![]() |
Pl. Evita...nem tudom írta-e valaki :)
|
Nem még nem írták, de az valóban jó!:)
|
Quote:
A Monthy Pythonokra meg pláne, mivel a brit humor alapjai, és még ma is meghatározó filmnek számítanak kategóriájukbak. És ezt kifejezetten sértőnek tartom h Antony Hopkinsal egy szintre raknád őket... Ezt valamivel magyarázd is már meg. |
Quote:
így hangzott volna: ...de például a Brian Élete vagy a Gyalog Galopp azonos szinten említhető az Anthony Hopkins trilógiájával vagy Ponyvaregénnyel? Tehát nálam a Ponyvaregény meg az Anthony Hopkins az alapfilm, és a Monthy Pythonok nem. Megnézem, sőt még tetszik is de sztem akkor sem alapfilm. Bocs a hibás fogalmazásért!! |
Quote:
Antony Hopkins tény hogy elég újszerű meglátásba helyezte a stílust, de korántsem volt korszakalkotó, bár nem mondom h ne kerülhetne be az alapfilmek közé, sokkal inkbb az mint az alien 8 ami bár újszerű volt ) de gyakorlatilag az értelme 0. Míg a Monty Python egyértelműen az volt, és egyértelműen a brit humor alapja mindmáig, pl színészekkel készült interjúkban legtöbbször rájuk hivatkoznak stb. Szóljatok ha tévedek:D |
Szerintem, A bárányok hallgatnak egy a maga nemében hatalmas film, és még mindmáig sokszor hallok rá hivatkozni embereket. Ez elsősorban Hopkins-nak köszönhető, nagyon jó színész (sztem). Igaz h nem ez volt az első ilyen film, mert ott van a Psyho sorozat, de annak mégsem lett akkora visszhangja, ezért tartom mérfüldkőnek. Psziho thriller révén nem is biztos hogy olyan sok értelmet kell benne keresni:D Korszakalkotónak tekintem:D
A Monty Pythonnal kacsolatban igazat kell adnom neked:D |
Quote:
Tényleg Hopkins jó színész, s amenyniben te is belátod hogy nincs értelme, mondom hogy nagyon jó filmnek tartom, akár beengedném az alapfilm kategóriába is, de azért Ponyvaregénnyel nem egy szinten=) |
A ponyvaregényben azt nem szeretem, hogy olyan ponyvaregényes. Se eleje se vége, de ez benne a lényeg, bemutat egy történetet. Bár azt szeretném tudni hogy mi van abban a táskában!:D
|
Quote:
És szerintem nem pénz=) |
Quote:
|
Quote:
De egyébként az egész direkt úgy van leforgatva hogy gyak. tökmindegy mi vana táskában. |
És akkor a Forrest Gump nagyszerűségében megegyezünk, mert nekem az az egyik nagy kedvencem, és a filmszatírák kötött nagy nak számít. Sztem.
|
Quote:
Egyik nagy kedvencem nekem is, és egyértelműen alapfilm. |
Quote:
Nekem is kedvencem! :) |
Ahogy átfutottam a témát, nem láttam h vki írta vna a Katonák voltunk c filmet. Hogy mennyire alapfilm nem tudom, nekem nagyon tetszik...
|
majdnem elfelejtettem az Elemi ösztönt :D
na az is király film :) és azért alap is, valljuk be :D meg is nézem :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stephen Kinegek között a Halálsoron is alap, meg a Remény rabajai, nem is tudom melyiket szeretem jobban:)
|
Quote:
A remény rabjai viszont tényleg nagyon ott van, az nem is horror:D |
Quote:
|
emberek! nemtom ki hogy van vele...nem alapfilm,meg nem is tudom. nem is az a top 1, de nekem annó a Kocka (az első) nagyon tetszett
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(bár nem tudom alap film-e...:rolleyes: ) |
Quote:
|
Quote:
A kocka első része is jó kis mozi. |
Quote:
A legviccesebb horror amit valaha is láttam:D No emg a Chucky? látta e valaki. Még fiatalkoromban láttam, és úgy besz*rtam tőle, hogy 3 napig nem tudtam aludni:D |
Quote:
Ilyen hogy Chucky nem rémlik, max a Gyerekjátékban a baba, nem tom arra gondolsz e vagy csak én vagyk lemaradva, de az tetszett:) |
Nem tudom, h kinek számít alapfilmnek a Szelíd motorosok (Peter Fonda, Jack Nicholson, stb.). Nekem egyértelműen az.
Nagyon-nagyon régen láttam és az a gondom vele, h nem tudom beszerezni. Nagyon örülnék annak, ha valaki hozzá tudna segíteni. Előre is köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
Egy másik multi raktárnyilvántartásában pár hónapja megnézettem a filmet, ott volt is 2 példány, de a valóságban nem volt fellelhető :( Lassan jön a szülinapom, meg szeretném lepni magam a filmmel (mint már évek óta), de úgy látszik, h egyre kevesebb az esélyem rá :(:(:( |
Quote:
Egy gyilkos baba aki eszméletlenül idiótán néz ki, a 2 részben chucky házasodik az a címe, a 3ban meg a sok kis Chucky szaladgál:D Ritka elborult egy film. A lényege, hogy egy babaát megszál egy gyilkos szellem, igazn eredeti:D Quote:
Ha hazajövök megkeresem és majd beírok ide ha még aktuális:D |
amiről én beszélek film abban a baba így néz ki:
http://www.port.hu/picture/instance_1/73728_1.jpg és ezt írják a filmről: Amikor a sorozatgyilkos Charles Lee Ray halálos sebet kap egy rendőrségi tűzharc során, a lelke fekete mágia hatására átvándorol a játékbaba Chucky-ba. Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a gyilkos ösztön, s a környezetében élő emberek halálos veszélybe kerülnek... Nem hiszem hogy olyan sok ilyen film lenne, így sztem egyről beszélünk:D |
Quote:
Viszont sebes arccal keményeben néz ki, de amúgy másodszorra elmegy egy c kategóriás vígjátéknak is:D |
Quote:
|
HŰŰ!! voltmár a Nightmare before X-mas? (az is lehet, h én is írtam már, csak nem találtam:D) sztem az naggyon jó!! meg a zenéje is...hja igen lehet, h zenés topikban írtam már...
És a Woody Allen filmek...tudom, h mind ugyan olyanok, de külön-külön sztem nagyon jók azokis! |
Egy asszony illata
Al Pacinoval :) Jó kis film :) |
Quote:
egyetértek :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:30. |