![]() |
Az enyim csak 1 y-ra tiszta gáz :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok!
Cikk vagyok (Zsolt) Szilagysomlyon( Erdely ) elek mar tobb mint 18 eve:) erettsegire keszulok:( sajnos Szilagysomlyorol annyit kell tudni hogy itt szuletett Bathory Istvan es itt is kereszteltek... e kis varos a Magura domb labainal fekszik.... u.i: a szilagysagi palinka ut mindenkit:)))) jah aki ismer, az tudja hogy egy erzeketlen arogans diszno vagyok:))) ( ugye Bell? ) |
jah enyem a "fura nevu pici ori" V-bol es a csunya "Dunkelheit L-bol...:) a tobbit nem arulom el :D
|
Quote:
Na, hé, az én vagyok. Nem lopni a dolgaimat! :D:D:D:D:D |
Quote:
|
na jo akkor nekem csak marad a diszno:)
amugy rolad nem tudtam mindezeket...es nem szoktam lopni:) lehet hogy rokon lelkek vagyunk:P |
Minden kezdet nehéz, azért próbálkozom:)
Sziasztok! Alexa vagyok. A kisebbséget növelem, tehát a lányok táborát gyarapítom. kb. 1 éve játszom, véletlenül fertőződtem meg a barátom által. Jelenleg gyesen vagyok 4 hónapos Jázmin nevű kislányommal, alias kis Békéssel. Szeretek olvasni, érdekel a grafológia, ugyhogy óvatosan a levelekkel:) |
Alexa! :)))
Üdv itt köztünk a forumon, pussz :) |
Szia Alexa:):):)
Szép név a Jázmin;););) |
Szia Alexa! Érezd jól magad köztünk! Grat a pici Jázminhoz, nagyon szép babóka. :)
(Csoda, hogy még Ati nem írt:D) |
Szia Alexa!
Azthiszem már egyszer gratuláltam a kicsihez, de most újra megteszem, szép kislány.:) És üdv itt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Óvatosan a levelekkel? :rolleyes: Nem csak a kézzel írottakból lehet megmondani az őszintét? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk erdekes, a zht olvaso tanarok el tudtak olvasni.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gonoszok? Hol???? :D:D:D:D
|
Szia Ditke :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Ditke: Te jöszöl a Monrónak az évzáró bulijára?
Hmm? Te jó fej vagy, kaphacc a tequilámbol is ;) |
Quote:
|
Quote:
Bar ezt eddig is tudtam... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy bátya te is haver vagy meg főni is, veled még a túróalagutat is szivesen megosztom ám :) |
Ditke sztem azt job ha nem tod, hogy Remy cimborám mire gondolhatott most ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: