![]() |
Quote:
Erősen tesztelendő, hogy a hiba (egyoldalú támadás) valóban megszűnt-e. Nem annyira tesztelendő a fagyás, ez inkább csak észrevétel szintjén, ha jelentkezik... Figyelem én is folyamatosan közben, de nem mindig oda nézek. Még mindig tesztelendő a dupla meghalás, ha valaki találkozik vele, szóljon. (Győződj meg róla, hogy az eseménylista tetején vagy, mert ma engem is megszivatott, hogy lemásztam, és nem értettem mi történik... :)) |
Quote:
|
Quote:
Továbbra is most ez az egyik legfontosabb tesztelendő, úgyhogy amint valaki találkozik ilyennel, légyszi jelezze! Köszi. :) |
Quote:
|
Ha ketten mennek csapatban, és az egyik meghal, akkor továbbra is azt látja az élő, hogy ez mezőn állnak...pedig nem :)
|
Dussal csapatban harcoltunk. Mikor meghalt Dus, továbbra is láttam a mezőn a karakterét, pedig HLben volt. Ez fordítva is áll, mikor én haltam meg ő is látott.
|
Okay, felírva.
|
Quote:
Ez most komoly? Mármint a csapatharc? Így kell ezt gyerek, máris jobb napom van :)))) |
Quote:
|
Van itt kard is, vagy feleslegesen törjük magunkat? :)
|
Quote:
|
Észrevétel: Adhatna némi plussz infót az azonosítás varázslat (a megvizsgálomhoz képest ami ugye 0 tanulás), a púderről, napernyőről, óráról stb, azon kívül, hogy mennyi a súlya(ami nem is plussz infó, hiszen eldobom felveszemből kiderül), ha már 2 tanulás az azonosítás.
|
Javaslat:
Ha már úriemberek kerültek be, mint mob, szerintem elég lovagias, jópofa, és reális lenne, ha az úriember az úrihölgy segítségére sietne a bajban. tehát ha partyznának magyarul. feltételek: egy négyzeten kell lennie az Úrhölgynek, és Polgárnak ha az Úrhölgyet támadod, a Polgár rádtámad ha a Polgárt támadod, az Úrhölgy nem támad rád (mint most) ha bármi mást támadsz, egyik se támad rád tehát csak a Polgár sietne az Úrhölgy segítségére. egyoldalú party. |
Javaslat: A délnyugati kereskedő posztot valahogy meg lehetne úgyis oldani, hogy lehessen rámenni hajóról, kézikocsival, szekérrel. Ez most nem lehetséges. Nekem nagyon úgy tünik, hogy hajóval érdemesebb lesz kereskedni (ha valaki nem tanul mpre), de jelenleg kb 100szor kéne odavissza fordulja, ahhoz hogy 1 millát összeszedjek, az pedig szerintem elég sok fordulást jelent, esetleg ha rábírnék menni a parttól a kereskedő posztra kézikocsival is, az megoldaná a problémát, akkor talán fele annyit kellene forduljak :rolleyes:
|
Quote:
De amúgy ne siessen a segítségére, mert azért lett berakva az úrhölgy, mert legyen mob ami kicsit erősebb mint a takarító...ha a Polgár a segítségére siet az Úrhölgynek, akkor lőttek ennek (igaz, van, hogy egyedül van az úrhölgy, de akkor is)... Szerintem ez így jó :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A hajón árut is lehet szállítani. |
Egyoldalú támadással találkozott-e ma valaki eddig?
Köszi. |
Quote:
Csak ha sok karakter van, akkor kézikocsi nélkül is sokat bírnak, és együtt is tudnak mozogni... |
Nem.
Legalábbis ezen moboknál: Egér, Macska, Kutya, Takarító, Úrhölgy, Polgár, Patkány :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nem jelentkezett azóta, még a banditánál sem.
Amúgy most fagyott egyet nálam. |
Ok:
Totál megfagyott a MUD. Csata közben megállt a kép, se chat, se semmi. Nem dob ki. Úrhölggyel castáztam, magamban (nem csapat). Elmozogni nem tudok, de térképre váltottam, és a karkater menübe is be tudok lépni. Ilyet még nem tapasztaltam. |
Quote:
|
Ti betudtok már lépni? Én azóta kiléptem, és nem tudok belépni :(:(:mad:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
ok, sikerült visszalépnem.
a csata folytatódott, ott, ahol abbamaradt... :D Kicsit érdekes. |
Ati,
van valami külön kritériuma annak, hogy faágat találjak az erdőben, Ildit is megkértem, hogy keressen (sütni akartam egy kis halat vacsira), de Ő sem talált. Közben a fagyás után volt egy érdekes. Gee1 volt az első belépő, aztán Swiss1, Gee csak annyit írt re, viszont mikor beléptem Swiss2-vel a chat ablakon Gee nevével rögtön valami mást írt ki. Egyből a közös chatre kattintottam és minden rendben működött. Ildi is meg tudja erősíteni és talán emlékszik mi volt kiírva ;) |
Quote:
Úgy emlékszem nincs, csak sokszor kell keresni, hogy találj (véletlenszerű találat). De ezt nem erősítem meg tényleges kód alapján, mert olyna hulla vagyok, hogy ma nem kapcsolok be fejlesztői gépet. Ha nem sikerül találni, akkor légyszi holnap is tedd fel majd ugyanezt a kérdést. :):):) |
Quote:
Ezt láttam :) Mi ez Ati, álnéven jegyzetelsz? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
2. megnézzük tutira, mivel elég sokba volt a mutatvány ;))) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Most csak emiatt ne tanuld meg, holnap majd megmondom biztosra, csak szóljatok miatta. |
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |