![]() |
Quote:
|
Látom, nem szabadulok könnyen... Rendben.
Rendületlenül felteszem a kérdésem, egészen addig, amíg valaki nem fog rá válaszolni. Amennyiben országnév problémám van, hol, és milyen formában tudom ezt jelezni. Dióhéjban: HOL? HOGYAN? |
Bár nem témába vág, de el kell, hogy mondjam nincs kedvem holnap, lassan már ma pestre menni röpimeccsre, már nem lelem benne örömöm :o
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Rendben, köszönöm a segítséget.
A kérdésemet azért tettem fel, mert kb egy hónappal ezelőtt hallotatm valami olyasmit, hogy már nem lehet a supportra írni. Ezért kérdeztem, hogy hol lehet az ilyesmit jelezni. Ezek szerint az ilyen eseteket továbbra is ott kell jelezni. Még egyszer köszönöm. |
Quote:
olvasd el az üzim alját is Gee :) a support úgy is a support online rendszerébe fog "átküldeni" és ott a megfelelő menüpontokkal ide fogsz kilyukadni és ergo a Segítség topicba indíts egy témát. :) |
Quote:
Na, azért ne sértődj meg, tudom, hogy nem voltam túlságosan konstruktív :p Amúgy írtál már az említett orinak? Legalább megkérdezd, hogy ki ő, és miért használja ezt a nevet. |
Nem sértődöm meg. Nem látom be, hogy min változtat az, ha írok neki. Ő elmondja, hogy "azért mert ... ".
Renben, de attól engem még zavar, és úgy vélem, elég régóta játszom itt ezzel a névvel, hogy zavarhasson. De most lefekszem aludni. Jóéjszakát! |
Quote:
Nem tudom, hogy melyik csoportban van, de pl ha 5-ös szinten egy romos ori, talán még törölne is a kedvedért :p |
Quote:
|
juventus
Juventus - Torino Juventus 01 Juventus f.c. JUVENTUSdj Liverpool9999 l`pool fc Pool2 kérem ezeket is átírni :) |
Quote:
csak 97 db-ot dobott elő :) |
Rákerestem én is a nevemre:
578337 ANARCH 4 Padlók 54.719 578324 ANARCH 3 Csempék 54.345 A királyi többes :) Bár gyanúsan egymás után lett regisztrálva a két ország, és ez a név nem olyan gyakori :eek: |
Quote:
szerk. |
Quote:
|
Quote:
|
Turul apa lett!
GRATULÁLOK!!!! |
Quote:
Nem pöccentem be, találtam egy 100%-osan a nevemmel regelt orit, ez nem tetszett, ide jöttem, SEGÍTSÉGET kérni, mivel nem voltam sokáig, és úgy hallottam, hogy már nem lehet a supportra e-mailt írni. A segítsé helyett körberöhögést kaptam. (Eltekintve egy esettől.) Ennyit változott a külső fórum 8 hónap alatt. Ennyit ér. Több ezer felhasználóból 1-nek sikerült konstruktív hozzászólást írnia. Elgondolkodtató. |
Quote:
A "bepöccenés"-ről annyit, hogy kb 70-es a vérnyomásom, tökéletesen nyugodt vagyok. Pusztán értetlenül állok az előtt, hogy olyan emberek szórakoznak rajtam, akiktől a lehető legeslegkevésbbé vártam. Ezt is megéltem. Ne örüljetek, nem leszek öngyilkos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az én véleményem az, hogy nem a külső fórum változott meg, hanem Te. Elhiszem, hogy irgum burgum megkomolyodtál ésezésaz, de ha esetleg hasmenést okoznak neked az általános humor bonbonok, akkor vagy ne gyere a fórumra vagy értékeld át magad és aztán próbáld meg a dolgot. A cél egyébként nem a bepöccentés volt, csak próbáltam neked időt megspórolni azzal, hogy lebeszéllek a neved miatti feszültséghalmozásról. Nem sikerált, oszt látod hogy a dühöngőbe kell írkálnod.. |
A vicc, és szúrkálódás között óriási különbség van.
Az, hogy te viccnek fogod fel a lejáratást, sajátos elképzelés. Az még sajátosabb, hogy ha az ember -az új supporttal kapcsolatos tájékozatlanságát nyíltan bevallva- segítséget kér, akkor nem kap, inkább kiröhögik, hogy milyen szánalmas már, hogy ilyesmit kérdez.... Ha el szeretnék menni korizni, és megkérdezem, hogy Budapesten hol van korikölcsönző, akkor válasznak valami olyasmit várnék, hogy "nem tudom, nem korizom", vagy "X.Y utca végén", vagy " az X.Y. tér mellett", jobb esetben "ha már Pesten jársz, megmutatom, én is koriznék egyet, rég voltam..." vagy ilyesmi... Amit nem várnék, az valami ilyesmi: "szánalmas dolog korizni, mekkora nyomi vagy...", vagy "menj inkább pizzázni", vagy "de sokat röhögtem tegnap egy újságcikken..." Lehet, hogy én változtam meg, és nem várt válaszokat már nem tartom viccesnek, attól függetlenül elgondolkodtató az a dolog, hogy a sok-sok emberből szám szerint 1 ember vette a fáradtságot, hogy tényleg valami építő jellegűt tegyen hozzá. A "menj inkább pizzázni" nem minősül építő jellegűnek. Tudom, álomvilágban élek, de az egész sztorit úgy képzeltem el, hogy megkérdem mi ilyenkor a teendő, valaki elmondja, megteszem amit kell, a support eldönti mi van, aztán téma vége. Ehelyett egészen más lett a vége, már miközben a kérdést tettem fel, elkezdték a mondandómat valamint engem kifigurázni, tehát mire a lényeghez értünk, az egész téma el volt bagatelizálva. Hálás köszönet annak a 6-8 embernek. |
A vicc, és szúrkálódás között óriási különbség van.
Az, hogy te viccnek fogod fel a lejáratást, sajátos elképzelés. Az még sajátosabb, hogy ha az ember -az új supporttal kapcsolatos tájékozatlanságát nyíltan bevallva- segítséget kér, akkor nem kap, inkább kiröhögik, hogy milyen szánalmas már, hogy ilyesmit kérdez.... Ha el szeretnék menni korizni, és megkérdezem, hogy Budapesten hol van korikölcsönző, akkor válasznak valami olyasmit várnék, hogy "nem tudom, nem korizom", vagy "X.Y utca végén", vagy " az X.Y. tér mellett", jobb esetben "ha már Pesten jársz, megmutatom, én is koriznék egyet, rég voltam..." vagy ilyesmi... Amit nem várnék, az valami ilyesmi: "szánalmas dolog korizni, mekkora nyomi vagy...", vagy "menj inkább pizzázni", vagy "de sokat röhögtem tegnap egy újságcikken..." Lehet, hogy én változtam meg, és nem várt válaszokat már nem tartom viccesnek, attól függetlenül elgondolkodtató az a dolog, hogy a sok-sok emberből szám szerint 1 ember vette a fáradtságot, hogy tényleg valami építő jellegűt tegyen hozzá. A "menj inkább pizzázni" nem minősül építő jellegűnek. Tudom, álomvilágban élek, de az egész sztorit úgy képzeltem el, hogy megkérdem mi ilyenkor a teendő, valaki elmondja, megteszem amit kell, a support eldönti mi van, aztán téma vége. Ehelyett egészen más lett a vége, már miközben a kérdést tettem fel, elkezdték a mondandómat valamint engem kifigurázni, tehát mire a lényeghez értünk, az egész téma el volt bagatelizálva. Hálás köszönet annak a 6-8 embernek. |
ne haragudj, nem mindenkinek olyan fontos ez a téma, sok hasonló nevű ország van.
megbántani nem akart senki szerintem. |
Nekem nem a hasonlósággal, hanem az ugyanolyansággal volt a gondom.
Jeleztem a megfelelő helyen, az adminisztrátor úgy döntött, hogy nincs semmi gond, a döntés el lett fogadva, téma le lett zárva. Én egészen másról beszélek már. Arról, hogy nem értem meg, miért nem lehet egy kérdésre válaszolni, miért kell ebből egy -szerintem egyáltalán nem vicces- poénhalmazt gyártani, ráadásul úgy, hogy a kérdés megoldásához ez egyáltalán nem visz közelebb?! |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem abbahagyhatnátok, sokkal fontosabb dolog történt egy új élet születésével, ti emg arra nem veszitek a fáradtságot hogy gratuláljatok! :mad: én a helyetekbe szégyelném magam.
|
Quote:
|
Quote:
Beszélgethetünk még arról, miért kell viccet csinálni egy másik ember tájékozatlanságából, ráérek. |
Quote:
Vagy feltehetnénk azt a kérdést is, hogy a témában egy tapasztaltabb ember véleménye, miszerint valamit felesleges megpróbálni miért nem számít segítségnek? Vagy a magát rettentő korrektnek tartó embertől miért számít elfogadhatónak a 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' hozzáállás? Vagy... vagy... vagy... ? |
Quote:
|
Gee, hadd szóljak bele egy hozzászólás erejéig ebbe a kifinomult vitába.
Az a helyzet, hogy abban igazat adnék Neked, hogy alapvetően nem a kérdésedre válaszoltak. Abban is, hogy nem éppen szép dolog ezen elkezdeni viccelődni, vagy hasonló dolgokat elkövetni, de úgy gondolom, hogy ettől függetlenül túlreagálod, mert semmi olyan nem hangzott el (íródott le), ami sértett volna Téged. Ha valakinek a hozzászólása nem tetszik, figyelmen kívül hagyod, nem reagálsz rá (vagy esetleg jelzed a fórum adta lehetőséggel), és nem történnek ilyen eszmefuttatások a fórumon, mert a maga részéről mindkét félnek igaza van - szerintem. Megkaptad a választ, és mint ahogy már Te is írtad többször a téma lezárva, nem kell felbolygatni, hogy ki, mi, és hogyan írt le, mikor az nem a kérdésre a válasz. A fórumra a szabályok keretein belül bárki bármit írhat tudtommal, még akkor is, ha a Te hozzászólásodat idézi be, vagy a Tiéd után van. //Nem, nem szándékozom most Veled vitatkozni, sőt mással sem.// |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:21. |