![]() |
Quote:
|
Quote:
A csütörtök az egyetlen hétköznap, amikor nem nagyon tudok lenni... Csak ne hétfőn legyen, mert ugye jövőhéten az picit necces. :) |
Quote:
|
Ha a vasárnap nyer, legyen már vége délre
köszönöm |
5 "szavazattal" a szombat délután nyert, ebből is a 15 órai kezdés.
|
Quote:
|
Quote:
Teljesen jó a 15 óra. 13:36ig úgyis szabin van az országom. Aztán a következő párbajt se tegyétek kedd 14 óra elé, mert akkor meg arra nem fogok tudni jelentkezni. :) |
Quote:
Quote:
ha lehet, akkor ne kedden délután-este legyen (15-22ig kb nem jó)... :p |
Csak remélni tudom, hogy lesz legalább 1 olyan időpont ami nekem is jó. .
|
Quote:
Hogy nem lehetne esetleg szabályozni, hogy egy fordulóban maximum pl. 2-szer indulhat valaki párbajon? Mert Poolnak teljesen igaza van. Egy fordulóban ha jól tudom 6 párbaj van, Pool például elindul mindegyiken, de ha csak a felén, egy 2009 legjobb hódítósa cím tulajdonosától elvárható, hogy 6-ból, vagy 3-ból legalább 1-et megnyerjen minden fordulóban, nem? Közben meg sokan azon izzadnak, hogy legalább fordulónként 1 párbajon el tudjanak indulni, és 1-ből 1-et meg is nyerjenek, hogy tartani tudják a lépést. . |
Quote:
kifizettem az 500 VIP kört, annyin indulok, amennyin akarok/tudok, a kiírás nem szabályozta le, utólág változtatni? Ne az legyen már a cél, hogy sok kezdő közül a legjobb kezdő is tartsa a lépést Győzzön a legjobbik :) |
Quote:
Egy párbajra eljutni azért el lehet. 6 időpont, 5 különböző napszakban. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ezt kihagytad :) |
Quote:
|
Ma délután párbaj!
|
Alig több mint fél óra, és kezdődik a párbaj! Készülgessetek! :)
|
Sok sikert mindenkinek!
|
És vége... :)
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1229.html Gratulálok! Összesítés mindjárt... :) |
Grat Tuvalu!
Jó kis párbaj volt :) |
A végén többfelől jött rám az ártó, és az emberlopás :D
Egy körben hárman viharoztak :D |
Gratu a mindenkinek! :) élveztem a játékot... :p Amikor sikerült ütnöm egyet, akkor egyből elkezdett villogni az eseményjelző, és az egész ABC felsorakozott szinte! :D Nagyon vicces volt... :D :D
Attila: az a "kamufullsereges", íjas támadós csel, az szép volt! :) sajnos bedöltem, és még gömbözni is elfelejtettem... :( |
Quote:
Bármi történik nyugodtan át kell gondolni, gömbölni, aztán szépen megfontolni, hogy mi legyen, és go.. azt a 3 percet ki kell használni :) |
1 Attachment(s)
Az első forduló negyedik párbaja utáni összesítés mellékelve.
|
Az első forduló ötödik párbaja szerda délután 18 órai kezdettel kiírva.
|
Quote:
Quote:
|
Nekem semmi sem jött be, vagyis ami lényeges lett volna.
Az elején kiderült, hogy elég hátsó leszek az L betűmmel, így kimentem támadni katonákkal E-re. Lepattant... :eek: Gyanítom a 10 országból 3 volt, aki csinált védőt, én meg belenyúltam... Oké, akkor nincs semmi veszve. Képeztem íjakat, majd sok-sok tolvajt. E-t leloptam nyersre kb egy teljes készültséggel. Ezzel értem el a végén, hogy egyszerre 45épületet húzhattam fel, így E- nem foglalt tőlem "csak" 9 hektárt. Így 191hektáron zártam. Volt még egy támadásom, amit védett N, meg egy másik támadásom, ahonnan visszafordítottak.. |
Quote:
|
Quote:
Én is valahogy így csináltam és szintén ugyanez a forgatókönyv. Örülhettem, hogy nem kaptam minusz pontot :D |
Quote:
Ennyire azért ne akarj már idén is nyerni :D Én biztos nem fogom elvenni az esélyét, mert nem érdekel annyíra a párbaj, persze nyerni mindenki szeretne...de nem nagy izgalom van igy hogy van 6 lehetőséged nyerni, egy úgyis összejön minden körben és akkor nem volt izgalom se...annó amikor a legtöbb pontosok játszottak egy párbajt és benne voltam, nah ott izzadni kellett. Dehát ilyen a kiirás, mostmár ez van :) |
Gratula Pali a győzelemhez!
|
Holnap párbaj!
|
Quote:
|
Ma késő délután/kora este párbaj! Ne felejtsétek! :)
|
Jó játékot estére, én sajnos nem tudok lenni
|
Én se tudok lenni.
Jó játékot nektek! |
Quote:
Quote:
|
Egy óra a párbajig!
|
Sok sikert!
|
Vége... :)
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1232.html Gratula indenkinek! Egész meglepő eredmény született! :) SP, Neked viszont bele kellene húzni, mert már csak egyetlen párbaj maradt a mostani fordulóban, és egyelőre kiesésre állsz. :( Összesítés ezúttal egy kicsit később... Addig jöhetnek igények a hétvégi párbaj időpontjára, ha vannak. Ha nincsenek, akkor én mondom, hogy mikor lesz. :) |
| All times are GMT +1. The time now is 09:03. |