![]() |
Quote:
eddig legfeljebb a Szkarabeuszban találkozhattunk |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nyugatitól meg majd rázörgök valakire ha végképp nem menne a Nyugati-Íjász út de bízom magamban :D |
Quote:
|
Quote:
Ma éppen meg akartak büntetni emiatt:) Szegény ellenőr a végére kivolt akadva:D Jobban le akart szállni a buszról, mint én, én mentem is végig a Keletiig:D Pedig szerintem kifejezetten szellemesen fejtettem ki neki miért nem veszek ilyen vackokat.. :D Nem értékelte a humorom:) Bár asszem ezzel nincs egyedül:D |
Ezeket a tippeket lécci PMben küld el szegény de minden kreatívságra nyitott diáktársadnak:)
|
Quote:
és így szoktam is :D de ritkán :D |
Quote:
|
Quote:
Dejó:))))) Hehe, ha el tudjátok érni Jicsinyt ő sem hiányozhat akkor:)))) Mint évekkel ezelőtt:DDD |
Quote:
És amikor kezdtem volna neki azt ecsetelni, hogy a sör mennyivel hasznosabb, mint a bkv bérlet, mert a vesédet is tisztíccsa, akkor lelépett, leszált, s szerintem sebtiben elszívott egy cigit is:( Pedig mondtam neki, hogy az jobb lesz mint az első kettő, de valószínűleg nem hitt nekem:( Nem sokat beszélt az egész idő alatt, folyton ugyanarra akarta terelni a szót, én meg arra nem:rolleyes: Hozzáteszem csak azzal az ellenőrrel vagyok haláli rendes, aki eleve úgy áll oda... hát ez úgy állt, röhögött a markába, hogy vkit elcsípett, s lesz prémiuma... hát nem lett.. de mivel jó kedvem volt, így akkor már el is humorizáltam vele. |
Mivel Szecsa keveselte a létszámot próbáltam kicsit kibővíteni, meg pontosítani a listát.
A 2. beírásban lévő nevek folyamatosan fognak frissülni, attól függően, hogy ki jelez vissza, egészen febr. 2 - áig. |
Myrácska nem jön! :(
igy Szecsa megint nem fog fagyizni :( |
hűűű ez rengeteg ember :D :D :D
|
Quote:
nemám elbőgöd magadat nekem;) |
Quote:
S a lista tájékoztató jellegű. Nagyrészt ugyan tényleg többé - kevésbé fixre mondták, de aki nem vetette el a lehetőséget, azt is belevettem a felsorolásba. Hogy ténylegesen ki jón el, az úgyis csak ott dől el. Bár ha a 3/4e eljön a felsoroltaknak, akkor tényleg jó nagyot néznek majd az Íjászban:) Így::eek: :) |
Quote:
feszélyez a sok ember :) szégyenlős vagyok :) |
Na jah.Arra +monta a kerek perecet:D
Elég sok az "ígéret földje" byNéne;) |
Quote:
|
[quote=Steve;68411]olvass vissza és rájössz;)
Teja ezt mindig eltolja :) kölök,kösssszzzzz |
Quote:
|
Quote:
szerintem külön emberfaj vagyunk :D :D :D bármikor felismerhető :D különben is :p velem lesz Gyulus :p |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Én úgy kb évekkel ezelőtt azt gondoltam, hogy biztos a fejükre lesz pingálva, hogy hódítós... :) És nem volt... :P Néztem a nagy étteremben, s azt sem tudtam kihez forduljak, ergo gyors elhatározásból egy kockázatos lépés, megkérdeztem a pultoscsajt, h nem tudja véletenül hol vannak a hódítósok... ? Fél perc síri csend, farkasszemet néztünk, majd miután félig hülyének nézett felcsillant vmi, és közölte, hogy jaa... azt a netes játékot játszók, ott a sarokban... Nah hát határozottan emberi élőlények voltak, baomira meglepődtem... :D Gyula talán megismeri a társaságot, s ha sok menekülő embert látunk, akkor a társaság is megismerte Őt;););) Tejus:) Miért ne?:) Nekem az egy szimpi csoportosulás volt:) |
Quote:
|
Quote:
|
-
Quote:
Én is szoktam... pölö jó volt, amikor még nyugton hagytak a bilin ülni :D |
Quote:
|
Zsáni ha ez ennyire probléma a kedvedért szívesen elvállalom Arra össze-vissza pingálását:D
|
Quote:
de a kedvemért tényleg nem kell :) Lehet ott se leszek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát ennyit se tennél meg értem? :p pfff :p jól teszed :D :D :D |
Quote:
|
Quote: