![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Remélem, nem számít offolásnak itt, elvégre a téma le van zárva úgyszólván. Én 5/X-et látom ott szépen megindult a topos föld átjátszása. A többi csoportokban is tapasztalható ilyesmi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És hogy témánál is maradjunk, a lassúban még így is szinte a legkönnyebb a topba jutni. Legalábbis 5. szinten. |
Quote:
|
No látom, egy kicsit elmegyek és már szét is cseszitek, ezt a frankó kis játékot.
Sehol nem olvastam a szabályzatban hogy kötelező szintet lépni. Van sok játszani nem tudó irigy ember és az ő kedvükért megint át íródott a hód. Eddig akárhányszor volt időm/alkalmam játszani mindig leszedtem az elsőket és én oda tudtam "trónolni". Na jó volt hogy engen is levertek, na nem az itt rinyálók az igaz. Nem játszom sehol másut csak 5/uba nem is akarok és nem is fogok. Az u az gyors pörgős jó csoport mivel időszakosan tudok játszani hiu ábránd a többi csopi nekem de azért ha van rá lehetőségem játszani szeretek. Igen sokszor fent ültem na és ha valaki jó leszed ha nem szalad Atihoz rinyálni. Viszont sose adtam le a földet ha nem tudtam tovább játszani nem vipeltem tovább az orit és a rendszer törölt. Nagyon sokan nem szeretnek az agreszív modorom és játék stílusom miatt de már ugye az se lehet mert még ha túl sokszor verek be valakit tán megint bemoszerolnak. Ne jöjjön gyors csopiba aki nem tud játszani én megoldottam volna ennyivel. Eleinte engem is vertek "törlésig" okosabb ügyesebb erősebb lettem a legjobb szerintem. Azért a lehetőségekhez mérten jövök újra és lealázlak benneteket és amennyire lehet felülök a csopi tetejére :)))))))))))))) PANCSEREK |
Örülök az utólagos hozzászólásnak.
A témákhoz akkor kell hozzászólni, AMIKOR AKTUÁLISAK, NEM UTÓLAG. Ez már el lett döntve, be lett vezetve, további megbeszélést nem igényel. Sem a fentiekhez hasonló kommenteket, amik azért stílusbelileg igen messze állnak attól, ami a Hódítóban elfogadható... |
Quote:
|
Quote:
Vagy 3-4 hét ott leszek 5/uba az összes rinyálós szájkaratés jöjjön és akadályozzanak meg hogy ne én legyek az első. Az ilyen értelmiségiek mint Arwyl szeleme az ilyen kicsinyes ostaba megjegyzéseitekkel csak magatokat égetitek. NEM TUDTOK JÁTSZANI ÉS INKÁBB ÁTIRATJÁTOK A JÁTÉKOT de igy se, úgys e nyertek mindig ki fogtok kapni mert buták vagytok ennyi :P |
Quote:
Majd szólj,ha 5/U-ba keveredsz és ha szépen megkérsz,akkor megakadályozunk abban,hogy első legyél :D De csak ha szépen ;) |
Quote:
Amit bemásolt az pedig a kommentárom az elismertségéhez. :D Asszem sokak álláspontját tükrözte. :D |
Quote:
Ha ezt sikeresen megcsinálod, akkor elismerem a tehetséged,de addig, csak egy egoista balféknek fox tünni sztem sokak szemében... Ez a topic pedig az elérhetetlen top ellen volt, amit szabályos játékkal már nem lehet elérni, ezzel is jksz-t gerjesztve... (Lehet rosszul emléxem de asszem te voltál az aki mondta ,hogy egymást ütögetve fedezve haladni nem jksz...) |
Quote:
|
Ne tessék lebeszélni az U-ba jövetelről !! :cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor többen úgy értékeltük, hogy a ráutaló magatartás is JKSZ. Most már én sem tudom, hogy mi a JKSZ...
|
Quote:
volt rá nem régiben példa, nem jksz... Lehet itt Matadorkodni, meg ide jönni a másikat lehurrogni, mint a retteget Arwyl, még is csak neki volt igaza, hogy nem jksz... :p:p |
Quote:
|
Quote:
|
Nem töröltem az orim soha egyet se ha nem tudok lenni a rendszer automatikusan töröl ha lemnet a vip. Így van én mondtam hogy nem jksz ha akar ja Ákos meg erősítheti hogy amikor nekik mentem a szövimmel akkor nem volt megbeszélve semmi, ha jól emlékszem külsőn irtam hogy én megyek a legmagasabbra ő meg azt hogy majd elválik. Innen már nem kellet beszélni vagy csalni. Az ahogy akkor is irtam hogy mások lusták erre ennyi időt pazarolni igy nem tudtak utánunk jönni az nem az én hibám, ha tényleg annyi ember akart volna leszedni akkor simán le lehetett volna szedni jksz nélkül. Mivel akkor egy más hátán másztak volna a tömegek. Ezzel szemben nem így volt egyszerüen szúrta pár játszani nem tudó ember szemét vagy lustákét akik nem akartak annyi időt belfecolni és át irták a szabályokat akkor ki a luzer? Ahogy irtam 2-3 hónap nem elég másra csak 5/ura így én minidg is ott fogok játszani mert az pörgős. A multkor is csak dacból maradtam tovább mert egyesek meg igérték ha még maradok akkor leszednek.De csak hangnak bizonyultak. Egoista vagyok nem hiszem. Nagy képü? Nem! Optimista? igen. Nem csak itt bizonyítottam Játszottam a hódon belűl másut is és az első 5-ben mindig benne voltam. Ha levertek sose szabályosan de egyszer nem sírtam vagy rinyáltam nem jelentgettem hanem átgondoltam és tanulva a dolgokból megoldottam a problémát. Soha nem a másikat szidav keménykedtem. Az ha valamiről leirom a véleményem és pár embernek csípi a szemét és ocsárol és acsarkodik nem engem jellemez hanem őket. Sokakkal nem értek egyet de még is tisztelem és annak ellenére pozitív elismerést kap tőlem mert érvekel indokol logikusan. Nagyon sajnálom hogy a tények csípik pár ember szemét de attól még tények maradnak.
|
szívesen harcolnék ellened. szabad tudnom egy normálos nem gyors országodnak a nevét ami a topban van? sajnos nekem a gyors túl sok már.
|
Quote:
Legalább több időd marad az én orijaimra. :p |
Én meg csak azt nem értem, hogy miért jó mindezt egy befejezett témában, a megvalósult javaslatok közt tovább folytatni. Inkább valami chat topic kellene neki, nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
te hány kört nevezel ütő távnak? Végtelenül korrekt voltam na nem veled szemben de volt aki írt hogy ha maradok leszed 3hónapig pocsékoltam a vipet erre dacból. 50-100kört nem nevezek ütő távnak. De aki írt az legalább tudot játszani csak nem volt kin felgyalogolnia. Arwil te nem hogy játszani nem tudsz de még veszteni se elegánsan. Van hogy nekem is nagy az arcom és ilyen jött ment Ákos féle kioktatott de sőt a Sánta is tanulásra késztett már 1szer 2szer de okosodtam tőlük és nem rohantam szabályt át iratni.
|
Quote:
2 301457 **Timike piciny birtoka** 289.083 - 131.043 3 398809 POGÁNY 273.561 - 37.997 Kár, hogy nem őriztem meg az esemény listát, szép haláluk volt. Te töröltél, mire odaértünk, de a másik kettő megvárt. :p Amúgy ha jól emléxem az első sereg 36 körre ment ki. Ütőtáv az, ha 100k-n belül vagy. |
itt már elég rég nem lehettem mert 2 helyről száltam ki és itt 3. vagyok sajnálom , hogy nem volt alkalmam játszani. Félre értés ne essék ha levernek ahoz gratulálok és nem verem a fenekem a földhöz vannak egy páran akiknek már sikerült ha nem is mindig de alkalom szerüen biztos. De csak azért mert valamit nem tudok vagy nem sikerül elsőre nem fogok sirva rohani Atihoz, hogy béna vagyok irjuk át a szabályokat. Igazából amikor 3maradtunk akkor már csak vártam én akkor szöviztem Ákosékkal amikor a saját szövim elunta a várakozást de én megigértem hogy adok 3hónapot hogy leszedjenek ha jól emlékszem ezt bőven túl teljesítettem és nem is nektek igértem. Bár tisztelet hogy te vedted a fáradtságot és játszottál mert van egy nagyrakás kisgyerek aki azt nem tud de sírni azt nagyon.
|
Quote:
*naív* |
igen azért kérdeztem mert mikor én elutaztam akkor te még nem voltál ütő távba. FONTOS mindenkitől elnézést kérek akinek a lelkivilágába gázoltam nem a személyeskedés a célom de mikor mindenki nekem esik és a tényekkel ellnkezőt állít akkor sajnos bennem is felszalad a pumpa. Ne haragudjatok és szerintem mindenki tudja hogy ez a bocsánat kérés kinek szól és kinek nem.
|
Quote:
Aki itt neked esett nagyságrendekkel jobb játékos mint te. Úgy érzem hülyének nézed velem együtt őket is, és azt hiszed meg tudod etetni őket a hazugságaiddal! Jobban tetted volna, ha csendben maradsz és meglapulsz, ahelyett, hogy kitálaltad a marhaságaid! |
Tetszik ez a kinek erősebb az apukája szöveg....
De belegondolva aki olyan magasságokabn van és magába néz láthatja hogy ig yvagy ugy saras. Mondhatom én hogy miylen fasza játékos vagyok meg minden ha nincs egy kanyi garasom se. Persze ha valaki megdob 10mrd al mindjart jo jatekos leszek az tuti...:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |