![]() |
Amugy javasolnam hogy valtozzon meg a jatek neve Fedezo-re...
A legtisztabb dolog az lenne ha a klanokbol ki-be ugralast valtoztatnak meg ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Es kemenynek erzed most magad hogy a 8 napos orimba betudtal nezni?:P |
Quote:
|
Quote:
Legnagyobb orinak van kb. 8-8.5k hekije...5,5-6k hekiig kellene felmenjen aki top-os akar lenni....haaaat...ez azt jelentene hogy Arwyl fele kellene kerulnie annak aki top-os szeretne lenni...szerinted ki foglya hagyni?:D |
Quote:
Es a gombom MSN-en kaptad?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem is rossz.....napi 14 heki fedezesevel 6 honap alatt fel is ernek.....aztan ahogy elkezdenenek ketyegni a top-os koreim szepen levernetek rollam...es ha azt is szeretnem hogy fullos legyen az orim akkor kellene meg 3 havi kepzes ....mert ugyebak ha a katonakat elfedezem akkor nincs penz....ha termelni probalok akkor nem eleg a sereg.....es levernek....ha tanyakat tartok akkor megjobban levernek....de ha nincs penzem kajara...akkor honnan lessz kaja...es igy tovabb.....jo ez igy ahogy van....A-ban pihennek az orik....mi meg szorakozunk odalent...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iris: bármikor visszajössz román A-ba a helyzet ugyanez lesz, sőt minél később annál több cuccunk lesz a piacon. A megoldás nem az hogy SZK-n várjuk a szebb jövőt, hanem játszani kell, és minden pofonból levonni a tanulságot, és legközelebb máshogy csinálni!
Sajnos, ha nincs akitől tanulj, akkor a saját károdon kell megtanulni az 1/A-t. Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy (szerintem) a legjobb hódosok mellett illetve ellenük(!) voltam! Minden cselekedetüket figyeltem, mit-mikor-hogyan-mennyit... És visszakanyaronék az elejére: minél tovább vártok annál nagyobb lehetőséget adtok arra, hogy olyan orikat tudjon a klán fent tartani, ami ellen szinte már esélytelen lesz felvenni a harcot. |
Quote:
önellátó, egyszemélyes klánban levő, deffelős elfen kivül nem nagyon látom értelmét más játékstílusnak a román A-ban. nemhogy románban, de még magyarban is dögunalom nagyon sokak számára ez. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cyby 18:48 írt te 18.54 kor, ez csak 6 perc :p erősen felfele kerekítesz :d |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kulomben nem szamit ! visszaterve a temahoz persze nem lessz konnyu annak aki a top klan-t le akarja szedni de a Top-klan sincs konnyu helyzetben majd lassan ahogy telnek a korok lassan elkezdenek elfasulni egyre tobb es tobb tartalekuk lessz de semmi akcio ,ezzel behal szamukra az 1A !
|
Quote:
|
Kerdesre kerdessel felelsz es csak siman kerdeztem valamit, nem tudom mit kellene megmagyaraznom neked !! Szamomra kicsit onteltnek tunt a beirasod Ennyi !!!
|
Quote:
Ha hiszitek ha nem, de a jelenlegi helyzet jobban összekovácsolta a klánt mint amilyen valaha is volt. A céljaink változatlanok és nem adjuk fel sosem :) De mindenkit el lehet kapni, csak idő és tudás kérdése... |
Quote:
|
Pontosan !! Mindenkit el lehet kapni !! :D
|
Quote:
|
[quote=Robin;133421]Igen, csak sajnos azok a játékosok akik tudnának mutatni pár fogás, taktikát, trükköt a többieknek azok SZK-n vannak. Asszem tudod kire/kikre gondolok ;)
Miert vannak olyanok? :confused: |
Quote:
De leeht hogy még ők sem tudnak róla? :confused: Vayg lehet hogy a topklán agymosásnak vetette alá őket hogy sose érjene ka nyomukba???? :D:eek: |
Quote:
|
Miert vannak olyanok?
Puppi szerintem vannak olyanok,Robinnak igaza van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rovid* |
All times are GMT +1. The time now is 03:36. |