![]() |
És számolj rá némi plusz top-kört, nehogy a nagy építkezés közben lejebb üssenek és ne tudj lépni :)
|
Quote:
No amúgy egy ilyesmi óriást szerintem nem sokan bántalmaznának: Óriás Ház 110 18% 7700 lakos Barakk 135 23% 0 Elit / Lovas Tanya 54 9% 4374 Bála / kör Raktár 20 3% 137,74 körre elegendő Őrtorony 135 23% 7560 Íjász Templom 50 8% 7000 Varázsló Kocsma 6 1% 336 Tolvaj Bank 60 10% 450 000 Könyvtár 30 5% 3300 tekercs/20 kör Korház 0 0% 600 hektár Érték 28540 pont Ételfogyasztás: 4519,2 Bála/kör Foglalkoztatottság: 95% No de maradjunk a holtaknál:) Megtermel mindent ami köll és kész:) Nem hiszem hogy ez egy kezdőnek nehéz lenne |
Quote:
naja, de nem sokkal izgibb, mint egy 199 hekis tekiiro gnom.... |
Quote:
|
Pedig a balhéból lehet tanulni....:cool:
|
Quote:
Egyszer a dipóban találtam egy olyan hirdetést, hogy ~Én a békés játék híve vagyok, fölösleges a vérengzés, inkább küldj MNT-t, mindenkitől elfogadom. További békés játékot!~ Tipikusan ezek azok, akik sírnak hogy valaki bántja őket -siralmas :( |
Quote:
szem.szerint tuti kis fajocska lent 5-4-ben. kicsit több házacska azt jóccaka a csopinak:) |
Nekem van egy hulla orim, de hulla gyenge.
Óriással ugyanennyi hektáron sokkal több egységem lehetne, plusz a tekercs miatt erősebb is lennék. Egyedüli pozitívumok, hogy csata után általában kapok egy rakás alapkatonát, nem nagyon kell rá figyelni, meg talán a betegség visszatartó erő is, főleg magas nyers. árak mellett. Meg hogy varázslatból csak a tűzgolyó fogja rendesen. Legalábbis én ezt vettem észre. |
Hát szegény hulla teszt megbukott. Nem is annyira a "rendszeres" beütések tették végső halálára a pontot, hanem a tartósan magas nyersi árak...:mad:
Állig betornyozva alig alig ütöttek meg, de alig alig tudtam építkezni. Volt 150 bankom, de már a foglalásból származó hekik beépítése is horibilis áron volt csak megengedhető, ha meg véletlen felgyújtottak, rengettek napokig is egyhelybe topogásra késztetek... Ha meg bányát tartottam volna, a környék összes orija rám járt volna, akár körönként is elszíva a termelést, no meg a védelem is gyengült volna. |
én is játszottam hullával 5. szinten vihető de feljebbi szinteken már nem:)
|
Quote:
|
Quote:
amit tartasz abból hullik |
de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett
|
Quote:
míg a többi fajnál hullik egy bizonyos mennyiség a csatában és emellett hullák még a(z elméletileg) 7% addig a hullának a sima csatabeli vesztesége nem adódik hozzá, tehát ha nincs semmi módosító, akkor kerek 7% hullik mindenből (alulról támadás esetén) |
Quote:
de jol szorakoztunk:) |
ötlet
Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.
|
Quote:
De ilyen alacsony ütőerőnél íj+elitet én nem játszanék, vagy íj+ló vagy full elit. |
Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól... |
Quote:
Súgó: "A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó." És hulla ellen nem tűzgolyóval lehet a leghatékonyabban harcolni, pláne nem egy 25% ház, 70% barakk, 5% bank fullelites hullával szemben. :D |
Quote:
El kéne olvasnom a válaszokat is, nem csak a felvetéseket :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem föntebb már erősen hatnak a bónuszok(amik a hullánál nem nagyon vannak), ezért a hullások a következő csopiban át akarják alakítani az orijukat valamilyen más fajjá. Ez az én tapasztalatom... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hihi
Vizuálisan elképzeltem, hogy folyhat mondjuk egy gnóm-élőholt csata:
ugye a hulla nem halhat meg a csatatéren, de akkor hogy győzi le öt egy akár kétszer akkora gnóm sereg??? minden hullát még 10 darabba szednek, azután ráülnek, és mivel többen vannak, aki nem ül senkin(semmin) az fosztogat?:p mészárol hullát?:p :p :p :p szóval picit vicces elképzelve, közben kelnek fel a saját halottjaik, és azokat is le kell fogni:p :p :p :p :p , aztán gyorsan szaladni haza a zsákmánnyal mielőtt >összeszedik magukat< :D :D :D :D :D |
Egyébként.
Az 1A-ban is olyan gyökér a zombi? azér csak jelent vmit az a 40% meg hogy nincs veszteség, nem kell tanya, alap vérszomj....... hadinak azér elég erősnek tűnik. Javítsatok ki, ha nem jól mondom! :)
|
Quote:
A tanyamentességből elszáll az előnye, ház több kell neki mint más hadisnak, vérszomjot mindenki használ, ha nem is megy fel elsőre. A 40% ezekkel szemben meg kevés, még sereget se tud koptatni. |
jut eszembe, nem akar valaki megpróbálni A-ban boldogulni egy egyfős hulla klánnal? :D:D:D
|
Quote:
Súgó/Fajok/Élőhalott/előnyök :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"vérszomjot mindenki használ, ha nem is megy fel elsőre" Ebben hol, van, hogy a hulla varázsoljaa vérszomjat? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem akarok elkeseriteni senkit s ede Aba láttam hullát és nem egyfös klánba,de attol se haladt jobban:)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |