Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Zounok 10-03-2006 16:33

Ja bocsi , az orim: Bonaparték földje, nemrég lett áthelyezve

wand 10-03-2006 16:45

szerintem erre itt annyit fogsz kapni, hogy: "írj a szupportra, ha áthelyezéssel van gondod..".

Zounok 10-03-2006 16:57

A support túl hosszú idő, ezért kértem a segítségét Attilának...ha segít jó, ha nem akkor nem..ez van...:)

Ati 10-03-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 33447)
Sziasztok, elnézést kérek egy kis OFF-ért:

Attila lécci válaszolj nekem. Már jó ideje nem játszom, és most szóltak, hogy az egyik orimat átttték anarchba, holott régóta nem játszom már vele sem...

Mivel egyik orimmal sem játszom, így itt kérnélek meg, hogy lécci nézz utána, mert nem értem a dolgot ! Nem is szándékozom jó ideig játszani az orijaimmal, most is csak azonosítás miatt léptem be....tegnap azonosítottam, azóta sem voltam benne.....

Segítségedet előre is köszönöm.

Zou

Mikre nem jó egy azonosítás... :) Egyből kiderül, hogy van ott még egy B-s ország is, aminek az összekapcsolása az elmúlt hónapok alatt valahogy elfelejtődött. Az áthelyezés teljesen jogos, az országaid nem voltak összekapcsolva, holott ez kötelező, lásd regisztrációs szabályok első pontja. Nem friss országról van szó, nem lehet azt mondani, hogy holnap akartad összekapcsolni. Nem az azonosítás körüli hibáról van szó, 3 hónappal ezelőtt sem voltak összekapcsolva.

Szecsa 10-03-2006 17:04

Csak egy elmeleti kerdes, Ati: ha az azonositas utan egybol osszekapcsolja, akkor is atkerulnek anarchba?

Ati 10-03-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 33456)
Csak egy elmeleti kerdes, Ati: ha az azonositas utan egybol osszekapcsolja, akkor is atkerulnek anarchba?

Nem értem a kérdést, de sztem ez már olyan általános, hogy nem ebbe a topicba tartozik.

Ha a konkrét esetre kérdezed, hogy mi lett volna, ha összekapcsolja, akkor az a válasz, hogy nem került volna át érte.

Szecsa 10-03-2006 17:08

Igen, konkretan az o esetere iranyult volna a kerdes, koszi :)

Zounok 10-03-2006 17:12

Attila, csak elméleti kérdés ezek után.....mi van akkor, ha az az ori nem az enyém??? Ugye akkor nem kell összekötni? Sikerült áttenned a tisztelt feleségem oriját :) Természetesen nem volt összekötve az enyémeimmel, de azt hiszem ezt nem is kellett volna.... Nem játszanak az országok, soha nem is voltak szövetségben, soha nem volt közös célpontjuk, stb. Ezt pedig ha jól tudom nem tiltja semmi, hogy egy gépről nem lehet többeknek is orija. Ennyit az azonosításról Attila, sikerült egy olyan orit áttenned, ami nem is az enyém, nem is volt játékban szerintem egy éve :)

Lécci gondold át ezek után, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk, amikor nem kötöttük össze azokat az országokat, amik nem is egy kézben vannak!

Köszi:
Zou

laci 10-03-2006 17:13

Zou, nincs igazad, szerintem nemsokára kiderül, miért ;)

Ati 10-03-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 33461)
Attila, csak elméleti kérdés ezek után.....mi van akkor, ha az az ori nem az enyém??? Ugye akkor nem kell összekötni? Sikerült áttenned a tisztelt feleségem oriját :) Természetesen nem volt összekötve az enyémeimmel, de azt hiszem ezt nem is kellett volna.... Nem játszanak az országok, soha nem is voltak szövetségben, soha nem volt közös célpontjuk, stb. Ezt pedig ha jól tudom nem tiltja semmi, hogy egy gépről nem lehet többeknek is orija. Ennyit az azonosításról Attila, sikerült egy olyan orit áttenned, ami nem is az enyém, nem is volt játékban szerintem egy éve :)

Lécci gondold át ezek után, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk, amikor nem kötöttük össze azokat az országokat, amik nem is egy kézben vannak!

Köszi:
Zou

Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy ez nem túl hihető történet. :) És mivel több részletet ezzel kapcsolatban úgysem mondhatok, ezt azzal zárom is, hogy az áthelyezés teljesen jogos volt, így utólag megnézve is.

Zounok 10-03-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33464)
Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy ez nem túl hihető történet. :) És mivel több részletet ezzel kapcsolatban úgysem mondhatok, ezt azzal zárom is, hogy az áthelyezés teljesen jogos volt, így utólag megnézve is.

Igazából nem értem....mi a nem hihető ebben? Egy éve asszem be sem lépett az orijába már...csak most az azonosításra....

Másik: Nem hihető kérdése ez a dolog sztem... ez van! Semmilyen szabály ellen nem vétettünk ezzel, benne van az orimban pl. 1500 VIP kör, amit teljesen jogtalanul most cseszhetek, holott semmilyen szabály ellen nem vétettünk! Most már kíváncsi lennék, hogy vajon mi alapján jogos teljesen a kitiltás! Lécci másold be nekem azt a szabályt, ami tilt ilyen eseteket, mert nem találom!

Köszi
Zou

Steve 10-03-2006 17:24

Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.

Ati 10-03-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 33467)
Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.

Hmm? 2 ország ment át, 1 A-ból, 1 B-ből.

Steve 10-03-2006 17:33

Jah ok, csak úgy tűnt Zou írásából mintha csak egy ment volna:o

Zounok 10-03-2006 17:56

Egy ment az enyémek küzöl, egy meg a feleségemé....most akkor melyik szabályt is sértettük meg?

Tehát FAQ:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?
Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.

Teljesen világos, tökéletes szabály... Kérdésem továbbra is az, hogy miben hibáztunk????? Kérlek Attila tedd vissza az országokat, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk velük!

Előre is köszi:

Zou

wand 10-03-2006 18:01

Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?

monro 10-03-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by wand (Post 33473)
Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?

Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi ;)

wand 10-03-2006 18:14

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33474)
Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi ;)

Akkor én sem értem mi a gond.. azt nem kellett összekötnie mert anrchban van.. :D

Zounok 10-03-2006 18:17

Teljesen mindegy asszem a név....

amit idéztem, az a FAQ-ból van erre a kérdésre:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?

Ezek szerint teljesen legális egy gépről való játék egy családon belül is, csak a meghatározott feltételeknek kell eleget tenni...szó sincs összekötésről, mivel nem azonos személyek viszik az orikat!!!!!

Azt hiszem semmi ellen nem vétettünk, kérném az orik visszahelyezését, tekintettel arra is, hogy igen tekintélyes VIP körök is vannak benne, amit kifizettem, és nem az anarchos játékra (!). Elfogadtam a szabályokat, nem is vétettem ellünk sem és, sem a feleségem, mégis repültünk. Az azonosítás is természetes, hogy egy emilről van, mivel egy gépet használunk, nem fussa többre a családban :):):)

Köszi

Zou

Zounok 10-03-2006 18:19

És jobb lenne minél hamarabb, mert nem szertném, ha szétszednék az anarchban az orikat:)

Never 10-03-2006 18:21

Ha szét is szedik,és visszarakják,azt az orit kapod vissza,amit átraktak :)
Off vége :)

laci 10-03-2006 18:21

Szvsz akkor is össze kell kötni az országokat, ha nem egy kézben vannak, de egy gépről játszanak velük. A rendszer nem fogja kitalálni, hogy a Te másik országod, vagy a feleségedé, vagy valamelyik barátodé és folytathatnám. Ilyen erővel az összes multizó megmagyarázhatná, hogy nem neki van 5 országa, hanem a szomszédok játszanak nála...

monro 10-03-2006 18:25

Quote:

Originally Posted by Never (Post 33481)
Ha szét is szedik,és visszarakják,azt az orit kapod vissza,amit átraktak :)
Off vége :)

Erre azért ne vegyél mérget :(

director 10-03-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33482)
Szvsz akkor is össze kell kötni az országokat, ha nem egy kézben vannak, de egy gépről játszanak velük. A rendszer nem fogja kitalálni, hogy a Te másik országod, vagy a feleségedé, vagy valamelyik barátodé és folytathatnám. Ilyen erővel az összes multizó megmagyarázhatná, hogy nem neki van 5 országa, hanem a szomszédok játszanak nála...

és pont ezt is csinálja az összes multis, nem? :)

laci 10-03-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by director (Post 33485)
és pont ezt is csinálja az összes multis, nem? :)

Te mondtad ki, nem én :D

monro 10-03-2006 18:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33482)

Meg kell védjem a barátomat! Ő sosem multizott!!!
Én régebben igen, de azóta azokat az orikat saját kezüleg töröltem. Nem túl sok fedhetetlen játékossal játszottam együtt de Zou ezek közül való.

laci 10-03-2006 18:32

Egy szóval sem mondtam, hogy multizott. Csak arra próbálok kilyukadni, hogy miért kell összekapcsolni az országokat.

Zounok 10-03-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33487)
Te mondtad ki, nem én :D

Nem tudom ki vagy, de semmi jogod vádaskodni!

A másik tévedésed: nem kell összekötni őket!!!! Olvasd át az ide vonatkozó szabályokat mielőtt bárkit is megvádolsz bármivel, addig ne szólj bele feleslegesen olyanba, amihez gőzöd sincs!!!!

Zou

Never 10-03-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33483)
Erre azért ne vegyél mérget :(

Nem veszek rá mérget,csak azt hiszem,elvileg így van :)

monro 10-03-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33489)
Egy szóval sem mondtam, hogy multizott. Csak arra próbálok kilyukadni, hogy miért kell összekapcsolni az országokat.

Nem mondtad, de erre célozgattok.
Egyébként bemásolta Zou a FAQ idevonatkozó iránymutatását... No comment.
Tökmindegy, hogy szerinted mit kellene tenni vagy sztem mit kellene. A játéknak van egy szabályzata és oda az van írva, amit Zou bemásolt.

director 10-03-2006 18:36

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33488)
Meg kell védjem a barátomat! Ő sosem multizott!!!
Én régebben igen, de azóta azokat az orikat saját kezüleg töröltem. Nem túl sok fedhetetlen játékossal játszottam együtt de Zou ezek közül való.

Nemtom, nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ebben a játékban mindenki csal (kivéve a teljesen kezdőket, akik örülnek hogy megtalálják a súgót).

laci 10-03-2006 18:39

Megint mondom: nem Zou-t vádoltam! Nem ismerem, nem tudom, hogyan játszik, de azt sejtem, hogy nagyon sokan ugyanígy védekeznének, akik nem modnanak igazat. Emiatt jó öszekötni az országokat, és más csoportban tartani, akkor nincs vita. Bocs, ha írásban nem vagyok elég világos...

Zounok 10-03-2006 18:42

Te tényleg nem érted, hogy nem kell összekötni, amikor nem azonos emberek viszik az orikat??? minek kössön össze 2 ember 2 orit azonos gépen??? Nem érted, vagy nem is akarod megérteni?

Zou

monro 10-03-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by director (Post 33493)
Nemtom, nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ebben a játékban mindenki csal (kivéve a teljesen kezdőket, akik örülnek hogy megtalálják a súgót).

A mindenki nagyon tág fogalom. Sokmindenki... De korántsem mindenki!

laci 10-03-2006 18:45

De rajtatok kívül ki tudja, hogy VALÓBAN 2 emberé a két ország? Ki van írva? Vagy mitő várod el, hogy a Support mindig tudja, kinek a kije játszik ugyanarról a gépről?

director 10-03-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33496)
A mindenki nagyon tág fogalom. Sokmindenki... De korántsem mindenki!

Pont úgy értem, ahogy írtam: mindenki :) Persze itt csalásnak vettem néhány nyilvánvalóan unfair dolgot is, amit a szabályok nem tiltanak egyértelműen.. hát.. az tény, hogy nézőpont kérdése.. mondhatjuk, hogy sokmindenki, felőlem:) Attól még nem lesz jobb.

Zounok 10-03-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33497)
De rajtatok kívül ki tudja, hogy VALÓBAN 2 emberé a két ország? Ki van írva? Vagy mitő várod el, hogy a Support mindig tudja, kinek a kije játszik ugyanarról a gépről?

Komolyan nem értelek: nem kell a supportnak semmit sem gondolnia, semmi nincs kiírva... egyszerűen szabályosan játszott a 2 ori( ill. az egyik egy éve szabin volt)....ezért repültek, mert azonos az IP cím? mert egy gépen játszunk? Ez nem szabályellenes, olvasd már el azt a nyavajás súgót ! :)

Arwyl szelleme 10-03-2006 18:51

Laci csak hogy megnyugodjál:

Tehát FAQ:

Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.

Ha össze kellene kötni őket ez nem is történhetne meg! Igazam van vagy igazam van?

laci 10-03-2006 18:52

"A Hódító szabályai lehetővé teszik, hogy egy ember több országot is irányítson, amennyiben az országok külön csoportokban vannak, és ezeket az országokat mind bejelenti felénk."

Mivel egy címről játszotok, a rendszer szemében egy személy kezében vannak az országok, így szerintem a fentiek (is) érvényesek.

Zounok 10-03-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33501)
"A Hódító szabályai lehetővé teszik, hogy egy ember több országot is irányítson, amennyiben az országok külön csoportokban vannak, és ezeket az országokat mind bejelenti felénk."

Mivel egy címről játszotok, a rendszer szemében egy személy kezében vannak az országok, így szerintem a fentiek (is) érvényesek.

Bocsi, nem tok veled vitatkozni, 1xűen nem vagy alkalmas rá...ott van bemásolva a szabály, nem kell senkinek semmit sem feltételezgetnie...

All times are GMT +1. The time now is 20:44.