![]() |
Aki este bent tud lenni (19-21 között kb...) az légyszi legyen bent, minél több karakterrel. Megyünk zsiványoknál egy kört, de alapvetően térkép és terhelésteszt lenne. Köszi.
|
Quote:
|
Sikerült megismételni a chates dolgot, most képet is mellékeltem :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/0905...toltes.hu_.jpg |
Csapatban mentünk most, és nem kapcsolódtam be normálisan a csatába, ami azt jelenti, hogy nem támadt rám 1 zsivány sem, vagy max 1...
Akkor is, amikor jóval több volt! Szerintem olyan későn érek oda, hogy akik először odaértek, azoknak már lement egy csatakör, így nem mint részvevő értem oda, hanem úgy, mintha a csata közepén arra tévedtem volna...Meg kellett Nekem támadnom a zsiványt, ahhoz, hogy harcolhassak (ez volt 3-ból egyszer), vagy, csak 1 zsivány támadott rám, és a halála után egy újabb, stb. (ez volt 3-ból kétszer)... |
Quote:
|
Közben egy kis hangos gondolkozás...
A sokrésztvevős csatánál említettétek, hogy iszonyú lassúnak tűnt. Igazából ez nem csoda, hiszen egyetlen kör alatt lemegy aszondja, hogy... 10-en voltunk, mindenki ütött mondjuk körönként átlag 2-t, plusz egy varázslat, az 30 esemény. Volt mondjuk 10-12 zsivány, mindegyik üt 1-et, az körönként már 42 esemény. Az elején mindenki mindenivel csatába áll, az jó esetben 10*12, 120 esemény. Még a körönkénti események (42) se fér ki egyszerre, nemhogy az eleje... Úgyhogy itt azt hiszem erősen szelektálni kell, hogy mi legyen kiírva, és mi ne, mert hogy a 42 eseményre nem fogsz tudni 3 másodperc alatt reagálni, az hétszentség... :) |
Olyan ötltemlenne rá, amit egyszer írtam a bal oldali mobos dobozra. Ha több ugyan olyan mob van, akkor csak 1-et írjon ki, és zárójelben, hogy hány darab van.
Itt is lehetne ilyen. Pl.: Kivéded a zsivány támadását (8) És akkor abból a 12 eseményből máris leredukáltunk pár darabot :) Ugye ez elvileg nem megy akkor, amikor bevitt sebzés van, mert különbözőek akkor az események. De így mehetne: A zsivány megszúrt (5), összesen xyz életerőt vesztettél! És ezt akkor, amikor mi támadtunk, így bármennyi ellenfél ellen 2 sor csataesemény az ő körük (még 90 bandita ellen is), és minden körben még egyet nyerünk azzal, hogy a saját támadást is kettőben írjuk... A csatához való csatlakozásnál, meg legyen csak egy felsorolás: Csatlakozott a csatához: valaki, valaki, valaki, valaki és valaki Amikor meg elhaláloznak a mobok, akkor: xy zsivány meghalt. Összesen xyz tapasztalati pontot kaptál. |
A csatáért 162 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A jegesmedve élettelenül esik a földre. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Kivéded a jegesmedve támadását. Villámcsapást varázsolsz a jegesmedvére. Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. A jegesmedve megkarmolt. 26 életerőt vesztettél. Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. A jegesmedve megkarmolt. 3 életerőt vesztettél. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. A jegesmedve megkarmolt. 8 életerőt vesztettél. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. A jegesmedve megkarmolt. 13 életerőt vesztettél. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Kivéded a jegesmedve támadását. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. A jegesmedve megkarmolt. 11 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Jegesmedve Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a jegesmedvét. 7 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Nem sikerült megvágni a jegesmedvét. Megvágtad a jegesmedvét. 4 életerőt vesztett. Jegesmedve megtámadott. Az normális hogy nem írta ki az egyik jegesmacinál, hogy meghalt? |
http://www.kepfeltoltes.hu/view/0905...toltes.hu_.jpg
Ez a kép csata után 2 perccel készült, mindkét jegest megöltem, mégis ott maradtak látható mobként. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom mire gondolt Toto, de nem születetett új hiszen egyiket sem tudtam megtámadni.
|
A mostani frissítés...
... alapvető változásokat nem tartalmaz, csak a tegnapi babramunkás átirogatásokat fejeztem be, amitől már totál zizi vagyok... :) Egy észrevehető változás, hogy a zsiványok (vagy más, automatikusan és azonnal megtámadó mobok) a teljes csapatot megtámadják, a később érkező karaktereket is. Elvileg... Már zúg a fejem ahhoz, hogy kipróbáljam, úgyhogy ezt ki kéne majd... Aztán ha nem így van, akkor jövőhéten újra előveszem, hátha addigra kitisztulok már ettől a monoton irogatástól, ami az utóbbi 2 napban volt... :) A csataesemények szelektálását nem csináltam meg, azt jó volna tesztelni, és kicsit bébiszittelni, erre most nem vállalkozom, úgyhogy ez átcsúszik hétfőre. |
Ati: nem lehetne a teszt alatt meghosszabbítani a csatalog-ot? Mert egy hosszabb csata vége fér csak bele.
|
Quote:
|
Hosszú idő után elmentem ismét a bölcshöz, aki elküldött kenyérért. (Tájszólásban írt mert azt hogy "eképp", két k-val szokták írni. Az 'ekkor', 'akkor' mintájára.) Éppen volt nálam 8 db hónapos cipó, ajánlgattam de nem feleltek meg neki. :)
Úh az aratni tudó karimmal elmentem a fővárosi gabonatáblához, de kiderült hogy "Ezt itt nem teheted." :( Tehát vetettem búzát a klánvárosomban, építettem malmot, örültem az új lehetőségnek hogy megőrölhettem a learatott búzát. :) Satöbbi. Végén kiderült hogy csak "finom kenyér" volt jó az öregnek. Ha mondjuk sváb parasztkenyérnek vagy rozsos zsömlének nevezte volna, korábban gyanút fogok. :p Végülis mire jó ez a küldi, azon kívül hogy persze aranyos meg jópofa? Semmi újat nem kellett tanulni hozzá, a jutalom se volt valami nagy. |
Quote:
|
Quote:
Ha a búzatáblára állsz a fővárosban, kapsz búzát, amit vihetsz a malomba. Nem kell semmit sem tudni ahhoz, hogy ezt a küldit megcsináld :) A fővárosban meg van malom, és pékség is :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Tapasztalt-e valaki a térképpel kapcsolatban bármi furcsát? Illetve a háborúval (elsősorban zsiványok és csatornakirály esetében)?
Köszi. |
Füügőben még ezek a témák:
Köszi. |
Quote:
|
Nem tudom felvetette-e már valaki, mert a segítős topikot átolvasva nem találkoztam vele. Ha igen, elnézést.
Szóval a segítők toborzási idejéről lenne szó. Mindegyik 9 tick ha jól láttam. Nem lehetne, hogy ha már van segítőm a következő 1-el kevesebb tick-ig tartson? A harmadik meg 2-vel kevesebb ideig stb.? Életszerű is lenne, hiszen a segítőim segítenek toborozni a városban, és minél többen segítenek, annál hamarabb megvan... Nem sokat befolyásolna a játékmeneten, de nagyobb lenne a játékélmény. Hiszen 1,5-2 óra várakozás helyett 9 segítő meglenne 45 perc alatt. |
Már fel volt vetve :D
Erre volt az ötlet, hogy ne ez legyen, hanem inkább zsoldosokat lehessen beállítani sima katonának :) (Azt hiszem Gee ötlete)... De igazából ha mind a kettő bekerülne, az elég jó lenne sztem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom, hogy ez még mindig probléma-e, de nálam most toborzás után hiába írta ki hogy elbírok 311-et kilenc segéddel a piacon mégsem tudtam még 5 fát vagy követ sem venni mert azt írta ne bírom el.
Kiléptem a játékból (zártam a böngészőt), majd vissza és működött rendesen! |
Quote:
|
Építeni szerettem volna olyan épületet a klánvárosba, amivel tudoma térképet szerkeszteni, de sem a könyvtár, sem a múzeum nem az. Mi annak az épületnek a neve?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott: néhány apró javítás, valamint a csaták átírása. Jópár esemény ki lett szedve (XY csatlakozik, valamint a csapattársak alap akciói (XY megvágja...)), és az egész eseménymegjelenítés át lett írva (kinézetre nem változott). A remélt eredmény, hogy valamivel gyorsann lett a csata eseményeinek megjelenítése. Tesztelendő, hogy ez valóban így van-e. :) Este emiatt jó volna egy össznépi csatát tartani, aki tud, az légysz jöjjön, minél több karakterével. 7-8-9 fele, ahogy vagyunk elegen, megejtjük a dolgot. Addig tesztelhető, hogy a normál, egyéni csaták működnek-e. Érdemi sebességnövekedést ott talán nem fog senki észrevenni, bár valamivel az is gyorsabb lett. |
A fentin kívül még mindig függőben:
Köszi. |
Quote:
2. direkt ezért építettem, és 100% után, ujrakezdte az építést :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:11. |