![]() |
Quote:
-magyar-horvát -szerb-horvát -szlovén-horvát -lett-finn -orosz-finn -orosz-usák -török-görög -angol-svéd |
Quote:
|
Quote:
http://kepfeltoltes.hu/091101/488412...toltes.hu_.jpg (Az 1 szabad helyemre akartam 1 db fegyvert juttatni, de nem engedte, mert csak 1 szabad helyem van...) |
Quote:
Amúgy nem sok értelmét látom, hogy megint háborúzunk. Elvesztettük az észak-amerikai régióinkat, erre kb 2 napra rá még egy világháborút kirobbantunk, de ha az ellenfelek nem lesznek olyan jó fejek, hogy visszatámadjanak, akkor ez rövid mulatság lesz. Pl nem látom, hogy Horvátországot hogy a fenébe fogjuk elfoglalni, akár egyetlen területét is. Meg most melyik háború terel melyikről? Csak a fél PEACE támadta meg az egész Eden/Fortist, mivel nincsenek benne mondjuk a franciák sem a buliban. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az orggal nem lehet véletlenül piacolni? Pl fegyvert eladni, meg ilyesmiket
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem játszóknak rövid hír: eltöröltük eSzlovákiát.
|
Quote:
|
Quote:
(túl széles, bocs) |
Quote:
|
Quote:
:D http://neatbattlestats.net16.net/showbattle.php?id=7864 Amúgy a bevitt ütések közül a magyar oldalon én a 15. helyen vagyok a sebzésemmel. :D:D:D:D Aladar cseh néven... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Az hogy jön ki, hogy egyik gyúrásnál 0,02-t emelkedik az erőm, a másiknál meg 0,04-et? :confused:
8,9es str-rel emlékszem, hogy tegnap 8,92-re ment fel, ma meg 8,96-ra. |
Quote:
|
Quote:
:D |
Most, hogy itt állomásozik a fél világ eMagyarországon, az a furcsaság esett meg velem, hogy egy román jelentkezett a cégembe, ahogy megláttam már akartam is kirúgni, erre kiderült, hogy 100as wellnessel dolgozott 13,5ös manu skillel, 18,5 HUF-ért. Milyen jó fej már :):):)
|
Quote:
A medál érdekli csak. |
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy ez nem olyan vészes, meg szerintem vissza is állítják. Azon elgondolkodott már valaha valaki, hogy igazából adminszempontból mekkora egy rakás *@C{ már a játék. Van egy jó alapötlete, ami játékosok százezreit vonzza, azon kívül minden megvalósítás minősíthetetlenül ratyi :) |
Quote:
|
Quote:
Ez így úgy hangzik, mintha mindegy mi lenne az érv, a következtetés a lényeg... |
Quote:
|
Magas (16-19) szintű, manuskilles multiaccoktól szabadulnék.
|
Quote:
A 16-19 tényleg rohadt magas hallod, mekkora azoknak az str-je? :o Én megnézném őket szívesen, bár nem tartok valószínűnek egy ilyen jellegű vásárt, kivéve, ha elmondod azt is, hogyan kell őket használni :):):) |
Quote:
|
Landosod nincsen?
:D |
Quote:
|
Jól értelmezem a dolgot,miszerint ez multinak számít az eRep.-ben,ami szabálytalan?
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:17. |