![]() |
Quote:
Tudom,hogy off,de a fórum főoldalán nem lehetne vajon egy ilyen "legelterjedtebb rövidítések magyarázata" rész? Mindenki jól járna,főleg a vérkezdők. Bár ki tudja,lehet hogy van,csak én annyira vérkezdő vagyok,hogy meg sem találom?:D |
Bocsi az offért, de muszáj rendbe tenni ezt azt....
Quote:
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...ghlight=szleng |
Quote:
De ez nem ennek a topiknak a témája. :) |
Quote:
|
Quote:
Fefének meg külön köszönet a szótárért. 90%-ban már megvolt a fejemben,és lássatok csodát magamtól,nem kevés fejtörés után:cool: |
Quote:
35-45%-nal az oriasnal fajdalmas a tekilopas? hat en max rohogni szoktam az olyan orikon, amik ebbol huznak le (majdnem mindig oriassal vagyok). azert en azt is ajanlanam a felelfednek, h gondolja meg a majdnem kocsmatlan orias lopkodasat, mert ha nincs kocsma, akkor valszeg barakk van helyette... a masik meg, nem kell vedelem UTAN szovit keresgelned, ki mondta, h vedelem alatt nem kereshetsz? 24 ora es mar irhatsz a diplomaciaba, nem kell 72-t varni. harmadik meg, a felelf KOZTUDOTTAN tolvajmentes oriast lopkodja? :eek: vinnyo... a jo felelf koztudottan a tolis ellenfelet lopkodja 1 jo orias varis segitsegevel, mert onnan fog dolni a teki. legfincsibb celpont az mf elf, persze ahogy sejtem a konyvtaras felelfed mar az elso probara be fog bukni. illetve teged fognak lopkodni. persze a felsobb csoportokban a torpe is kivalo celpont. szoval nem a felelffel van baj, minden fajjal lehet jol, eredmenyesen jatszani. (azt mar csak halkan jegyzem meg, nem tudom miert hiszed, h a gnom tulelovel majd jobb leszel. persze a felelf kifejezetten szovibe valo, a gnommal meg lehet mf-kedni is.) |
Quote:
|
Quote:
Az ilyen hozzáállásért útálják a fél-elfeket? Na és? Mit tehetnek ellene? Az a lényeg, hogy én meggazdagszom :D. 5/-en villámgyorsan végigrohanok, közben kilopok mindenkit akit érdemes, és mire feljutok 4-be tele vagyok tartalékkal... |
Szövetség tagjaként meg kiegészül a feladata azzal, hogy felmérje az ellenfelet, esetleg gyengítse a varist, kilopjon emberre egy rosszul felépített gnómot...
Hasznos tud lenni. De ha egyedül nyomod, akkor ilyenekkel nem kell törődnöd... |
Quote:
Zsáni ezt minősítette főleg sztem, nem a félelfeket, de a tolvajoktól meg mit várjunk, ha nem ezt....:D |
Quote:
mert nekem spec. a 10 körös lopás nem ezt jelenti, ahogy olvastam pár hozzászólást a tiéd után, nem csak nekem. legközelebb fogalmazz érthetőbben ;) mit tehetnek egy fél-elf ellen? gyakorlatilag bármit :D |
Quote:
de a 10 körös lopás az én értelmezésemben sem azt jelenti :) és nem véletlenül, mivel nagyon sok fél-elf rendszeresen használja azt a praktikát, hogy 5-7 körről lopkod... |
Quote:
|
Quote:
Gyakran látni friss sorszámos orikat milliárdokkal rohangálni. |
Khm... :D
Igen, de arról nem szólt a fáma, hogy honnan is vannak milliárdjaik egy kegyetlen csóró körzetben, pár hetes orival... A lényeg, hogy mint írtam is, akinek sok van, az durván védi, a csoport 95%-a meg totál üres, és ha valakinek van is valamije, a piacon semmit nem ér, fillérekbe kerül a nyers is meg a teki is, a rúna meg a drágakő ára meg nem ritkán 1 jegyű szám, de max 2 jegyű. Hát így nehéz vagyonokat lopni. :D Én erre akartam most kitérni. :) |
Najó najó meggyőztél Gee:)
Leszámítva a táposokat tényleg csóró a V:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült a legcsórobb csopiba kerülnöm:D |
Quote:
|
Igazából nem azért kérdeztem, mert az alapján választanám a csopit.
Nekem mind1 melyik csopi a leggazdagabb ill. legcsóróbb. Perpill jól érzem magam ott ahol vagyok, azzal amim van. Beletörődtem a csóróságba. Mindenkitől bocsika hogy egy kicsit eltértünk a topic témájától. |
Egyértelműen az 5/x-et favorizálom...
Tele van pénzzel, és nagyon jól meg tudja szedni magát az ember viszonylag rövid idő alatt... |
Quote:
:D:D:D:D |
Quote:
|
Na igen...:D
De oda azért már pénz is kell feljutni. Na meg csúnya dolgok történhetnek, ha egyszerre 2 szövi akar odamenni... |
Quote:
|
Ha szövi még ki van építve, az nem olyan nagy gond. Persze volt már, hogy tévedtem... :D
|
Félelf torony nélkül?
Azt szeretném kérdezni hogy életképes lehet-e egy félelf tornyok nélkül? Próbálta már valaki? Azon gondolkozom hogy elbontom őket, ugyanis marha sok helyet foglalnak. A felének a helyére barakkot húznék, hogy erősebbnek tűnjön a védelmem ( persze tudom hogy egy rutinos játékos egy gömb alapján meg tudja mondani hogy hány tornyom lehet, de a többség csak azt látja hogy több a védelmem) A többi helyére meg kocsmát építenék. Hozzáteszem azt is hogy a hadis orikkal nem packázom, félelfek, elfek, törpék tekijeiből tartom fenn magam. Valamint azt is hogy szöviben vagyok 2 óriás hadi+1 óriás varival. De mielőtt meglépem kiváncsi lennék a véleményetekre. Működhet???
|
Háát szerintem működhet...
simán beblöffölöd, kívülről nem látják csak éplistát ne vigyen senki... :D |
Quote:
|
az igaz...
rengetni az jó... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ha már rengetik az embert - akarom mondani felest - jobb ha figyel és lapul, mint ijedt nyúl a fűben...
:D:D:D |
Istentelen régen csináltma Fél-elf orit :) de most a másik témán felbuzdulva összedobtma egy éplistát :) 200 heki Fél-elf tudós
36 ház 18% 30 barakk 15% 1680 hely 1400 íj +képzésnek a hely 20 raki 10% 9-10 körig bírja 20 torony 10% 1120 íj 70 kocsma 30% 3920 toli 24 templom 12% 3360 vari persze mivel hogy feles ezért csak szövibe! :) a varis beártózza ez természetes de egy 10% templomos vagy azalatti hadis nem tud vele mit kezdeni :) |
Sztem(:)) ennyi varival csak nagyon aktív szöviben élhet meg. Egyre jobban így van, minél feljebb ér....
|
Quote:
Amúgy előző témába írtad hogy a hadis varis ne varizza be a tolist ha nem varizza be akkor az a szövi min. 3 sereggel betudja venri :) szerinted mi a jobb ha 1* letudják vinni a készülijét mintha 1szerre 3 sereggel beverik :) részemről inkább a készim vigyék le után ameg a hadik tudják széjjel verni :) és esetleg a szétütött hadist tudom én is varizni ne fogyasszon a varis készit viharra szárazra stb. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:13. |