![]() |
Quote:
|
Ezt ide írom, mert a többiek úgyse tudják mi ez, Nektek viszont újdonság lesz: a főváros körüli 100 kockányi terület minden irányban védett terület, oda nem lehet se klánvárost alapítani, se elfoglalni ott területet. Ebbe beletartozik a déli kerposzt is, az erdő is, a bányák is, és a móló is. Ezen kívül az obeliszkek körüli 5x5-ös részek szintén védettek minden meglévő obeliszknél.
|
Valami nem jól van, macska csak 7 tpét adott (nem Szitakötőnek)
|
vakbácsika a 3-ból, csak egy karimnak adta be a küldit. a házaimat sem igen találom :( /mondjuk ennél én vok a béna szerintem/
|
Quote:
|
Lenne megint egy mobokkal kapcsolatos megjegyzésem.
Nagyon kevésnek találom a benszülöttek, és a goblinok számát. Főleg az előbbiét. 3000 mpből találtam 4 dbot, ami nem túl sok :( Szabályosan mászkálok, nem összevissza. Ha több lenne, segíthetné, az erősebb karakterek fejlődését :) A többi mobbal nagyjából megvagyok elégedve, esetleg a giliszták számát növelném, mert az is irtó kevés van odalent ;) |
Quote:
|
Quote:
Zsoldosból bezzeg van vagy 500. kevés, kevés, kevés *szépen néz* |
Közben túlléptük a teszt határait: 30 egyidejűleg bent lévő karakter....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nálam nincs adás. :(
|
Kidobott a szerver, és nem érhető el.
Nálatok megy rendesen? |
Sajna engem is kidobott :(
|
nálam ok
*rövid* |
Quote:
|
Remélem mindenki örömére fog szolgálni, hogy a narancs lötyi a következő frissítéstől nem 50, hanem 1000 mozgáspontot tölt vissza. :)
|
És a zöld lötyi 20 helyett 100at? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mivel Hentes nem szeret ide írni, ezért én jelzem, hogy ölt egy polgárt és 0 Tp-t kapott...
|
Quote:
Logolódnak továbbra is ezek, de nem kell külön szólni, a mostani alapján már el tudok indulni, köszi. |
Quote:
|
Quote:
|
Hibajelenség:
Cset ablakban írogatok és utána billentyűvel akarok menni. Ha csak simán a térképre kattintok nem szűnik meg a csetes input fókusza, így pl a tárgyakhoz kattintok. Ekkor tudok nyilakkal irányítani, de mikorzben haladok és átsuhanok egy tárgyon a következő jelenik meg ott ahol az egér van: http://bimmbimm.hu/mud/mezo.jpg Aztán ha tovább nyomom a lefelét, akkor akkor váltogatja a kijelölést kisablakban és haladok is közben. |
Ehh, eléggé szakadozunk, nem örülök neki...
|
Quote:
|
Quote:
Ha mégis lenne, sikítsatok... :) Naplózom azért még én is. |
Szia Ati!
A MUD-VIP súgóban az Őrjöngés csomagnál (mindkettőnél - gondolom másolás történt:P) el van írva egy szó, majd nézz rá, ha nincs fontosabb dolgod ;) :) |
Quote:
Kössze, megnézem majd. :) |
Quote:
komolyan érdekel... |
0 tp-s harc
Sziasztok!
Szeretném itt jelezni hogy az utóbbi pár percben sikerült csinálnom egy 0-tp-s harcot 1 kutyával a fővárosban. Én se tudom hogyan sikerült, de még az események között megvan, csak nem tudom hol volt. Ati ha kell még valami infó akkor írj privátot (log/pass-t még esetleg meg tudom adni) |
Quote:
|
Quote:
|
Néha olyat tapasztalok, hogy 5-10 mp-re befagy a játék, és utána onnan folytatja ahol abbahagytam...De addig mintha fagyás lett volna.
//Nem tudom hogy ez direkt van-e így, elég felületesen olvastam végig az elmúlt 1 heti hozzászólásokat...1500 hsz elég sok volt :D // |
Quote:
|
Az áldozásért 19es szinten 500 tpét kaptam, 20as szinten is ennyit kapok érte. Nem tudom, hogy ez direkt van e így.
|
Ati, valami nem jó az egyik új tárgy kiírásában, mégpedig a jojóéban. Azonosításkor azt írja tárgy: jojó, alatta semmi 30, itt a semmi az ürest akar jelenteni, és oda mintha a sebzés kellene. Vagy nem tudom mi az a 30....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |