![]() |
Beta szerveren van valaki?
Ja és egy átlagos fosztás mennyit visz el? |
Quote:
|
Quote:
Össze kéne ütni már valami szöviféleséget vagy ezt a kereskedelmi egyezmányt (bár ez utóbbi épp most van fejlesztés alatt) :) |
Quote:
|
Quote:
Curoos[75:23] > Phoenix 2 Kicsit messze vagyunk egymástól. Ja és még egy kérdés. Mi számít átlagos seregnek? |
:D:D::D:D:D:D:D:D:D
nekem 300k-s seregem van:rolleyes: olyan szinten ahol én vagyok, ez átlagosnak mondható. a jó katipont kb annyi, hogy megszorzod 10-el az összes pontjaidat. szal ha 10ezer a pontszámod, akkor kb 100k-nyi tábornoki pontod kéne, hogy legyen. |
Quote:
|
Quote:
|
Rettegj Beta server! Fél nap alatt előrevágtattam a 19469.helyezésre, és kész van 1,azaz egy darab parittyásom! Érzem én,hogy az első Ikariamos országommal sokkal többre viszem,mint az első hódossal,a fél-elf harcossal :D
|
Megnéztem: a Pontszámom: 652
A tábornokos: 5980 Akkor ez még gyengusz. Akkor még rágyúrunk :D |
146,724 tábi pont és mellé 21,044 pont
|
Quote:
|
Ezt ismerem.Nekem ezzel a játékkal gondjaim vannak.A szigetemen mindenkivel jó viszonyt akarok kiépíteni.Csak egy a gond.A megerősítő e-mail alá beírtam a jelenlegit.
Többször is zöldre váltott hogy elküldve.Valami érvénybelépési időpontot is mutat. Mit tegyek hogy végre tudjak teljes tag lenni? |
A fosztással kapcsolatban...mostmár tudom, mert rajtam megtették :(
Na egy másik kérdés, amikor megtámadtak akkor miért tünt el az összes védekező egységem? Vagyis még előtte. Függ valamitől, hogy elmennek-e a katonák a barakkból? |
Quote:
|
Quote:
Na mind1...valszeg az lesz, hogy teljesen védekezésre rendezkedek be és terjeszkedek :) |
A 13-es akadémia építése 15 óra :eek: Nyem semmi ..
|
Quote:
Nem semmi:D Jól bírod:) |
Quote:
|
Quote:
Van olyan,aki elérte már azt a bizonyos szintet? Városháza 32-es szint 27,197,614 építőanyag 12,087,828 márvány 893D 19m |
Quote:
|
a következő fejlesztés lessz majd vmikor a játékban... az építési időket lehet csökkentetni különböző fejlesztésekkel, ám a költségek nőni fognak, de ennek ellensúlyozására lesz sokmillió új épület amik termelést tudnak valahogy növelni :)
|
Epsilonon megvan a 4. falum:D:D:D
|
Quote:
én epszilont abbahagytam, mert nem volt időm Beta mellett :) amúgy Betán nem nagyon mernek betámadni hozzám:D:D:D:D:D |
Én bétán most gyűjtök az 5.-re.
|
csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem most megy egy 3,5 napos fejlesztésem :)
|
Quote:
|
pfúú...én is játszottam vele...de a Hódító nyomába sem ér...és vannak hibái amik úgy elvették a kedvem tőle hogy otthagytam egy jókora összeget:P
de ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki |
Quote:
nekem egyik fejlesztés se volt ennyire hosszú, mert mindegyik faluban 15ös akadémiám van:p most pl az evezőkerék fejlesztődik. amúgy menni volt eddig a leghosszabb ÉPÍTÉSed? |
Quote:
|
Nekem ebbe a játékba csak a kereskedelemnek köszönhetek mindent.Szerencsémre
jó helyen vagyok.Bár nagyon nehéz komolyan fejlődni.Szövetségbe lennék majd valakivel tegyük föl akkor a szövetségesem miben lesz más mint a többiek? |
Quote:
|
Quote:
hány falvad van? amúgy lehet hogy a fejlesztések vagy a tudósok statisztikában előkelő helyen vagy. én mindenhol benne vagyok a top 100ban. |
Quote:
Nem villogni szerettem volna,de csak rá szerettem volna világítani,hogy ha valakinek magas szintű a városházája és batár serege van,még nem Ő a legfejlettebb :) |
Quote:
akadémiáról volt szó... |
Quote:
Az 5. falumat kristályosra tettem, mert nem találtam márványosat, de most 2 nap elteltével találtam márványt, így költözök.:D:D:D |
Minden pontot ér: a katonák után is, a befejezett kutatások után is, a fejlesztés, a műhelyekben az erősítés.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem mindig fa kell.Így vagy úgy.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:48. |