![]() |
Quote:
Tudós vándor lennék vele. :) Úgysem a nyersből, hanem a képzésből fog élni inkább. Ha meg annyit termel, hogy abból megél, akkor már nem nevezném hadisnak. |
Quote:
mondjuk az kérdés melyik csoportban van.. pl Aban vándort én nem választanék be.. de 5.en meg nem termelnék törpével..:) gben viszont megérheti egy gazdálkodó szem.. pláne, ha nem etetős a törpe..:) |
Quote:
A Kereskedő személyiséggel érdemben termelni csak magas hekin, zavartalan környezetben lehet, így csak a pénz védelme miatt én nem választanám a helyedben, ugyanígy a gazdálkodót. Jó dolog, ha fokozzuk a már fokozottat, csak minek? Akkor már inkább a Tudós, amivel nem csak ugyanúgy, bár kisebb mértékben fokozódik a termelésed, de a védelmed is erősödik. |
Quote:
és inkább termelős akarok lenni de nem beton íjjal hanem íj/ló vagy íj/elit felállásban hogy visszatudjak csípni ha kell azt még nem tudom hogy önellátós vagy éheztetős lessz, majd elválik az idömtől meg hogy mennyire érzek rá ezért érekelne a személyiség melyiknek van több haszna |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt hiszem az ilyesmik miatt áll tőlem távol ez a szem. |
és mi a véleményetek a vándor stratéga személyiségről?
visszatámadni tökéletes és még védekezni is hatásos a stratága a vándor meg a tolvajokkal szemben jöhet jól de várom hogy ki melyiket választaná egy főleg termelős de ha kell visszaütős törpének akár éplistát is adhattok |
Quote:
|
más személyiség ami hasznos lehetne törpének nem nagyon van szerintem
más személyiség ami hasznos lehetne törpének nem nagyon van szerintem |
akkor tudna nekem adni valaki valami életképes éplistát napi 4-5-szöri belépéssel és személyiséget is (2db) lehetőleg termelő de ha kell akkor megvédi amilye van
én ahogy nézegettem templom 8% kocsma 10-14% kell |
Quote:
én így 6-6% kocsmával és templommal elboldogulok, a csoport nagy része így nem tud lopni, aki meg tud, azoknak a megnevelésére ott a szövi hadis része. |
Ház 17%
Barakk 40% Őrtorony 10% Kocsma 6% Templom 6% Bank 2% ez eddig 81% a maradék 19%-ot kell elosztani a tanya, raktár, kovácsműhely és bányák között, attól függően, hogy mit éri meg termelni. Ha tanyafree vagy, akkor legalább 40 raki fog kelleni, hogy nyugodtan tudj aludni. Bankot és a termelő épületeket alulra tedd, és akkor még éhezni is fog tudni jópár kört |
értem de én valószínű hogy egy ideig mf leszek úgy viszont már kevés lessz szerintem a 6-6% kocsma-templom, akkor már 8-8 és a barakkból 36%
meddig bírja éhezéssel a törpe? |
Quote:
17% ház 30% barakk 10% torony 10-12% kocsma 6-7% templom ez eddig 73-79%. Tanyát 10% körülire raknám, ha drága a kaja, akkor kicsit feljebb, a többi meg majd kiderül... A kocsma azért ennyi, mert nagyon szeretik az mf törpéket tolvajjal csesztetni. Vagyis nekem nagyon ez jött le. Volt, hogy állandóra volt rajtam 3 térkapu, és napi 10k-t is pótolnom kellett a tekercsek fajtáiból... Pedig a raktáram csordulásig volt, a nyersnek jó ára volt, a tekercs meg 5-600... Ja, és még faji sem volt fenn... És ennek adnék egy tudóst. Meg valami egyéb nem termelésspecifikus személyiséget. Pl ha visszatámadóst szeretnél, akkor vándort. Ja, és mindenképpen íj/elitbe. De nem árt ha van nálad annyi pénz, hogy tudj egy kis mennyiséget összeszedni íjból, ha védhetsz egy támadást. |
Quote:
ez jónak tűnik, de szerintem a második személyiségem a kufár ahogy paliking mondta mert többször tudom kitenni a cuccot a piacra így kevesebbet fognak lopni termelő személyiséget meg a törpénél sokan elvetették mert így is sokat termel meg ahogy olvasom akkor megéri inkább a tekiket rendszeresen pótolni és hagyni hogy lelopják mert a nyersivel a többszöröse zsebelhető be, legalábbis ahol olcsóbb a teki mint a nyersi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jaa, akkor te a piacon tartasz íjat meg elitet vagy lovat és ha látod hogy loptak visszatöltöd a katik visszajönnek a piacról ami elfér az marad ami meg nem megy vissza érdekes |
Quote:
hadi tekit nem? egy esetleges nem látott támadás vagy pont nem vagy gép előtt? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval a támadó legtöbbször úgy jön, hogy a teki se védi. Persze ha hulla jön az pech :) |
Quote:
Quote:
Olvastam itt a 'túl sokat termel más fajokhoz képest' érvet, kicsit csodálkoztam. Termelésből nincs olyan hogy sok. Ha a törpénél, ahol 3x többet ad ez a szem mint másnál, nem éri meg beválasztani a gazdálkodót, akkor igazán nem tudom mire való. Fél éve néztem A-ban fajokat és szemeket a top körül. 19 db egyszemű törpiből 8 tudós volt és 11 gazdálkodó. Igaz kufár akkor még nem volt. (:D) |
Quote:
|
Quote:
persze ez függ a lopásoktól meg az időtől de, főleg az időtől mivel ha nagyon lopnak az adott szinten akkor csak újrázással tudja változtatni a személyiségét |
Quote:
|
egyébként a törpe szerintem nem igazán mf faj, mert nem tudsz vele megtorolni, csak max kísérgetni (legalábbis 35% barakkal). és csak akkor válaszd, ha elég ideged van ahhoz, hogy vki folyton lop
|
Quote:
|
Quote:
Ahogy most belegondolok, 1 ország kivételével mindegyik törpe... |
Quote:
|
nehéz a választás az tény, vagyis nehéz lessz a választás
|
mennyire életképes egy törpe napi 2-3 belépéssel mf-ként a 4.-dik szinten és felfelé?
|
Quote:
mf törpével nehéz felfelé haladni, ha termelsz is max kisérni, szembe menni, vagy hiénázni tudsz..:) ezen felül szöviknek ideális célpont leszel.. én spec 2-3 belépéshez nem ajánlom a törpét.. |
Quote:
|
Quote:
nem tudom.. játszottál már mf törpét 3. szinten vagy felette?(itt az mf a légnyeg és az, hogy 2-3szor néz rá naponta..) igazábol magassabb szinteken mfként, úgy érdemes a törpe, ha alacsony hekin, ahol kb senki nem zaklat termel aztán, ha összejött egy szép összeg átáll etetős hadira és felpörög arra a 336 körre..:) (csak a napi 2-3 belépéssel ez elég meredek..:)) (esetleg belép egy szövibe..:)) |
Quote:
Ennyi erovel ujrazhatna is.. Nem latom sok ertelmet annak, amit irsz. :) Amugy meg szovis torpet konnyebb beverni, mint mf-et... :P Plane 2-3 belepessel... Szoval ebben sem ertek egyet. Idegrendszer es/vagy kapcsolatrendszer kell hozza, es jatektudas, ennyi. Bar en mar tudas nelkuli mf torpeket is lattam mar pl a B elso helyen... :P |
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |