![]() |
Quote:
Emellé 50% barakk, ami mellett persze kisebb a védelme, mint 30-30%-nál, de még mindig elég nagy. Tehát viszonylag nagy védelem+ártani is tud. Szerintem nem ez a cél. Szerintem, ha az elf jó hadi akar lenni, akkor nem igazán fér be sehová szóval nem zavarja, ha nem tud ártani tolikkal. A másik megjegyzésre: A-ban meg nyilván nem kell etetni, ha otthon sincsenek, vagy eteti a klántárs. |
Quote:
|
Quote:
És 20% torony alatt is maradna a 20% málusz természetesen. Artúr: bemásoltam újra, mert sok volt a sértődésekre a reakció. :D |
Quote:
Mert nem igazán értem én se. :o |
Quote:
|
OFF (bocsi)
Úgy rémlik, hogy a gúnyos, sértő megjegyzések sem valók a topikba Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem ez elfogadható :) |
Kezdem úgy érezni, hogy még mindig nem vagyunk készen arra, hogy személyeskedéseket félretéve bármit is megbeszéljünk... Ugye rosszul látom?
|
Xeper.
Számomra az, hogy "nevetséges" eléggé kifejezi azt, hogy nem értek vele egyet. Mivel ezzel a zöldből pirossá változtam, amit egyébként nem csodálok (hozzáteszem nem érdekel már, mert többé nem fogok idejönni szívesen), ezért az üzenetemért még egy pirosat kapok majd. Utólagos elnézést, hogy a 100 érdemi hozzászólás között 2-vel szétOFFoltam (boccs, most már 3) az egész fórumot. Mindegy. Több OFF sem lesz tekitnve, hogy a fent leírtaknak megfelelően nem írok többé ide hozzászólást. Ígérem továbbá, hgoy többé nem védem az elfeket, sőt, átállok a másik oldalra, tekintve, hogy az elfvédők közé állásom óta itt csak negatív kritikát kaptam. De eddig legalább csak az elfgyűlölőktől. Most már azoktól is, akik csoportjába tartozni szerettem volna. Most már nem szeretnék. További kellemes megbeszélést nélkülem. Ja és... ON: |
Ati
kérlek a notorius személyeskedőket tiltsd el a fórum használattól egy időre. |
Pax Hungaricum: kaptál 3 hónap pihenőt, hogy kicsit átgondold, hogy érdemes-e többszöri figyelmeztetés után is szétoffolgatni a megbeszéléseket, vagy sem.
Még valaki? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Atiii....? Osszegeznek kicsit: -arto akciok 50-80 malusz (torony fuggvenyeben) -terkapu es felfedesre nincs +3% - emberlopas kiralyul egesziccsetek vagy javitsatok ki! |
Quote:
Quote:
Ekkor ez a példa most jó?:confused: Tehát elvileg így be lehetne vezetni szerinted? 20-50%-os malusszal. |
Quote:
Rosszul látod :) |
Quote:
És ezt még mindig sokallom kissé... a minimális maluszt ha nem is 20%-ra, de 30-40%-ig vissza lehetne venni talán... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Neadd fel!! :)
Legyen 40-80 aza malusz! |
Quote:
Esetleg akkor visszatérni a barakk+tornyos megoldáshoz? Úgy aztán már sehogy nem lehet kibújni a nagy védőerőhöz járó málusz alol. :) |
Quote:
halkan megjegyzem ,lehet hogy ezzel a törpök járnának nagyon jól? :) |
Quote:
Ha támadnak és nincs tornyom, had lehessen visszaüzenni :) |
Quote:
szerintem még 40-80- ra lemenni lehetne, de lássuk be, ha 20%-ra megyünk, megint az lesz hogy több körről is vígan lehet gyújtani . ezt csak csöndben írom ,vékonyan : esetleg 30 ??? |
Quote:
|
Kezdem kicsit elveszteni a beszélgetés fonalát, lehetne kérni valakitöl egy rövid tömör összefoglalást a kizárt és az életképes javaslatokat illetően?
Köszönöm. |
Quote:
Tehát maradt a maluszok egységes csökkentése, azaz a 10-es javaslat. |
Quote:
azért nem tűnik ez olyan elveszettnek... ha sikerül meggyőznünk Atit, hogy vigye le 40-re akkor egész tűrhető lenne:) + mellé a 10-es természetesen:D |
Quote:
Ez igazán elkeserítő, a 10-es javaslat jó, de a maluszok terén is kellene érni valamit. Egy 15% tornyot tartó elf, 30, esetleg 40% malusszal még elég jó lehet. |
Quote:
|
az én javaslatom szerintem elfogadható Atinak is, hisz benne lehet könnyedén tartani a megszbott határokban, és nem is elkeserítően magas málusszal jár(ez csak kiegészíti és összefogja a mások által is támogatható sémát)
én azt javaslom h legyenek a maluszok 40% és 80%között torony függvényében ha ez így Atinak is elfogadható akkor a tornyok alapján úgy kéne számolni h (barakkok%+1,5*torony%)/100 v pontosabb értékhez (barakkok száma+1,5*tornyok száma)/összterület(ez kutyalee ötlete alapján) ezt kiegészitjük azzal amit asszem a 10. pontban láttunk, tk nyitás nem ártó, felfedésről lekerül a +3, emberlopás haszonszerző ezeket számoltam nem átüthetetlen elh tolira/varira: 10%t+10%b->25% de a minimum 40% ezért ennyi máluszt kapnak továbbra sem átüthetetlne elf: 15%t+15%b->37,5%málusz de a minimum 40% ezért ennyi máluszt kapnak nehezen átüthető jól védet elf: 20%t+20%b->50%málusz beton elf: 30%t+30%b->75%málusz nagyon beton elf: 35%t+35%b->87,5% de a max 80%málusz hadis elf: 10%t+40%b->55%málusz, ez pedig elfogadható a hadisoknak is az ideális elf védelem pedig 16%nál volna, amit pedig még át lehetne ütni(annak aki át akarja), de nem növeli a 40% máluszt szerintem ez volna az ideális, mindeki részére, nem tudom h ti hogy látjátok ezt, csak összefoglaltam mert azért csak becsúszott még egy két off az uccsó előtti oldalra is a játékot meg nem bonyolítaná, hisz eddig is ha be akartál ütni egy elfet, akkor éplista kellett hozzá, és ez nem változik a máluszból pedig nem lehet következtetni a betonozottság mértékéből, mert nem tudod milyen egységei vannak |
Quote:
|
Quote:
engem pl azért nem kapnak szét, mert még van szövetségem(nem túl erős pill.) és kevesen veszik 4.szinten a fáradságot arra h lenyomják a készülim, a fél-elf meg bekukkantson |
nem idézem be Edét de egyetértek:D
bár nekem még mindig a 2es szorzó tetszik, főleg Ati szándékaiból is látszik hogy nagy enyhitést nem enged szal egy teljes javaslatot teszek: -a térkapú felderitésre és tolvajok felfedésére nem járjon a 3% készültség többlet csak az 5x-ös rúna. -az emberlopás legyen haszonszerző akció -Az elfek nem haszonszerző akcióira a malusz a következő szerint változzon: (barakkok száma+2*tornyok száma)/összterület, de a malusz mértéke nem csökkenhet 40% (esetleg ha Ati hajthatatlan 50%) alá, és nem emelkedik 80% főlé (40%-ot így 14% torony/barakk számnál érné el(az 50-et olyan 17környékén), és a 80%-ot pedig 26%felett érné el... egy 40/10-es hadi elfnél pedig 60% lenne a malusz) |
Quote:
Légyszives egészitsd ki azzal hogy a térkapunyitás, szövetségi történet, szövetség felmérése, ezekre a varázslatokra se legyen semmilyen büntetés, ha most esetleg van. |
Quote:
|
Quote:
másrészt a csoportok legtöbbjében a rúna az 1-200arnyt nem haladja meg, szvsz nem nagy kiadás |
All times are GMT +1. The time now is 02:58. |