![]() |
Quote:
ht esetén valóban sokkal jobb annyi rakival -de nem azon a 4 hekin dől el :D |
Quote:
tetszik nekem de azt nem értem minek kell 6000 íjász a gnómnak? meg egy két könyvtárat szeretnék |
Quote:
ha elfet csinálsz, akkor a tekiket megszerzed ;) gnómmal indirekt módon :) azaz: tolis ori ne írjon tekit ;) |
Dreamen, egy jobb hadisnak (46% barakk) olyan 12 ezer korul mozog a lovasalllomanya....ami igencsak majdnem 1:1-be viszi a gnomot...Azert ez fontos szempont, hogy ne hadisonkent 1 sereget kapjon a varis-tolisod.
S nem kell konyvtar, szerintem. Lopkodsz nyerset 4. szinten, azt eladod es potolod a tekercskopast. |
hát nemtom:D még mindig nemtom de nehéz eegy vari orit csinálni. a gnómnál meg elfnél az idegesít hogy kevés a vari, az óriásnál sok. még mindig sztem azt fogom, csinálni hogy óriás nem elittel. csak ha valaki kiviszia tekijeim egy részét az idegesítene, de a gnómnál meg azok bent maradnak csak a toli és vari gyilok:D lol óriás vagy gnóm leszek:confused: :confused:
|
Kéne tanács: támadjak hullát egy csomó pénzért?
|
Igen, támadj!
|
Quote:
(még jó, hogy nem Valezius az országom neve) |
Még egy kérdés, mi van, ha betegség alatt elhívják a szövetségesek a seregem, akkor újraindul?
|
súgó/betegség... tudom nehéz elhinni, de tényleg létezik ilyen!
|
Ha országod fertőzött és közben támadást indítasz, úgy visszatérő seregeid újrafertőzik országodat.
és Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen. sztem ebből az újraindulás nem derül ki.(Bár valószínűsítem, hogy nem, de ki tudja) |
Quote:
|
"Fontos! Betegséget csak katonai támadás útján szerezhetsz!"
|
Quote:
|
jó, akkor a szövetségesi segítség nem katonai támadás, ezt nem tudtam. ;)
tehát akkor útközben se dupla a veszteség. |
Quote:
de ez tényleg egyértelműen benne van a súgóba!!;) |
jaj, ez nem kérdés volt. Csak hangosan gondolkodtam. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tehát nincs dupla hullás!! |
Quote:
Vélemények:D? |
Quote:
|
Quote:
Hopsz:) Igaz. |
Quote:
sztem akkor is az lesz hogy varit tartok és nem tartok elitet. de még mindig dilemmában vok |
Quote:
|
Quote:
|
Ha igy gondolod dreman, akkor gnom...annak talan realis lenne a 18% kocsma.
De akkor hol a hadugyi vedelem? Szetkapnak sereggel, mint a szel. Mas-mas beallitottsagu orik vetodtek fel itt illetve azt hiszem mas topicocban is. Tessek valasztani! :) De ahogy Remy is irja, ne hulyesegre alakitani az egyiket :-/ |
Na jó döntöttem mindenki nagy örömére bejelentem óriás leszek:D csak még a kat morálon gondolkodom Köszi mindenkinek a segítséget
|
Quote:
|
Szerintem is! :)
|
ha naponta ütsz és van pár kocsmád a 100%-os kat.morál le se megy nagyon max 1-2%-ot;)
|
Sziasztok, nem tudtam hova írjam ezt a kérdést, itt már kaptam segítséget ideírom: Harmadik alkalommal fordul elő, hogy akit támadunk a 3/G csoportban visszaesik 20-30 kört, és védettség alá kerül, ezt hogy lehet? A zéróstarttal nem a 5. csoportból kezdd az ember? Elküld az ellen földrengést, 1 óra múlva 2 nézem -22 kör védett, ez hogyan lehetséges?
|
Quote:
|
Köszönöm a válaszod, ez menüben hol elérhető?
|
Beallitasok menupont, Adatok lapfül.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az összeütközésről nem is beszélve ha nemcsak egy szöviből támadnak...:)
|
OFF: a szándék A fontos:D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |