Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Tsobi 02-20-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241368)
Én is egyszerűsítek: ha nem akarsz segíteni, ne szólj hozzám. Köszönöm.

Épp segítek: megspórolom Neked a felesleges köröket. :)

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 22:56

Látom, nem szabadulok könnyen... Rendben.
Rendületlenül felteszem a kérdésem, egészen addig, amíg valaki nem fog rá válaszolni.

Amennyiben országnév problémám van, hol, és milyen formában tudom ezt jelezni.

Dióhéjban: HOL? HOGYAN?

Redback 02-20-2010 22:56

Bár nem témába vág, de el kell, hogy mondjam nincs kedvem holnap, lassan már ma pestre menni röpimeccsre, már nem lelem benne örömöm :o

Tsobi 02-20-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241370)
Rendületlenül felteszem a kérdésem, egészen addig, amíg valaki nem fog rá válaszolni.

Itt jelezheted. :)

Hex 02-20-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241370)

support@hodito.hu

Quote:

Originally Posted by Főoldal
Egyéb kérdésekkel kapcsolatban leveledet a support@hodito.hu címen várjuk. Kérünk, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében leveled subject (téma) sorát megfelelően válaszd meg, és írd oda, hogy miről szól a levél.

De megspórolsz magadnak egy levélváltást, ha a segítségek között nyitsz egy topicot és olyan nevet adsz neki, ami egyértelmű. Ide fog irányítani a support

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 23:10

Rendben, köszönöm a segítséget.
A kérdésemet azért tettem fel, mert kb egy hónappal ezelőtt hallotatm valami olyasmit, hogy már nem lehet a supportra írni.
Ezért kérdeztem, hogy hol lehet az ilyesmit jelezni.
Ezek szerint az ilyen eseteket továbbra is ott kell jelezni.
Még egyszer köszönöm.

Hex 02-20-2010 23:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241374)
Rendben, köszönöm a segítséget.
A kérdésemet azért tettem fel, mert kb egy hónappal ezelőtt hallotatm valami olyasmit, hogy már nem lehet a supportra írni.
Ezért kérdeztem, hogy hol lehet az ilyesmit jelezni.
Ezek szerint az ilyen eseteket továbbra is ott kell jelezni.
Még egyszer köszönöm.

olvasd el az üzim alját is Gee :)

a support úgy is a support online rendszerébe fog "átküldeni" és ott a megfelelő menüpontokkal ide fogsz kilyukadni és ergo a Segítség topicba indíts egy témát. :)

Andrew 02-20-2010 23:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241377)
A fenti országnév zavar, és nem szeretném, ha továbbra is a nevemet viselné - bárkié is legyen!

Változtass nevet :D:D

Na, azért ne sértődj meg, tudom, hogy nem voltam túlságosan konstruktív :p
Amúgy írtál már az említett orinak? Legalább megkérdezd, hogy ki ő, és miért használja ezt a nevet.

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 23:58

Nem sértődöm meg. Nem látom be, hogy min változtat az, ha írok neki. Ő elmondja, hogy "azért mert ... ".
Renben, de attól engem még zavar, és úgy vélem, elég régóta játszom itt ezzel a névvel, hogy zavarhasson.
De most lefekszem aludni. Jóéjszakát!

Andrew 02-21-2010 00:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241379)
Nem sértődöm meg. Nem látom be, hogy min változtat az, ha írok neki. Ő elmondja, hogy "azért mert ... ".
Renben, de attól engem még zavar, és úgy vélem, elég régóta játszom itt ezzel a névvel, hogy zavarhasson.
De most lefekszem aludni. Jóéjszakát!

Látom ma nem vagy vevő a humorra :p Értem én, hogy idegesítő, de azért ENNYIRE nem kéne ezen bepöccenni.
Nem tudom, hogy melyik csoportban van, de pl ha 5-ös szinten egy romos ori, talán még törölne is a kedvedért :p

Tsobi 02-21-2010 00:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 241381)
Látom ma nem vagy vevő a humorra :p Értem én, hogy idegesítő, de azért ENNYIRE nem kéne ezen bepöccenni.
Nem tudom, hogy melyik csoportban van, de pl ha 5-ös szinten egy romos ori, talán még törölne is a kedvedért :p

Törlésig beszélné :D

Pool 02-21-2010 08:13

juventus
Juventus - Torino
Juventus 01
Juventus f.c.
JUVENTUSdj

Liverpool9999
l`pool fc
Pool2

kérem ezeket is átírni :)

Dragi 02-21-2010 08:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241387)
juventus
Juventus - Torino
Juventus 01
Juventus f.c.
JUVENTUSdj

Liverpool9999
l`pool fc
Pool2

kérem ezeket is átírni :)

és aikkor én mit szóljak?:D Be se merem írni a keresőbe hogy Dragon :D
csak 97 db-ot dobott elő :)

Padlócsempe 02-21-2010 09:59

Rákerestem én is a nevemre:

578337 ANARCH 4 Padlók 54.719
578324 ANARCH 3 Csempék 54.345

A királyi többes :)
Bár gyanúsan egymás után lett regisztrálva a két ország, és ez a név nem olyan gyakori :eek:

Hex 02-21-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 241389)
Rákerestem én is a nevemre:

578337 ANARCH 4 Padlók 54.719
578324 ANARCH 3 Csempék 54.345

A királyi többes :)
Bár gyanúsan egymás után lett regisztrálva a két ország, és ez a név nem olyan gyakori :eek:

A volt tulaja egyszerre vagy 60-100 orit regelt le, szóval ezek tök véletlenül lettek azok

szerk.

Alg 02-21-2010 10:45

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 241390)
A volt tulaja egyszerre vagy 60-100 orit regelt le, szóval ezek tök véletlenül lettek azok

de ne offoljuk már teli más segítségkérését, várjuk meg, hogy Ati mit fog mondani rá

Láttad a topic címét?:p;)

Hex 02-21-2010 10:53

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 241391)
Láttad a topic címét?:p;)

már igen :p azt hittem máshol vagyok :p nem vagyok ma magamnál, készülök a valutapénztárosi vizsgára, mhely elküldött :D

Pool 02-21-2010 22:11

Turul apa lett!
GRATULÁLOK!!!!

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 02:44

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 241381)

Tőled mást vártam, nem tudom miért vetted elő egyes emberek retorikáját, téged magasabb színvonalra kalibráltalak be.

Nem pöccentem be, találtam egy 100%-osan a nevemmel regelt orit, ez nem tetszett, ide jöttem, SEGÍTSÉGET kérni, mivel nem voltam sokáig, és úgy hallottam, hogy már nem lehet a supportra e-mailt írni.
A segítsé helyett körberöhögést kaptam.
(Eltekintve egy esettől.)

Ennyit változott a külső fórum 8 hónap alatt. Ennyit ér. Több ezer felhasználóból 1-nek sikerült konstruktív hozzászólást írnia. Elgondolkodtató.

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 02:48

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241382)
Törlésig beszélné :D

A piszkálódáson kívül képes vagy velem kapcsolatban írni? Mert ha nem, akkor ne szólj hozzám, és ne írj rólam másoknak sem. Burkolt formában sem. Képes vagy ennyit megtenni nekem, és megköszönhetem előre, vagy meg se köszönjem, mert már erre a hozzászólásra is valami hasonló, építő jellegű hozzászólást fogsz közzétenni.

A "bepöccenés"-ről annyit, hogy kb 70-es a vérnyomásom, tökéletesen nyugodt vagyok. Pusztán értetlenül állok az előtt, hogy olyan emberek szórakoznak rajtam, akiktől a lehető legeslegkevésbbé vártam.
Ezt is megéltem. Ne örüljetek, nem leszek öngyilkos.

Dragi 02-22-2010 05:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241460)
Turul apa lett!
GRATULÁLOK!!!!

Gratula neki! :)

Pacsi 02-22-2010 07:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241460)
Turul apa lett!
GRATULÁLOK!!!!

Gratulálok :) Fiú, lány? Hogy hívják? :)

Tsobi 02-22-2010 11:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241469)
A piszkálódáson kívül képes vagy velem kapcsolatban írni? Mert ha nem, akkor ne szólj hozzám, és ne írj rólam másoknak sem. Burkolt formában sem. Képes vagy ennyit megtenni nekem, és megköszönhetem előre, vagy meg se köszönjem, mert már erre a hozzászólásra is valami hasonló, építő jellegű hozzászólást fogsz közzétenni.

A "bepöccenés"-ről annyit, hogy kb 70-es a vérnyomásom, tökéletesen nyugodt vagyok. Pusztán értetlenül állok az előtt, hogy olyan emberek szórakoznak rajtam, akiktől a lehető legeslegkevésbbé vártam.
Ezt is megéltem. Ne örüljetek, nem leszek öngyilkos.

Még ne köszönd, maradnék az építő jellegű hozzászólásoknál. :)

Az én véleményem az, hogy nem a külső fórum változott meg, hanem Te. Elhiszem, hogy irgum burgum megkomolyodtál ésezésaz, de ha esetleg hasmenést okoznak neked az általános humor bonbonok, akkor vagy ne gyere a fórumra vagy értékeld át magad és aztán próbáld meg a dolgot.

A cél egyébként nem a bepöccentés volt, csak próbáltam neked időt megspórolni azzal, hogy lebeszéllek a neved miatti feszültséghalmozásról. Nem sikerált, oszt látod hogy a dühöngőbe kell írkálnod..

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 12:10

A vicc, és szúrkálódás között óriási különbség van.
Az, hogy te viccnek fogod fel a lejáratást, sajátos elképzelés.
Az még sajátosabb, hogy ha az ember -az új supporttal kapcsolatos tájékozatlanságát nyíltan bevallva- segítséget kér, akkor nem kap, inkább kiröhögik, hogy milyen szánalmas már, hogy ilyesmit kérdez....

Ha el szeretnék menni korizni, és megkérdezem, hogy Budapesten hol van korikölcsönző, akkor válasznak valami olyasmit várnék, hogy "nem tudom, nem korizom", vagy "X.Y utca végén", vagy " az X.Y. tér mellett", jobb esetben "ha már Pesten jársz, megmutatom, én is koriznék egyet, rég voltam..." vagy ilyesmi...
Amit nem várnék, az valami ilyesmi: "szánalmas dolog korizni, mekkora nyomi vagy...", vagy "menj inkább pizzázni", vagy "de sokat röhögtem tegnap egy újságcikken..."

Lehet, hogy én változtam meg, és nem várt válaszokat már nem tartom viccesnek, attól függetlenül elgondolkodtató az a dolog, hogy a sok-sok emberből szám szerint 1 ember vette a fáradtságot, hogy tényleg valami építő jellegűt tegyen hozzá.
A "menj inkább pizzázni" nem minősül építő jellegűnek.

Tudom, álomvilágban élek, de az egész sztorit úgy képzeltem el, hogy megkérdem mi ilyenkor a teendő, valaki elmondja, megteszem amit kell, a support eldönti mi van, aztán téma vége.

Ehelyett egészen más lett a vége, már miközben a kérdést tettem fel, elkezdték a mondandómat valamint engem kifigurázni, tehát mire a lényeghez értünk, az egész téma el volt bagatelizálva.
Hálás köszönet annak a 6-8 embernek.

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 12:10

Az még sajátosabb, hogy ha az ember -az új supporttal kapcsolatos tájékozatlanságát nyíltan bevallva- segítséget kér, akkor nem kap, inkább kiröhögik, hogy milyen szánalmas már, hogy ilyesmit kérdez....

Ha el szeretnék menni korizni, és megkérdezem, hogy Budapesten hol van korikölcsönző, akkor válasznak valami olyasmit várnék, hogy "nem tudom, nem korizom", vagy "X.Y utca végén", vagy " az X.Y. tér mellett", jobb esetben "ha már Pesten jársz, megmutatom, én is koriznék egyet, rég voltam..." vagy ilyesmi...
Amit nem várnék, az valami ilyesmi: "szánalmas dolog korizni, mekkora nyomi vagy...", vagy "menj inkább pizzázni", vagy "de sokat röhögtem tegnap egy újságcikken..."

Lehet, hogy én változtam meg, és nem várt válaszokat már nem tartom viccesnek, attól függetlenül elgondolkodtató az a dolog, hogy a sok-sok emberből szám szerint 1 ember vette a fáradtságot, hogy tényleg valami építő jellegűt tegyen hozzá.

Tudom, álomvilágban élek, de az egész sztorit úgy képzeltem el, hogy megkérdem mi ilyenkor a teendő, valaki elmondja, megteszem amit kell, a support eldönti mi van, aztán téma vége.

Ehelyett egészen más lett a vége, már miközben a kérdést tettem fel, elkezdték a mondandómat valamint engem kifigurázni, tehát mire a lényeghez értünk, az egész téma el volt bagatelizálva.

Gabro 02-22-2010 12:29

ne haragudj, nem mindenkinek olyan fontos ez a téma, sok hasonló nevű ország van.
megbántani nem akart senki szerintem.

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 12:36

Nekem nem a hasonlósággal, hanem az ugyanolyansággal volt a gondom.
Jeleztem a megfelelő helyen, az adminisztrátor úgy döntött, hogy nincs semmi gond, a döntés el lett fogadva, téma le lett zárva.

Én egészen másról beszélek már. Arról, hogy nem értem meg, miért nem lehet egy kérdésre válaszolni, miért kell ebből egy -szerintem egyáltalán nem vicces- poénhalmazt gyártani, ráadásul úgy, hogy a kérdés megoldásához ez egyáltalán nem visz közelebb?!

Pool 02-22-2010 12:38

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 241485)
Gratulálok :) Fiú, lány? Hogy hívják? :)

Jány és Turul Dalma :)

Tsobi 02-22-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241505)

Feltételezem ez megint olyan szintű halu nálad, mint mikor azt mondtad bele a nagyvilágba, hogy mi szidjuk a pártodat. :) Ott sem volt ezt alátámasztó fórumbeírás, emlékeim szerint itt sincs. Beszélgessünk még róla, hogy a saját agymenésed negatív visszhangját rákenhesd 6-8 másik, totál ártatlan fórumozóra vagy hagyjuk inkább?

Dragi 02-22-2010 12:43

Szerintem abbahagyhatnátok, sokkal fontosabb dolog történt egy új élet születésével, ti emg arra nem veszitek a fáradtságot hogy gratuláljatok! :mad: én a helyetekbe szégyelném magam.

Tsobi 02-22-2010 12:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 241513)
Szerintem abbahagyhatnátok, sokkal fontosabb dolog történt egy új élet születésével, ti emg arra nem veszitek a fáradtságot hogy gratuláljatok! :mad: én a helyetekbe szégyelném magam.

Kicsit személytelennek és feleslegesnek tartom a gratulációt egy olyan helyen megejteni, amit az érintett még csak nem is olvas. Megtettem a magamét már máshol. :)

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 12:52

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241512)
Feltételezem ez megint olyan szintű halu nálad, mint mikor azt mondtad bele a nagyvilágba, hogy mi szidjuk a pártodat. :) Ott sem volt ezt alátámasztó fórumbeírás, emlékeim szerint itt sincs. Beszélgessünk még róla, hogy a saját agymenésed negatív visszhangját rákenhesd 6-8 másik, totál ártatlan fórumozóra vagy hagyjuk inkább?

Feltételezem, a gyümölcsöt dajkálós videó, és más példák (plakátos hsz-ek, stb), amelyek helyben voltak a mondandóm alátámasztására, mind hallucináltam.
Beszélgethetünk még arról, miért kell viccet csinálni egy másik ember tájékozatlanságából, ráérek.

Tsobi 02-22-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241515)
Beszélgethetünk még arról, miért kell viccet csinálni egy másik ember tájékozatlanságából, ráérek.

Akkor már azt se feledjük el, hogy miért számít paranoid képzelgésnek az, ha valaki összekuncogásnak, kigúnyolásnak és még fene tudja minek lát pár lefelé mutató kezet vagy azt, ha az első pár konstruktív hozzászólás után nyilvánvalóan értelmét vesztő felvetés után a beszélgetés elkanyarodik egy másik irányba?

Vagy feltehetnénk azt a kérdést is, hogy a témában egy tapasztaltabb ember véleménye, miszerint valamit felesleges megpróbálni miért nem számít segítségnek? Vagy a magát rettentő korrektnek tartó embertől miért számít elfogadhatónak a 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' hozzáállás? Vagy... vagy... vagy... ?

Pacsi 02-22-2010 14:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241514)
Kicsit személytelennek és feleslegesnek tartom a gratulációt egy olyan helyen megejteni, amit az érintett még csak nem is olvas. Megtettem a magamét már máshol. :)

Szerintem meg gratulálni sehol sem felesleges. Neked is jól esne, bár tudtommal nincs még mihez. (Abban is biztos voltam, hogy Te a sokkal jobb helyet találtál a gratulációdnak :) )

Dus 02-22-2010 14:40

Gee, hadd szóljak bele egy hozzászólás erejéig ebbe a kifinomult vitába.

Az a helyzet, hogy abban igazat adnék Neked, hogy alapvetően nem a kérdésedre válaszoltak. Abban is, hogy nem éppen szép dolog ezen elkezdeni viccelődni, vagy hasonló dolgokat elkövetni, de úgy gondolom, hogy ettől függetlenül túlreagálod, mert semmi olyan nem hangzott el (íródott le), ami sértett volna Téged. Ha valakinek a hozzászólása nem tetszik, figyelmen kívül hagyod, nem reagálsz rá (vagy esetleg jelzed a fórum adta lehetőséggel), és nem történnek ilyen eszmefuttatások a fórumon, mert a maga részéről mindkét félnek igaza van - szerintem. Megkaptad a választ, és mint ahogy már Te is írtad többször a téma lezárva, nem kell felbolygatni, hogy ki, mi, és hogyan írt le, mikor az nem a kérdésre a válasz. A fórumra a szabályok keretein belül bárki bármit írhat tudtommal, még akkor is, ha a Te hozzászólásodat idézi be, vagy a Tiéd után van.

//Nem, nem szándékozom most Veled vitatkozni, sőt mással sem.//

Princ 02-22-2010 15:45

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 241524)
Szerintem meg gratulálni sehol sem felesleges. Neked is jól esne, bár tudtommal nincs még mihez. (Abban is biztos voltam, hogy Te a sokkal jobb helyet találtál a gratulációdnak :) )

Ezt az összehasonlítást én nem értem. Hogy esne jól neki, ha nem tudna róla? :eek:

Pacsi 02-22-2010 16:15

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 241538)
Ezt az összehasonlítást én nem értem. Hogy esne jól neki, ha nem tudna róla? :eek:

Nem összehasonlítás :) Ha majd elolvassa Turul jól fog esni neki. Ennyi. Ts valószínüleg ezt nem érti :)

Princ 02-22-2010 16:24

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 241539)
Nem összehasonlítás :) Ha majd elolvassa Turul jól fog esni neki. Ennyi. Ts valószínüleg ezt nem érti :)

Ts ezt biztos nem értheti, ha nincs mit érteni rajta. :)

Pacsi 02-22-2010 16:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 241541)
Ts ezt biztos nem értheti, ha nincs mit érteni rajta. :)

Lehet csak nem akarja érteni.

Princ 02-22-2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 241542)
Lehet csak nem akarja érteni.

A semmit? Nem tudom, még nem kérdeztem.

All times are GMT +1. The time now is 15:21.