![]() |
5 km sem a táv.... és semmi bonyi nincs benne... a négysávoson kell tsak végig meni a Pap szigeti leágazásig.... és az meg jobb kéz fele van :PPPPPPP
|
Quote:
|
a www.met.hu szerint sajnos egészhétre SZtendrén zivatar várható... szal erre is készüljön aki jön :(
|
Szomorú :(
De reménykedjünk :) Remy, ha minden igaz, akkor Gulyás lessz :p |
Legalább nem kell esőtánzot járni:D
Remy a kaját nem én csinyálom,ezér a "leves" elmarad:D :D |
1 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 7:30 8:15 0:45
Naponta 2 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 8:30 9:15 0:45 Naponta 3 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 8:55 9:40 0:45 Naponta 4 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 9:30 10:15 0:45 Naponta 5 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 9:55 10:40 0:45 Naponta 6 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 10:30 11:15 0:45 Naponta 7 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 11:30 12:15 0:45 Naponta 8 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 12:30 13:15 0:45 Naponta 9 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 13:30 14:15 0:45 Naponta 10 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 14:30 15:15 0:45 Szabad és munkaszüneti napokon 11 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 15:30 16:15 0:45 Naponta 12 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 16:30 17:15 0:45 Naponta 13 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 17:30 18:15 0:45 Naponta 14 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 18:30 19:15 0:45 Naponta 15 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 19:30 20:15 0:45 Naponta 16 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 20:40 21:25 0:45 Naponta 17 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 22:40 23:15 0:35 Naponta |
Quote:
|
Quote:
|
Azért inkább kihagynám az esöt :)
|
Eső nem kell:) Jön két profi gitáros barátom..ebből élnek és nagyon jók!!
Hoznak kisebb erősítőket is, este koncertet adnak nekünk..Latin, jazz, blues..amit akartok.. Nagy buli lesz!!! Szombaton találkozunk..Kb 19H-ra érkezünk, ez 1000.. |
pfff
viszek fülldugót:) |
Megadom magam!
Mégse menek:( |
Quote:
|
Quote:
Edu sem tud hódozni, a haverjai miért tudnának? :PPP |
Sziasztok :)
Bubba Drágám volt olyan rendes ,( mint mindig) hogy beírta a busz menetrendjét ami az Árpád-hídtól induk. Jó lenne ha jeleznétek ki melyik busszal jön, mert páran igazodnának a társasághoz :) Így a csapat utazhatna együtt :) |
Quote:
menjünk együtt :) |
Quote:
Elképzelhetö ho szombaton bekoválygok békásig kocsival.... ha ez esetleg segit vkinek... bár nem 100% még :) |
Tudtam mindig Puli, hogy te 1 rendes ember vagy :)
Vagy Qty? :) |
Quote:
nem kell, jó a busz is :P |
Puli bátsi mostz egyeztetem a bevásárlást a Mónival ha esetleg nagyon ráérős vagy szivesen vennénk a segitséged a sör fuvarozásához :)
Két dolog van mit mondanék még. 1 A faház egy éjszakára kb 10000ft, Vektro megnézte pontosan én lusta voltam rá. Lényeg az hogy a 4személyesben 2500 egy éccaka az 5 személyesben meg 2000 egy écaka saccperkb. 4-5 szeméyles faház ára közt van pár szá ft eltérés (nekérdezzétek h mennyi) fizetni nem kell előre és csak annyi éjszakát ahányat ott alszunk. Ha egy faház nincs tele akkor sem kell az egészet kifizetni, legalább is tavaly igy volt, érkezéskor ezt meg fogom beszélni a kemping gondnokával. 2 Kámzsi, Civ és jómagam szombat de 9-10 óra közt érkezünk meg a dél puhoz valahová, Móni, Stefi és Remy is iylen tályt indulnak tehát majd össze szervezzük h kb egy időben egy busszal menjünk. Bevásárlás szentendrén ha minden igaz. |
Quote:
hja Puki rendes :PP |
Quote:
Puki áma....... :) |
Steffi bátsi, arra gondotam a hétvégére köccsön adhatnád nekem az aszonyt.
Veled má ittam most Mónival szeretnék, Te meg majd józan leszel az egész hepajon és vigyázol ránk, jó lesz így? Ezútón szeretném bejelenteni hpogy én és Civ mata részegek leszünk, de úgy néz ki hogy ebben a vállakozásban Móni is társunk lesz! |
Quote:
Ebből az egészből,anuci nem józansága a meglepő,a többieké,már megszokott:PP te Gyulus,ha nem 2500pinz/fő lesz a szállás,kücsön acc ám nekem,úgy készülj!!:) |
Puli, előre is köszönöm, Mónitol tudom h rajta keresztül elérlek, hívunk ha bajban leszünk :)
|
kijaza Civ???? :PPPPP
Gyula : tsak idöben coljatok mert 11-töl már a TV-ben szeretném a fröccsöm/söröm/jégerem porszivozni :PPPPPPPPPP |
Juteszembe.... vki csináltathatna " I Hate [HELPER]'s" feliratu polokat :PPPPPPP
|
Quote:
Kijavítottam :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Valaki írja már meg nekem légyszi, ha már megvan, hogy pontosan melyik busszal mentek ki! Én ha minden igaz, negyed 10-re érek fel Pestre a Népstadionhoz. Nem szeretnék egyedül buszozni, úgyhogy mindenképp valaki mással/másokkal mennék. Esetleg valaki várhatna ott vagy az Árpád hírnál. :)) És viszek fincsi, letesztelt egri bort... remélem jut belőle mindenkinek, vagy legalábbis a korán érkezőknek. :) Gabi |
Quote:
végre 1 jóhir...:P |
Quote:
én már most is várlak;) |
Quote:
sose:p :p :p |
mi is a medvémmel a busszal megyünk ,és a árpád hidtól,szerintem :)
|
Há bakker... mindenki full konkrét :))))))))
Mármint ho az Árpihidtól gyüszik ki :) |
Quote:
és ennek most Őrülsz vagy sem?:) |
az naon jó hely :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |