Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

Hóhér 04-01-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83955)
Hát szerintem egy gazdálkodó törpinek is nagy építkezépsbe kell fogni ha váltani akar.

hmmm...

egy gazdálkodó törpe, akinek nehéz az építkezés?

:eek:

esetleg kiszámolja mennyi nyersi kell hozzá, félre teszi az olthatatlan nyereség vágyát, összegyűjti, és hopp...

9 körrel lépés előtt átépül...

egy bánya nélküli óriás sokkal könnyebben megoldja ???
;)

Kubbi 04-01-2007 06:43

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83960)
hmmm...

esetleg kiszámolja mennyi nyersi kell hozzá, félre teszi az olthatatlan nyereség vágyát, összegyűjti, és hopp...

;)

Lépés elötti körben, kimegy a piacra, felvásárolja, a már kiszámolt nyersi mennyiséget, majd fellép. Az új csopi első körváltásáig van idelye, hogy elépítse a lentebbi szinten felvásárolt nyersit. :)
Mivel védelem alatt van, ezért még biztonságos is. ;)

Napóleon 04-01-2007 07:06

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 83946)
minden körülményfüggő...
bármit mond valaki, mindenre van valami ami legyűrheti.
ez amolyan kő-papír-olló:)

teljes mértékig :)
mindig van olyan ori aki pont alkalmas arra h kárt okozzon. csak nem mindenki vállalja be :D

Napóleon 04-01-2007 07:07

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 83968)
Lépés elötti körben, kimegy a piacra, felvásárolja, a már kiszámolt nyersi mennyiséget, majd fellép. Az új csopi első körváltásáig van idelye, hogy elépítse a lentebbi szinten felvásárolt nyersit. :)

de előtte piacolja el a +egységeket

invisible 04-01-2007 07:08

Faji kérdés.

Én úgy látom ebben a témában elég meddő a vita.:)
Mindenki tud valami érvet mondani a saját maga álltal kegvelt faj mellet.
Van aki a szintekhez kötötte eggyes fajok létjogosultságát.
Pedig ha jól emlékszem csak a hulla az a faj amelyik a szintek változtatásával egyre nagyobb erőt kap.
Nem lehet, hogy ez még mindig azt mutatja nem a fajokon hanem az emberek ügyességén és a feláláson valamint a szerencsén múkik az egész?:)

Napóleon 04-01-2007 07:09

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83971)
Pedig ha jól emlékszem csak a hulla az a faj amelyik a szintek változtatásával egyre nagyobb erőt kap.
Nem lehet, hogy ez még mindig azt mutatja nem a fajokon hanem az emberek ügyességén és a feláláson valamint a szerencsén múkik az egész?:)

egy full kezdő még egy orkkal sem fog beütni egy másik lámát. itt a válasz. persze h számítanak az általad felsorolt tulajdonságok. de minden csoportnak meg van a maga sajátossága( pl:nyersi árak, ponttávolságok, szabis orik, beton szint ,.....)

invisible 04-01-2007 07:17

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 83972)
egy full kezdő még egy orkkal sem fog beütni egy másik lámát. itt a válasz. persze h számítanak az általad felsorolt tulajdonságok. de minden csoportnak meg van a maga sajátossága( pl:nyersi árak, ponttávolságok, szabis orik, beton szint ,.....)

Igen ez mind igaz, de ezzel ugye nem azt akarod írni, hogy a szintektől egyedi az álltalad felsorolt pár dolog?
Én úgy vélem az ott kialakult esetleges egyedi jellemzőket mindig a játékosok csatái, győzelmei illetve vereségei formálják.
Vagy is ezek mind, mind változó tényezők.

BimmBimm 04-01-2007 07:20

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83960)
hmmm...

;)

Quote:

Nem az volt a kérdéses dolog hogy mennyire nehéz, hanem hogy kell e. És mint ahogy Kubbi mondta előttem, valóban meg lehet csinálni piaccal. Meg miért akarunk fajt váltani??? Az órisást nem kell leváltani! :)

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83971)

Abban igazad van hogy vannak érvek pro és kontra, de ez a jó a fórumban:)
A hulla nagyobb erőt kap, de esélye nincs feljebb. Szétlopják, ahogy engem is szétloptak, erre van ítélve. ;) Minden faj jó, sőt kell is és nincs legjobb, ill van, mindenkinek van amelyik a legjobban bejön...:rolleyes:

invisible 04-01-2007 07:33

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83974)
Abban igazad van hogy vannak érvek pro és kontra, de ez a jó a fórumban:)
A hulla nagyobb erőt kap, de esélye nincs feljebb. Szétlopják, ahogy engem is szétloptak, erre van ítélve. ;) Minden faj jó, sőt kell is és nincs legjobb, ill van, mindenkinek van amelyik a legjobban bejön...:rolleyes:

Mint látom te arra alapozod a hulla esélytelenségét, hogy szétlopják.
Na de mi a helyzet annál a hullánál ahol nincs raktár, vagy esetleg egy raktár van?
Ott ugye a tekik hiányában max, embert tudnak lopni.
Tegyük fel, hogy túlélő a hulla és sokat csatázik, aminek elképzelhető, hogy sok katona bevétele van.
Ezt ugye részint el is addhatja a piacon és le is fokozhatja köznépnek.
Itt már akkor vissza is jön az amit esetleg ellopkodnak az embereiből.
Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy más fajoknál is van lopkodás bőven, hiszen az erősebb mindig meglopja a gyengébbet akkor hol itt a hulla hátránya a lopkodások terén?

Napóleon 04-01-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83973)
Igen ez mind igaz, de ezzel ugye nem azt akarod írni, hogy a szintektől egyedi az álltalad felsorolt pár dolog?
Én úgy vélem az ott kialakult esetleges egyedi jellemzőket mindig a játékosok csatái, győzelmei illetve vereségei formálják.
Vagy is ezek mind, mind változó tényezők.

ez csak nagyon átvitt értelemben igaz :)
egy szint nyersárát pl nem csak az dönti el h ki mennyit csatázik, hanem h ki/kik vanaak felül .

BimmBimm 04-01-2007 07:41

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83975)
Mint látom te arra alapozod a hulla esélytelenségét, hogy szétlopják.
Na de mi a helyzet annál a hullánál ahol nincs raktár, vagy esetleg egy raktár van?
Ott ugye a tekik hiányában max, embert tudnak lopni.
Tegyük fel, hogy túlélő a hulla és sokat csatázik, aminek elképzelhető, hogy sok katona bevétele van.
Ezt ugye részint el is addhatja a piacon és le is fokozhatja köznépnek.
Itt már akkor vissza is jön az amit esetleg ellopkodnak az embereiből.
Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy más fajoknál is van lopkodás bőven, hiszen az erősebb mindig meglopja a gyengébbet akkor hol itt a hulla hátránya a lopkodások terén?

Hol? Ott kérlek, hogy van egy szövi, legyen benne varis, tolis, hadis, mind1... Nyit valamelyik egy kapot rá és elkezdi vinni az embereket (nem a raktárból lopásra gondoltam alapvetően) elvisz egy csomót, aztán a másik, harmadik, negyedik... Boldog boldogtalan tud lopni a hullától, és egy szövi egy kör alatt, ha van benne egy értelmes tolis, akkor 2 ezer embert símán el tud lopni (ez a tapasztalat része nálam) ezt a hiányt sztem nem lehet pótolni csatákból, aztán ha rászállnak, akkor újra és újra kilopják a szemét, szegényke előbb utobb nem fogja bírni... szerintem :)

invisible 04-01-2007 07:54

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83977)
Hol? Ott kérlek, hogy van egy szövi, legyen benne varis, tolis, hadis, mind1... Nyit valamelyik egy kapot rá és elkezdi vinni az embereket (nem a raktárból lopásra gondoltam alapvetően) elvisz egy csomót, aztán a másik, harmadik, negyedik... Boldog boldogtalan tud lopni a hullától, és egy szövi egy kör alatt, ha van benne egy értelmes tolis, akkor 2 ezer embert símán el tud lopni (ez a tapasztalat része nálam) ezt a hiányt sztem nem lehet pótolni csatákból, aztán ha rászállnak, akkor újra és újra kilopják a szemét, szegényke előbb utobb nem fogja bírni... szerintem :)

Igen helyesen mondod, ha rá szálnak, de mivan ha a hulla is szöviben van és visszaüt a szövije?
Azért egy hulla szövi beütése után marad egy kis nyom.:)
Na meg kérdés megéri e rászállni egy hullára hiszen a semmiért elpazarolni a tolvajol energiáját az helyett hogy lopnának olyat másoktól amiből van haszon is nem egy bölcs dolog.;)
Másrészről meg ha egy hullával szórakoznak más meg közbe beüt hozzájuk akkor miből pótolják a veszteségeket ha a tolik ezze pazarolják az energiát?
Arról még nem is beszéltem, ha okos a hulla akkor úgy építi ki az orilyát, hogy a népesség mindig több legyen jó pár százalékkal a szükségesnél, az az ha lopnak is tőle pár száz embert akkor se legyen emberhiánya.

BimmBimm 04-01-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83978)
Igen helyesen mondod, ha rá szálnak, de mivan ha a hulla is szöviben van és visszaüt a szövije?
Azért egy hulla szövi beütése után marad egy kis nyom.:)
Na meg kérdés megéri e rászállni egy hullára hiszen a semmiért elpazarolni a tolvajol energiáját az helyett hogy lopnának olyat másoktól amiből van haszon is nem egy bölcs dolog.;)
Másrészről meg ha egy hullával szórakoznak más meg közbe beüt hozzájuk akkor miből pótolják a veszteségeket ha a tolik ezze pazarolják az energiát?
Arról még nem is beszéltem, ha okos a hulla akkor úgy építi ki az orilyát, hogy a népesség mindig több legyen jó pár százalékkal a szükségesnél, az az ha lopnak is tőle pár száz embert akkor se legyen emberhiánya.

Jó figyelj, ez valóban akkor van ha rászállnak, de akkor minden országot akkor lehet kicsinálni ha rászállnak. És ha ez a cél, akkor az áldozatokkal jár:) De szerintem akkor is szegény hullát a legönnyebb ellehetetleníteni, de hangsúlyozom én szeretem a hullát, az egyik kedvenc orim hulla volt csak sajnos tudom a gyengeségeit... ;)

(((orilyát :))))

Napóleon 04-01-2007 07:59

1. ha full hulla a szövi akkor az életben nem üti be a nem hullásokat

2. egy normális szövinek meg nem kell hulla

Dragi 04-01-2007 08:02

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83979)
Jó figyelj, ez valóban akkor van ha rászállnak, de akkor minden országot akkor lehet kicsinálni ha rászállnak. És ha ez a cél, akkor az áldozatokkal jár:) De szerintem akkor is szegény hullát a legönnyebb ellehetetleníteni, de hangsúlyozom én szeretem a hullát, az egyik kedvenc orim hulla volt csak sajnos tudom a gyengeségeit... ;)

3.-ik szint feletti ember tolisokat is szeretem :D:D:D:D:D (beütni)

BimmBimm 04-01-2007 08:04

Lassan kezd abba átmenni, hogy ha így akkor úgy és ha ez és az meg ha izé akkor ha nem hanem akkor az de ha ilyen akkor olyan. Ennek egyre kevesebb az értelme. :)
A másik hogy Oriásos topicban hulla a téma, nagyon szívesen vitatkozok bárkivel a hulláról, de akkor gyerünk a hulla topicba:)

invisible 04-01-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83979)

Én rengeteget játszottam hullával, és én azért hagytam abba a hullával való játékot mert nem akadt egy olyan vari aki szivesen csatlakozott volna a hulla 3-mas szövihez s értette volna a dolgát. És itt találtam én is a gyengélyét a hullának, mivel vari nélkül nem tudja kit üssön.:D

invisible 04-01-2007 08:11

Lehet, hogy nem ez a hulla topic és ez igaz is, de szerintem nem baj ha kicsit szóbakerült itt, az óriás topicban a hulla hiszen akit az óriás faj érdekel az biztos itt fog nézelődni és ledalább picit látta azt is milyen a hulla:)
Egyébként igad van és leáltam;):rolleyes::D

BimmBimm 04-01-2007 08:14

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83985)
Lehet, hogy nem ez a hulla topic és ez igaz is, de szerintem nem baj ha kicsit szóbakerült itt, az óriás topicban a hulla hiszen akit az óriás faj érdekel az biztos itt fog nézelődni és ledalább picit látta azt is milyen a hulla:)
Egyébként igad van és leáltam;):rolleyes::D

OFF:
A világért sem az a célom hogy leállítsalak, egy aktív új személy vagy:) Nyomjad nyumogtan, figyelek két örjöngés között:)
(Magyarország - Horvátország VB dontő van!)

Remedy 04-01-2007 08:35

Quote:

Marha jo otlet, es kozben meg elmennek az egysegei... Mert ugye atepiti, piacolni meg nem tud, elso korben kepezni se... fergeteges otlet, valoban :P

Kubbi 04-01-2007 09:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 83991)
Marha jo otlet, es kozben meg elmennek az egysegei... Mert ugye atepiti, piacolni meg nem tud, elso korben kepezni se... fergeteges otlet, valoban :P

Próbáld ki főnök. :)
Mielött fellépsz, nem szoktál kiárulni legalább annyit, hogy a tanya túltermeljen?:D
Első körben igenis tud építkezni, és a felvitt nyersi, csak az új csopi első körváltásakor tűnik el.
Pl.: drágakövet is felvihetsz 10millió db-ot is, ha azt rögtön eladod a császárnak. :)

A másik, ha valaki lebont x kocsmát, nyilván számolja ki, hogy mennyit kell eladni/venni.
Nyilván barakknál is...
Nem is ezért írtam. (Ha valaki átépítkezik, ezeket számolja ki.)
Értelmesebb, és biztonságosabb védelem alatt építkezni, mint a másik csoport tetején, lezúzni a fél országot...

Remedy 04-01-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 83994)
Próbáld ki főnök. :)
Mielött fellépsz, nem szoktál kiárulni legalább annyit, hogy a tanya túltermeljen?:D
Első körben igenis tud építkezni, és a felvitt nyersi, csak az új csopi első körváltásakor tűnik el.
Pl.: drágakövet is felvihetsz 10millió db-ot is, ha azt rögtön eladod a császárnak. :)

Es? Hol latsz olyat, hogy azt mondtam, hogy ez nem igy van?
Egyseg tudod, az a katonai egyseg. Legalabbis nalam.

Kubbi 04-01-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 84003)
Es? Hol latsz olyat, hogy azt mondtam, hogy ez nem igy van?
Quote:

Te mondtad, hogy nem lehet építkezni.
Márpedig lehet.
Quote:

Egyseg tudod, az a katonai egyseg. Legalabbis nalam.

Márpedig a tolvaj is katonai egység.
És ugyanúgy eszi a gabonát.
Nézd meg a tanácsaadókban. Vannak civilek, és katonai egységek...
"Fogyasztott étel 8.840 bála (11.039 civil és 33.165 katona élelmezése)"
Abba a 33e-ben benne vannak a tolik, varik is... :D

Dragi 04-01-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 84007)
Te mondtad, ohgy nem lehet építkezni.
Márpedig lehet.

Én úgy tudom hogy szintlépés után az első 3 körben nem lehet építkezni :o

Kubbi 04-01-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84011)
Én úgy tudom hogy szintlépés után az első 3 körben nem lehet építkezni :o

Ezt már másik topikban lebeszéltük.
És a szövimnek sikerült, 174heki épületet felhúznia első kör elején... :D
Pont Te nyitottad a topikot... :p
Nézd meg a végét.
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=930&page=8

Dragi 04-01-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 84013)

a 175 hekis oriba ?:o Bocsi kihagyhatatlan volt :D:D:D

Kubbi 04-01-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84014)
a 175 hekis oriba ?:o Bocsi kihagyhatatlan volt :D:D:D

Semmi baj, nem haragszom. :D

Dragi 04-01-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 84013)
Pont Te nyitottad a topikot... :p
Nézd meg a végét.
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=930&page=8

én nyitottam de má mikor :D Meg nem is az volt a célja ami felé elment :D

Kubbi 04-01-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84016)
én nyitottam de má mikor :D Meg nem is az volt a célja ami felé elment :D

Elnézést.
Tudom, a szerzői jogok... :D

BimmBimm 04-01-2007 09:52

A súgó is azt írja hogy katonát nem képezhetsz, de az épületekről nem szól:
"Az első 24 körben nem piacozhatsz. Szövetségi karavánt az első 3 körben nem tudsz indítani (fogadni tudsz). Katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni."

Andrew 04-01-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 84018)
A súgó is azt írja hogy katonát nem képezhetsz, de az épületekről nem szól:
"Az első 24 körben nem piacozhatsz. Szövetségi karavánt az első 3 körben nem tudsz indítani (fogadni tudsz). Katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni."

jól látod, nem szól róla
de építeni tudsz :) - kipróbáltam (mert kellett:D)

Remedy 04-01-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 83991)

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 84007)
Te mondtad, hogy nem lehet építkezni.
Márpedig lehet.

Márpedig a tolvaj is katonai egység.
És ugyanúgy eszi a gabonát.
Nézd meg a tanácsaadókban. Vannak civilek, és katonai egységek...
"Fogyasztott étel 8.840 bála (11.039 civil és 33.165 katona élelmezése)"
Abba a 33e-ben benne vannak a tolik, varik is... :D

Istenem, ennyire felre nem ertelmezhetsz. Probalom szajbaragosan.

Az atepit miota jelenti azt, hogy nem epitkezhet?

Átépít. Tehat bont, es epit, szintlepes utan. Remelem vilagos. Tobbszor nincs kedvem leirni. Szoval nem mondtam, hogy nem lehet. Azt sem mondtam, hogy a tolvaj es varazslo nem katonai egyseg.

Semmi mast nem mondtam, csak azt, hogy ha full egysegekkel fellepsz, akkor ez egy hulye otlet, mert ha atepitesz, elmennek az el nem fero egysegek, ha meg nem epitesz at, akkor meg a sok nyersed fog elmenni. Ertheto mar, vagy meg magyarazzam meg egy ideig?

Kubbi 04-01-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 84095)
Istenem, ennyire felre nem ertelmezhetsz. Probalom szajbaragosan.

Az atepit miota jelenti azt, hogy nem epitkezhet?

Átépít. Tehat bont, es epit, szintlepes utan. Remelem vilagos. Tobbszor nincs kedvem leirni. Szoval nem mondtam, hogy nem lehet. Azt sem mondtam, hogy a tolvaj es varazslo nem katonai egyseg.

Semmi mast nem mondtam, csak azt, hogy ha full egysegekkel fellepsz, akkor ez egy hulye otlet, mert ha atepitesz, elmennek az el nem fero egysegek, ha meg nem epitesz at, akkor meg a sok nyersed fog elmenni. Ertheto mar, vagy meg magyarazzam meg egy ideig?

Már ne hari, de a helyesírás alapján, csoda hogy tudtam értelmezni. :D
De akkor nem értem miért "fergeteges ötlet"...
Az eddigi hsz.-eid, abszolute ellent mondanak ezzel az utolsó postoddal.
Meg úgy amúgyis. Egy kicsit elbeszéltél a mondani valóm mellett... Főleg az első kommented lett furi számomra. Meg a második.
De az a lényeg, hogy tisztázódott minden. :)

Synkel 04-01-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 84101)
Már ne hari, de a helyesírás alapján, csoda hogy tudtam értelmezni. :D
De akkor nem értem miért "fergeteges ötlet"...
Az eddigi hsz.-eid, abszolute ellent mondanak ezzel az utolsó postoddal.
Meg úgy amúgyis. Egy kicsit elbeszéltél a mondani valóm mellett... Főleg az első kommented lett furi számomra. Meg a második.
De az a lényeg, hogy tisztázódott minden. :)

Hehe, nekem elsőre egyértelmű volt, hogy Remy mit írt, sőt, a biztonság kedvéért átolvastam többször is, és arra jutottam, igen meg kéne magam erőltessem, hogy félre tudjam magyarázni:)

Kubbi 04-02-2007 06:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 84206)
Hehe, nekem elsőre egyértelmű volt, hogy Remy mit írt, sőt, a biztonság kedvéért átolvastam többször is, és arra jutottam, igen meg kéne magam erőltessem, hogy félre tudjam magyarázni:)

Akkor én vagyok fordítva bekötve. :)
Bocsi Remy! :)

Non Omnis Moriar 04-26-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 11336)
ezek eléggé komolytalan hátrányok...

Az olyan hátrányok amik a költségeket növelik lazán kiküszöbölhetők hatalmas tartalékokkal... szal ezek bizony nudli hátrányok. Az hogy a tolizásból echte ki van zárva ez a faj, az a hódító jelenlegi hadiscentrikus irányvonalában szinte semmi hátrányt nem jelent.

LotR 04-27-2007 11:25

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 90903)
Az olyan hátrányok amik a költségeket növelik lazán kiküszöbölhetők hatalmas tartalékokkal... szal ezek bizony nudli hátrányok. Az hogy a tolizásból echte ki van zárva ez a faj, az a hódító jelenlegi hadiscentrikus irányvonalában szinte semmi hátrányt nem jelent.

ezzel nem értek egyet:p

Steve 04-27-2007 11:45

Szegény Remy.És most őszintén sajnállak semmi él nincs benne:)

Muki 05-09-2008 13:41

* minden haderőveszteség 30%-kal magasabb,
* az épületek építési költsége kétszeres,
* a varázslók jobban fáradnak minden varázslásnál,
* felfedezéskor 10%-kal kisebb eséllyel találnak bányákat,
* a raktárkapacitás 10%-kal alacsonyabb
* egy tábornokkal kevesebb,
* tudománytekercseket csak gnómtól lophat.

Szerintem a gnómnak sokkal rosszabbak a hátrányai,vagyis szerintem is az Óriást a legjobb faj,egyaránt nagyon jó hadinak és varinak is:)))

Ati 05-09-2008 14:14

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 173809)
* minden haderőveszteség 30%-kal magasabb,
* az épületek építési költsége kétszeres,
* a varázslók jobban fáradnak minden varázslásnál,
* felfedezéskor 10%-kal kisebb eséllyel találnak bányákat,
* a raktárkapacitás 10%-kal alacsonyabb
* egy tábornokkal kevesebb,
* tudománytekercseket csak gnómtól lophat.

Szerintem a gnómnak sokkal rosszabbak a hátrányai,vagyis szerintem is az Óriást a legjobb faj,egyaránt nagyon jó hadinak és varinak is:)))

Még van pár olyan téma, amihez egy éve senki nem szólt hozzá, hajrá, azokat is keresd meg...

All times are GMT +1. The time now is 06:26.