![]() |
Quote:
Van egy pár ori ami azé ezt szeretné, megoldás bevárod őket mint én tettem és elindultok egymás hátán felfele. És jé nem hogy leszededd de akár tovább is haladhatsz sőt ha a topnak van esze halad veled tovább. Ja ugye senki nem gondolja hogy ezt el is kell részletesen magyarázni és ugye nem csak akkor lehet haladni ha ugyan abba a körbe van fedezés mint az ütés max kicsit igy lasabb. Nekem ilyen lassu volt nem azé mert muja vagyok hanem mert nem mindig van annyi ori hogy lehessen haladni mert legtöbben ugye csak termelnek és lépnek tovább igy időnként megrekedtem és mikor jöttek ujjak akkor tudtam tovább haladni. valaki irta hogy 5k topkör bőven elég azalatt mennyit terlmelsz na nekem 5 k kör kevés volt utolérni a nagyokat. De azé csak sikerült. De mert valaki nem hajlandó ennyi időt munkát vipet áldozni azé nem kell át irni a játékot. |
Quote:
Amit mondasz, az logikailag hibás.. mert üres terület, plusz a rajta lévő nép is pont, tehát ha ugyanannyi ponton van egy olyan ori, amit legyújtottak, meg egy olyan ori, melyet nem, akkor elméleti lehetősége sincs a gyújtósnak arra, hogy legyen annyi barakkja, mint a másiknak. Minél nagyobb, annál kevesebb lesz, mert annál több pont, amit le kell rajta gyújtani. Azt számolgattam, hogy ha már 2k hekivel nagyobb, akkor csak feleannyi serege/barakkja lehet, mint a nem gyújtásosnak, ugyanolyan pontértéken. Másrészt ha nem osztasz szét napi 2 * 15 milliót, akkor a morálja 0 lesz, a katmorálja pedig 50 - 58% közötti. |
Quote:
Jöttek új orik, s nem első dolguk volt szép hosszú fedezés után, hogy leütöttek a francba? :) És ha ők 4. helyig tudtak csak fedezni, akkor Te utánna hogy fedeztél mégis feljebb? :) Vagy aki feljött, az mindig mindenkit leütött, csak Téged hagytak ott, mert szimpatikus voltál nekik, ugye? :) Ja, nem... :) Feljöttek, majd Te a morálromlásos oriddal agyonverted őket, s elvetted a földjüket... :D Inkább azt írd le hány földleadás, vagy felfed határ növelés révén jutottál oda :D "megoldás bevárod őket mint én tettem és elindultok egymás hátán felfele" Igen? Bevárod őket, és? Ott vagytok egy helyen, hogy mentek feljebb? Ja hogy egymás hátán, értem :) Ezt hívják felfed határ növelésnek, ami elvileg szabálytalan. Másolj be légyszi egy pontlistát az első 10 oriról abból a csopiból, ahol vagy.. :) Aztán mindenki mosolyoghat egy jót :) |
Arra: ők csak védik a nagy orijukat. Ne várd tőlük hogy olyan ötletet támogassanak ami a saját orijaik ellen szól! Egyiknek sincs fingja se, hogy fordított esetben hogy szedné le azt a bizonyos nagy orit.
"Legyen gyújtás de csak addig míg leszedhető távolságba nem kerül." Hacsak a bemásolt példénál maradunk: 340k értékű az ori: ~7k heki Legyen 20% ház benne, a gyújtás miatt; faj: törpe ~1400 házban ~100k nép van ha az összes ház felgyúlad és az összes nép elment (nem számolom az üreseken élő 8at se!) akkor is kb 40k értéket esik az ori! Azaz 120k-ra van a 2. és 300-ra az 1!! Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen szájbarágósan le kell írjam, hogy megértsétek mire találtam ki a földvesztést!! |
Persze, azt nem is várom, de hogy értetlenkednek, mint ha nem is tudnák miről szól a történet :)
1. tényleg nem tudják... inkább nem kommentálnám. 2. tudják, ez esetben felesleges nem érteni miért leszedhetetlen egy fényévekre levő ori. Mondjuk a földvesztés, és a minimum heki ötlete egymást kicsit kizárja, mert ha min alá csökken az orija, pl 5. szinten, s nem kis számos, akkor az egyetlen lehetőség a törlés. |
Quote:
de jó, hogy itt vagy és okosakat magyarázol:) még lécci világosíts tovább:) |
Quote:
2. az üres földön is van lakosság S ha már törpe, akkor a nyersanyag adott. De lehet bankos is, akkor is termel. |
Quote:
|
Quote:
Van hogy többen jönnek fell ilyenkor ha van legalább 4 ember hogy tovább menjünk simán megyünk is minden jksz nélkül mert, ha hiszed, ha nem, ha felfogod ha nem mindenki tudja hogy müködik amibe te sátáni JKSZ-t látsz az már rég nem igényel megbeszélést . SZálj már le onnan a mennyekböl és gondold újra minek megbeszélni valamit ami nyílt titok ha meg nem kell össze beszélni akkor nem jksz. Szóval az egész egy unatkozó ember fáradt marhasága vagy lustasága? |
Quote:
Mas kerdes, hogy ezt hogy lehet bizonyitani, de mivel pl Te sajat magad bevallod, en mar raknalak is at :P |
Quote:
|
Quote:
Csatlakozom. Laziga, neked elég érdekes a hozzáállásod a dolgokhoz... |
Már megint láttam egy mázlista orit. hogy lehet olyan szerencséje valakinek hogy pont akkor tudja küldeni a seregeit, amikor egy csont üres ország 1körre belép szabiról??? jah és 2-3napon belül 3x???:D:D:D
|
Quote:
Én X-ben teljes szövivel is nem egyszer láttam ilyet... Egyik ismim jelentett is egy ilyen 14 ütéses sorozatot, de semmi nem történt. |
Quote:
Most szerintem ez felesleges szájtépés mindenki tudja hogy mit és hogyan kell csinálni nem kell megbeszélni semmit igy nem is lehet jksz. Ha elhiszitek hanem nem beszéltem meg soha senkivel hogy jöjjön üssön azt sem hogy bontson vagy ne és mégis müködik mert mint ahogy tudjátok ti is hogy mit hogyan úgy mások is. Akkor mitől jksz? Milyen játékon kivüli szövetség az ahol az emberek nem beszélik meg ki mit miért igaz néha van olyan is aki nem tudja na az hamar megy a sülyesztőbe. Ennyi továbbra se látom hogy amit tettem az jksz lenne. Nagyon sok munkám van benne hogy ide feltornászatam magam és ha nektek nem teszik hogy ez 5-7k kör még feljutsz az a ti bajotok de ezért nem kell át iratni a játékot. Az hogy a félre értések elkerülödjenek jogos ezért a 3pontra is szivesen szavaztam annak ellenére hogy más csopiba is szándékozom az első 3 hely valamelyikére feljutni (lehetőleg az elsőre). De ha a 3pont bekerül akkor is felfogok tudni jutni viszont az olyanok megszünnek hogy valaki 3hét allat ott van nekem ez több hónapba került de megcsináltam és másut is szándékozom. (annak ellenére hogy a felfedezés módosítás nekem igen keresztbe tett) De ha most itt a ti kedvetekért át irjuk a játékot akkor rengeteg időm munkám vipem megy pocsékba és ez nyilván nem tetszik. Ha leakartok valakit szedni akkor dolgozzatok meg érte ne a játékot irjátok át ráadásul nem látom hogy abból hogy ott fent vagyok nektek mi hátrányotok van? Nehezebb utalgatni ? nehezebb szét szedni a piacot? Vagy a sok multis aki lent termelget 20-30 orival azok szemét szúrom? 8évig nem volt baj most hogy nem a régiek ülnek fent minden csopiba már baj? |
Quote:
|
Quote:
javasolom |
Quote:
Rájöttem :) Biztos azért hagytak ott, mert amit írtál, azt addig kódfejtegették, míg fel nem léptek :) De ha érvelnél is... :) |
"Régi 2007-01-09, 05:40
laziga laziga be van lépve Member Belépés dátuma: 2006-02-07 Üzenet: 271 laziga Alapértelmezett megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét? hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész. Üzenet módosítása/törlése Válasz idézettel Multi-Quote This Message Gyors válasz az üzenere" ekkor már azon küzdöttem hogy én is feljussak végig lehet olvasni azt a témát mert lényegébe ez fölös téma hisz már az is azért indult hogy a top ne legyen olyan sok munkába. Jé hogy azóta kicserélődött a top? Hétvégén ha lesz időm elő keresem de itt is külső fórumon valaki leírta hogy hogy is lehet oda felmenni és mikre kell figyelni és ha ezzel tisztába vannak a topra indulok akkor nem kell hozzá jksz se. És lassan 2 hónapja topposnak becézhetem magam :D Melessleg ezt anarchba is beszeretnétek vezetni? Mert ugye itt se kell hozzá jksz tehát itt is fölös , de ott? Bár hangsúlyozom azzal egyet értek hogy olyan ne legyen hogy valaki ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt. Munkával igen, persze nem tilos. |
Quote:
|
Quote:
hogy ne csak off legyek... szerintem nincs itt olyan ember aki úgy gondolná hogy ez anarchba is kellene. ugyanis ott a jksz egy megengedett dolog... |
laziga: én már csak 1 dolgot szeretnék megtudni! Melyk is a te orid?
|
Quote:
Még annyit h fociban mi is a tizi, meg a gól? Az amit a bíró befúj, namármost, mi a csalás? Az amit a bíró (Ati) befúj (anarch). |
Quote:
A feltett kérdésedre kb 20 ezt megelőző hozzászólás választ adott már, ha legközelebb vennéd a fáradtságot elolvasni őket... *pirospont* |
Quote:
Gondolom erre a kérdésre is lesz egy féloldalnyi tündérmese, de azért felteszem. :) Az a gondolat, hogy "megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba" az előtt, vagy az után fogalmazódott meg Benned, hogy felmentél? :D Amúgy Te sem akarod megérteni, hogy "ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt" orikat leszedni csak ugyanolyan módszerrel lehet, különben az életben nem éred utol, mert olyan messze van, hogy ráfokozni sem tudsz. Ezt vagy tisztán látod, és elfogadod, vagy másold ide az U topot, s megpróbálom elmagyarázni Neked ismételten, hogy miről van szó. Mellesleg hogy fedezel egy olyan csopiban, amelyikben bármikor eltűnik a nyers, és az egység, kivi lennék hogy oldod meg, mert erre még javaslatod nem volt. És olyan marhaságot, hogy a top tárt karokkal vár, meg bevár, hogy együtt mehessetek följebb... noooo comment :D De a deus exmachinákkal tarkított litániák helyett az is tökéletes, ha leírod Te hogy szednéd le a saját orid, egy pontlistával példázva. Kit ütnél be; hogy fedeznél, stb. nagyon érdekelne... :) |
Quote:
|
Laczika hozzád képest Andersen egy kismiska.Itt probalod megmagyaraozni hogy jutottál oda fel. Magad se gondolod hogy ezt elhiszi barki is. Ja de bocsi mivel 5 ös csopi a frissen regeltek lehet hogy hisznek neked.
Ahhoz hogy ez menejen minimum 5 orszag kell es egymast ekll utni meghozza nem is mind1 hogy hogyan. Az hogy irod hogy aki fent azzal megbeszeltetek hoyg egymassal haladjatok szép mese csak tudod a fedezés megakad ha nincs mellette ütés. De akkor ki ütöttetek? Tegyük fel 1000 hekiig el is hiszem hogy jöttek fel újak, de után ne mondd hoyg a sok 5 ös csopis ott tolong 1200 hekin es arra var hoyg fedezgethessetek :) |
Most vagy direkt játszátok a hülyét vagy nem tudom, mit akartok!
Öszintén tudjátok hogy kell fel menni jkszel? Mindanyian? (ha nem olvassátok végig a külső fórumot az egyik témába ott a leirása) Egyedül soha sehova nem mész fel bekell várni orikat akik szeretnének felmenni mert a legtöbb ori csak száguld körbe körbe minta bolond óra. És jé mint ahogy ti is tudjátok mit hogy kell csinálni beszéd nélkül is müködik hogy az alsó bever vissza bont, a többi fedez. Megint aki legalul lesz göbözget talál orit akinek nyima a védelem beveri vissza bont fedez a többi. Jé megy szöveg nélkül jé pontosan tudjátok ti is. Akkor hol itt a jksz ? Igen vannak olyan orik akiket kőkeményen vissza verődnk mert csak útban vannak na ezek az orik nem tudják hogy mit hogy is kellene csinálni és mivel nem érdekem hogy elmondjam mert az mindjárt jksz-lenne igy simán megy lefele. |
Jé igen és a jksz az nem megengedett.Annyit irkaslz itt jksz rol hogy megorrolnak rad.
|
**************** (#******) - 2007-21:55:05
Szia Ne tamadjal meg! Legyunk bekeben Termelek meg vagy 10k kort itten. Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> Jé ott van ő is ott levertem vagy bárki más nem. Azt se tudom ki fia-borja. Na vele nem is lehet tovább haladni. Ha vele lehetne akkor kb ilyen üzenet lenne. ***** (#*****) - 2007 Szeva! Szép magasan vagyunk de én mennék tovább. KB 2honap mulva tudok forogni az oriaimmal csak addig, aztán lépek. Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> na ilyenkor mondom hogy hajrá és semmit az égadta egy világon nem kell meg beszélni. Nem kell jkszezni meg semmit. Várom e hogy jöjjön vagy 2-3 ori a topba hogy a fenébe ne szerinted 3 ori hogy csinálja meg valaha is 10k földes állom határt? Szerintem ez válasz hogy ha tudsz játszani akkor igen is várnak a top-ba ha nem vagy más szándékkal érkezel és le akarsz ütni valakit akkor persze hogy nem hagyja senki saját magát. Sőt nekem se teszene mert én is felfele akarok még haladni és amortizálod az igy is kevés embert aki hajlandó ilyen fáradt sportra időt munkát nem kevés vipet áldozni. Ugy hogy biztos lehetsz hogy saját érdekből ha csak egy valakit is leverni akarsz nem csatlakozni a fél hanem az egész top téged fog ütni. |
Az, hogy nem zöldben beszélitek le az ütéseket, hanem máshol, attól még jksz.
|
[quote=Arrakis;100961]G
Az a gondolat, hogy "megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba" az előtt, vagy az után fogalmazódott meg Benned, hogy felmentél? :D olvasd el és rájössz!!! Akkor voltam kb 900hekin Ha nem csak kötözködnél hanem figylnél akkor azt is tudnád melyik az én orim. Szecsa te meg személyesen is ismersz egy grill partiról. Ő tudja hogy mikor kezdtem a hódot Hozzátok képest még csak kezdő tanuló vagyok. De ahogy ti beszéltek ti elsem tudjátok jksz nélkül képzeni hogy valamit is lehet csinálni. Arrakisnak meg csak anyit hogy ez nem tündér mese az hogy ő annak látja az az ő játék tiszataságát jellemzi. Bár nem vagyok olyan nagy múltu játékos mint ti de azért párán ismernek mert mielőt ezt a sportot választottam addig csak hirhedt orikra vadásztam hogy egy jót csatázzak velük legtöbbször mfként. Volt egy pár ismertebb orim amivel jó pár nagy játékost levertem. De még senki nem mondta hogy hazudok vagy csalok aki velem volt valah szövibe jóltudja hogy még az utalásokat se hagytam soha. Ugy hogy nenevez hazugnak Arrakis mert ez dühít engem ez nem mese meg kitaláció de ha kell meg adom zöldbe az öszes akkori orit akikkel jöttem fel mert volt egy pár még ide értem. Nem mindel a legbarátibb a viszonyom mégse fogja egyik se besározni a nevem mert nem tettem soha semmi olyat amit rejtegetnem kellene. |
Quote:
Ez a ti bajotok ez nem JKSZ!!!! Az más kérdés hogy ennyiből nyilván való hogy ő ütt és vissza kell bontanija hogy mindenki más tudjon fedezni. Ha nem teszi meg hogy vissza bont tehát nem tudja mit miért vagy csak valakit le akar verni akkor viszont nincs helye fent és gyorsan le költözik. De mint írtam ez nem jksz ez tudás vagy ha jobban tetszik nyílt titok. Soha senkinek nem irtam hogy üssön vagy hogy most ütni fogom vagy hogy bontson vagy fedezzen ha nem tudja mit kell ugy is hamar lemorzsolódik. |
Quote:
Lassan elkezdhetnél csendben maradni, itt senki se ma jött le a falvédőről;) Mellesleg köbö három-négy helyen vallottad be tisztán a jékáeszt. |
De értsd meg hogy csak fedezéssel nem lehet felemnni valakinek ütni is kell.
mivel a top 4 ig fedezhetsz annontol kezdeve megallnatok ugyanazaon a hektarszamon és kész. ki ütött akkor és kit?Akikell együtt jöttél fel azok ütötték egymast.Mert mashogy nem lehet és ne mte ütöttél.Akkor is jksz. |
Quote:
Mikor? |
Quote:
|
Rendesen szétoffoltátok ezt a témát... :eek:
Nevezzük át laziga vs. többiek topicra ;) |
Továbbra is várom laziga, hogy melyk a Te orid!
Vagy tán nem vagy elég tökös, hogy felvállald? |
Quote:
Itt mindenki megvan győződve hogy mindenki hülye és mindenkinek a szájába kell rágni hogy mit hogyan kell csinálni. Tévedtek és kész nem kell hozzá leirni senkinek semmit akinek lekellene az meg nem jutt fel. Sziasztok |
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |