linket, ahol mindenki megnézheti mennyire vagy pro:D Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D
Fogalmad sincs a netes pókerról, azért nem is próbáltad megvédeni az "igazad" nyilvánosan.
Bármilyen pókeres állításod megcáfolom, linkelve a bizonyítékot is, nem csak üres szavakat tolok a képedbe, mint Te az enyémbe:D

Ha valamihez nem értesz, akkor nem értem mit ugrálsz.

Pool 09-08-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263235)
Küldd el privátban ha mered, valamint egy időpontot mikor vagy otthon, meghívlak egy sörre:D
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D
Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:)

Nem kell itt Neked cím, bejösz a faluba, majd megmondják, merre tovább...
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:)

Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D

RRRrrr 09-08-2010 22:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263238)
Nem kell itt Neked cím, bejösz a faluba, majd megmondják, merre tovább...
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:)

Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D

Gondoltam:D
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D

Pool 09-08-2010 22:55

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263237)
Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D

Ha Te mondod, Mr. Pro, akkor biztos úgy van.
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?:confused:
Nem fogok több adatot megadni, nem akarok gondot magamnak...

na jócak!

Attila, majd küldj nekem is meghívót

Pool 09-08-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263239)
Gondoltam:D
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D

Szted egy 1500 fős faluban nem tudja megmondani bárki, merre lakom? :)
Ide azért csak nem írom ki...
Szombaton gyere, akkor közfalazunk, segíthetsz :)

RRRrrr 09-08-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263240)
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?

Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.
Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen.
Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D
Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok.

Pool 09-08-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263242)
Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.
Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen.
Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D
Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok.

Jó Neked, hogy ilyen barátaid vannak, nekem meg Józsi bácsi, a harangozó, Juci néni a boltos és Pista bácsi az erdőkerülő jut csupán :(
Nincs több kérdésem, leülhecc, jegyet most nem adok, de figyelembe veszem a következő feleletednél...

Remedy 09-08-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263242)
Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.

Na akkor ha mar a netes jatekaid bemasoltad, elo versenyen mi a legjobb helyezesed, nyeremenyed? Vagy a legjobb 3?

Pool 09-08-2010 23:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263244)
Na akkor ha mar a netes jatekaid bemasoltad, elo versenyen mi a legjobb helyezesed, nyeremenyed? Vagy a legjobb 3?

Én a múltkor 3 kisfröccsöt nyertem kugliban...

Remedy 09-08-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263245)
Én a múltkor 3 kisfröccsöt nyertem kugliban...

En csak haveroktol nyertem 500-as beugro alapon ilyen 3-4e ftokat, ezert is tudom ertekelni azt, aki ilyen elo-versenyeken nyerni tud. :) Na meg a neteseket is epp, de az teljesen mas teszta. Na de akinek a Toth Ricsi a haverja az biztos tuti jatekos. :)

Pool 09-08-2010 23:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263246)
En csak haveroktol nyertem 500-as beugro alapon ilyen 3-4e ftokat, ezert is tudom ertekelni azt, aki ilyen elo-versenyeken nyerni tud. :) Na meg a neteseket is epp, de az teljesen mas teszta. Na de akinek a Toth Ricsi a haverja az biztos tuti jatekos. :)

Lehet épp a haverja, mert Ricsi is miskolci... :)
Talán eccer nekem is lesz ilyen híres barátom...:(
Na, de tényleg fexem, jócak!

De engem is érdekelnek az élő eredmények, hogy gratulálhassak...

RRRrrr 09-08-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263244)

Az, hogy bármelyik freezout alatt megiszom egy liter jagert teljesen egyedül:D
Itt nem rólam van szó, és egyáltalán nem szeretnék a pénzügyi helyzetemről beszélni a továbbiakban. Pont annyira nem szeretnék, mint amennyire Púúl a pókerezési szokásairól sem fog soha többet valószínűleg:D

Azért a magyarázatára tényleg kiváncsi lennék, mivel eteti a népet az igazát bizonygatva, és mégjobban kiváncsi lennék rá, ki az aki be is nyeli ezt:D

Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:)

RRRrrr 09-08-2010 23:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263246)

Attól, hogy valaki Ricsi haverja nem lesz jó játékos. Főleg nem nyerő.
A haverság a pókerasztalnál kezdődött nálunk jópár éve, és nem igen találkozunk csak kocsmákban, meg az asztalnál:)
Sokat jártunk kassára versenyezni, de miskolcon is rengeteg mini torna van, meg még rengeteg helyen...

Remedy 09-08-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263248)
Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:)

Tudod mit, akkor ezt majd megejtjuk egyszer, nincs vesztenivalom. Ha veletlen 1 ora mulva tobb lesz nalam mint 100, megtarthatom a maradekot? :D

Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek.

En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :)

RRRrrr 09-08-2010 23:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263251)
Tudod mit, akkor ezt majd megejtjuk egyszer, nincs vesztenivalom. Ha veletlen 1 ora mulva tobb lesz nalam mint 100, megtarthatom a maradekot? :D

Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek.

En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :)

Meg:)
Élőben nincsenek kiugró eredmények, mert ott a kiugró eredmény 5M+ nyereménynél kezdődik szerintem. Pár százK forintot bármelyik hobbijátok tud nyerni akár kistétes 100/200cash asztalnál, vagy egy 5k rebuyos tornán is hamar összejön a lóvé.
Az élő játék nekünk már csak és kizárólag a szórakozás miatt van, nem pénzszerzési célból. Hidd el, meg lehet unni, ha nem lenne minden verseny egybekötve nekünk bulival közben/utána már rég nem járnék sehova.
A netes pókert még jobban unom, dehát a pénz az kell:D
Ellenben sosem reklámoztam, sztároltam magam, mert bár 10éve hódozok és egy kicsivel több ideje pókerezem, csak igen ritkán és elvétve láthattatok tőlem pókerre utaló hszt. Most is csak azért mentem bele, mert ha már beégetem Púúlt, akkor legalább virítok valamit, ne azzal kezdődjön a fikázás, hogy Te biztos még bénább vagy:D Igy ezt az első lépcsőt sikeresen kihagytuk:)

Ati 09-09-2010 07:15

Úgy látom, hogy a csetes témáknál valami hossz-korlátot kellene bevezetni, mert a harmadik oldal után jellemzően átváltanak személyeskedésbe... :-/

Mi szükség erre?!

Tsobi 09-09-2010 07:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263257)
Úgy látom, hogy a csetes témáknál valami hossz-korlátot kellene bevezetni, mert a harmadik oldal után jellemzően átváltanak személyeskedésbe... :-/

Mi szükség erre?!

Neked mennyi hsz jelenik meg egy oldalon? :)

Rob 09-09-2010 07:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263257)

Mi szükség erre?!

én nemrég sokkal kevesebbért kaptam piros lapot. remélem most is ki lett osztva pár.

Tsobi 09-09-2010 07:31

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 263259)
én nemrég sokkal kevesebbért kaptam piros lapot. remélem most is ki lett osztva pár.

Dögöljön meg a szomszéd tehene is? Gratulálok a hozzáállásodhoz...

RRRrrr 09-09-2010 07:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263260)

Inkább csak az egyenlő bánásmódra gondolt szerintem, és teljesen jogosan. Kár, hogy itt sosem volt olyan...

Dragi 09-09-2010 07:46

Quote:

A szomszéd tehene már feloszlott :)

Tsobi 09-09-2010 07:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263263)

Megdeglett.. köszi Rob :)

Sami 09-09-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263263)

Nem oszlott fel, csak más lett a neve és az összetétele. :)

Rob 09-09-2010 07:47

Quote:

hihetetlen vagy ember. ilyen kétszínű elfuserált alakot ritkán lehet találni. az én piros lapomat többek között te eszközölted ki...akkor jó volt most nem az. öcsém nem vagy semmi.

Rob 09-09-2010 07:50

egyébként meg tiltom is a témát, mert megint piros lesz. bár nem tudtam még rájönni mire is jó, de nem akarok kapni, mert marha félelmetes:)

Tsobi 09-09-2010 07:51

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263262)
Inkább csak az egyenlő bánásmódra gondolt szerintem, és teljesen jogosan. Kár, hogy itt sosem volt olyan...

Mivel a döntéshozók nem gépek, akik adatokat kielemezve hozzák meg az ítéleteket, ezért szerintem elfér annyi szubjektivitás, annyi részrehajlás, amennyi időnként fellelhető. Nekem sem kenyerem a pozitív diszkrimináció, de a notórius (visszaeső) offolókat igenis sújtsa más elbánás.

Más: személyeskedés és személyeskedés közt is van különbség. Más az, ha lehülyézek valakit és megint más, ha burkoltan megfenyegetem, hogy a féltonnás családommal leutazok hozzá és kiosztok pár pofont.

Tsobi 09-09-2010 07:56

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 263267)
hihetetlen vagy ember. ilyen kétszínű elfuserált alakot ritkán lehet találni. az én piros lapomat többek között te eszközölted ki...akkor jó volt most nem az. öcsém nem vagy semmi.

Azt hiszed annak a hányinger stílusnak szüksége volt bármiféle eszközölésre?
Elintézte az magát, amint leírtad. :)

Rob 09-09-2010 08:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263190)
Szar földleadós senkikkel nem tárgyalok...
oszt jónapot!

tsobi! ilyesmi beszólások, meg a másik kishúgának a verbális kefélése 2 oldalon keresztül az nem téma. ha viszont én azt mondom valakinek, hogy rendezze le magát ha tele van feszültséggel az sokkal durvább:)) gratulálok, menjél ujjazzál tovább:)

RRRrrr 09-09-2010 08:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263269)
Mivel a döntéshozók nem gépek, akik adatokat kielemezve hozzák meg az ítéleteket, ezért szerintem elfér annyi szubjektivitás, annyi részrehajlás, amennyi időnként fellelhető. Nekem sem kenyerem a pozitív diszkrimináció, de a notórius (visszaeső) offolókat igenis sújtsa más elbánás.

Más: személyeskedés és személyeskedés közt is van különbség. Más az, ha lehülyézek valakit és megint más, ha burkoltan megfenyegetem, hogy a féltonnás családommal leutazok hozzá és kiosztok pár pofont.

Te vak vagy? Vagy mit sikerült elolvasnod a tegnapi hozzászólásokból?
Nem kezdem inkább elmagyarázni, úgy látszik eléggé elvakult vagy...

RRRrrr 09-09-2010 08:03

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 263271)
tsobi! ilyesmi beszólások, meg a másik kishúgának a verbális kefélése 2 oldalon keresztül az nem téma. ha viszont én azt mondom valakinek, hogy rendezze le magát ha tele van feszültséggel az sokkal durvább:)) gratulálok, mennyél ujjazzál tovább:)

Hagyd, az ilyeneket nem veszi észre, ki van takarva egy árpádsávos lobogóval az említett rész:D

Tsobi 09-09-2010 08:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263275)
Hagyd, az ilyeneket nem veszi észre, ki van takarva egy árpádsávos lobogóval az említett rész:D

Érvhiány esetén mindig előkerül az ultima ratio? Pool is ezzel jött és mindig hangosan kikacagtam. :)

Egyébként vettem a tegnapi adást, ahogy mindenki, csak épp volt egy ilyen szájíze is a dolognak, ami tagadhatatlan. De persze, magyarázd el kérlek nekem, mert úgy tűnik alábbhagyott az agyműködésem. :)

Dragi 09-09-2010 08:08

ki nyitja a Ne-offoljunk máshol III.-ik kiadást ?

RRRrrr 09-09-2010 08:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263277)
Érvhiány esetén mindig előkerül az ultima ratio? Pool is ezzel jött és mindig hangosan kikacagtam. :)

Egyébként vettem a tegnapi adást, ahogy mindenki, csak épp volt egy ilyen szájíze is a dolognak, ami tagadhatatlan. De persze, magyarázd el kérlek nekem, mert úgy tűnik alábbhagyott az agyműködésem. :)

Olvasgass, aztán ha nem jösz rá magadtól akkor így jártál, nem fogok magyarázni neked mint egy kisgyereknek.
Egyébként Pool egész mással jött neked, én csak a legvalószínűbb tárgyat említettem amivel eltakarhattad a monitorod, vagy fejedet:) Bors Vezér század tagjaként nincs bajom semmiféle hasonló szervezettel...

Közben elgondolkoztam, egyáltalán minek is állok le itt vitatkozni bárkivel. Hosszú évekig nagyon jól elvoltam a külső nélkül, csak a MUD miatt regeltem, hogy tudjam hova írkálni a játék hibáit, aztán valahogy itt ragadtam sajnos. Ezt a hibámat megpróbálom most kijavítani, (Púúl legnagyobb örömére, nem lesz aki megkérdőjelezze a nagyotmondásait:D )
Szóval ez volt az utolsó hsz tőlem külsőn, vagy többé ne lássam a tengert:D

Andrew 09-09-2010 14:54

Akkor most végre abbahagyjátok?

All times are GMT +1. The time now is 10:44.