![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy sok sikert nektek fiúk :) |
Quote:
|
A mai napot szerintem többet beszéltünk, mint eddig összesen. Kevés dolgot tudtam meg és annál többet meséltem magamról. A végén én jöttem ki rosszul, de megígértem, hogy holnmap válaszolok az utolsó kérdésére. elég meredek vizekre hajtottam és nem volt időm teljesen kifejtenem az álláspontomat, de egy előnye volt. Most is külső hatás miatt kellett abbahagyni. amit megtudtam az számomra nem biztató. Ha nem is jön össze, egy érdekes ember ismeretével távozom el. A mimikája az egyszeűen csodálatos. Öröm nézni az arcát, amikor beszél:D Indulat düh, csodálkozás és érdeklődés. amikor nyomatékosításként tesz egy félhatározott lépést.
|
Drukkolok Pepa, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd!:rolleyes:
|
Quote:
Viszont elfogadtam, hogy egyszer élünk, és az elmulasztott lehetőségeket utólag csak bánhatjuk, így mindent meg kell tenni, amit csak lehet, pláne, ha a saját boldogságunkról van szó. |
Quote:
|
Quote:
Mert ugyebár ilyenkor tanulja meg az ember, hogy nem minden arany aki jános... de én is ezt vallom, mint egyik kedvenc filmemben is,szól a nóta a végén: "allways look on the bright side of life" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Brian, uram. Blian? Nem, nem Brian. Mocskos zsidó gazembel. Dobjátok a földre, de dulván. |
Quote:
|
Hölgyeim!
Mit jelent a: Ha nem lenne barátom, akkor bármi lehetne.- mondat? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de attól még lehet az illető a "B" terv :) |
Quote:
|
nem tudom Pepa :)
mint tapasztalt matróna és azt szoktam mondani, mindenkinek addig van barátja ill. barátnője, míg le nem csapják a kezéről az illetőt... szóval én nem adnám fel... |
Quote:
|
Quote:
én drukkolok neked :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
igen, ezzel egyetértek...
az igaziság idővel derül ki :) |
Akkor eldőlt, hogy mi lesz. Tegnap a cége felmondta az állását a Cora-ba. Valószínű többé nem látjuk egymást az életben.
|
Quote:
|
Csak en szurkolok annak, hogy pepa ne tegyen tonkre egy parkapcsolatot? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezenkívül, kedves Dragonszamár, nyugodtan lehet jelezni hogy nem tetszik az üzenet, nincs vele semmi baj, ennek a "nem tetszést kifejező" gombnak a használata részedröl már elég nevetséges számomra :) |
Quote:
|
Quote:
|
Jól elvagytok...
|
Quote:
|
Quote:
Nem csak lehet, biztos hogy gyerekes vagy :) Quote:
|
Quote: