Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Massza Rex 02-22-2007 16:14

És számolj rá némi plusz top-kört, nehogy a nagy építkezés közben lejebb üssenek és ne tudj lépni :)

Viz 02-22-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 75061)
Most megnyugodtam. Annál jobb játékosnak tűnsz, hogy varázslós, full tornyos, kereskedő orkot javasolj kezdőknek :D :D

Jajj, elpirultam:P
No amúgy egy ilyesmi óriást szerintem nem sokan bántalmaznának:

Óriás
Ház 110 18% 7700 lakos
Barakk 135 23% 0 Elit / Lovas
Tanya 54 9% 4374 Bála / kör
Raktár 20 3% 137,74 körre elegendő
Őrtorony 135 23% 7560 Íjász
Templom 50 8% 7000 Varázsló
Kocsma 6 1% 336 Tolvaj
Bank 60 10% 450 000
Könyvtár 30 5% 3300 tekercs/20 kör
Korház 0 0%
600 hektár
Érték 28540 pont

Ételfogyasztás: 4519,2 Bála/kör
Foglalkoztatottság: 95%

No de maradjunk a holtaknál:)

Megtermel mindent ami köll és kész:)
Nem hiszem hogy ez egy kezdőnek nehéz lenne

Remedy 02-22-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 75295)

Óriás
Ház 110 18% 7700 lakos
Kocsma 6 1% 336 Tolvaj
Bank 60 10% 450 000
Korház 0 0%
600 hektár
Érték 28540 pont

naja, de nem sokkal izgibb, mint egy 199 hekis tekiiro gnom....

Viz 02-22-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 75298)
naja, de nem sokkal izgibb, mint egy 199 hekis tekiiro gnom....

Izgibb mintha tönkrevernek:D

Bea Baba 02-22-2007 22:00

Pedig a balhéból lehet tanulni....:cool:

Xeper 02-22-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 75295)

Óriás
Ház 110 18% 7700 lakos
Kocsma 6 1% 336 Tolvaj
Bank 60 10% 450 000
Korház 0 0%
600 hektár
Érték 28540 pont

Az ilyen felépítésű oriknak szoktam direkt ártani, még ha komolyabb érdekem nem is fűződik hozzá (ingerel a jelenlétük, a puszta létük).... akciót nem tud indítani (mind3 területen védekezésre van beállva), öli a játékot -így mi értelme van játszani?? :confused:
Egyszer a dipóban találtam egy olyan hirdetést, hogy ~Én a békés játék híve vagyok, fölösleges a vérengzés, inkább küldj MNT-t, mindenkitől elfogadom. További békés játékot!~
Tipikusan ezek azok, akik sírnak hogy valaki bántja őket -siralmas :(

puma 02-22-2007 23:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 75373)
Az ilyen felépítésű oriknak szoktam direkt ártani, még ha komolyabb érdekem nem is fűződik hozzá (ingerel a jelenlétük, a puszta létük).... akciót nem tud indítani (mind3 területen védekezésre van beállva), öli a játékot -így mi értelme van játszani?? :confused:
Egyszer a dipóban találtam egy olyan hirdetést, hogy ~Én a békés játék híve vagyok, fölösleges a vérengzés, inkább küldj MNT-t, mindenkitől elfogadom. További békés játékot!~
Tipikusan ezek azok, akik sírnak hogy valaki bántja őket -siralmas :(

akkor most nem is a hulla a téma?????
szem.szerint tuti kis fajocska lent 5-4-ben.
kicsit több házacska azt jóccaka a csopinak:)

Meteo 02-22-2007 23:34

Nekem van egy hulla orim, de hulla gyenge.

Óriással ugyanennyi hektáron sokkal több egységem lehetne, plusz a tekercs miatt erősebb is lennék.

Egyedüli pozitívumok, hogy csata után általában kapok egy rakás alapkatonát, nem nagyon kell rá figyelni, meg talán a betegség visszatartó erő is, főleg magas nyers. árak mellett. Meg hogy varázslatból csak a tűzgolyó fogja rendesen. Legalábbis én ezt vettem észre.

Massza Rex 03-20-2007 16:26

Hát szegény hulla teszt megbukott. Nem is annyira a "rendszeres" beütések tették végső halálára a pontot, hanem a tartósan magas nyersi árak...:mad:

Állig betornyozva alig alig ütöttek meg, de alig alig tudtam építkezni.

Volt 150 bankom, de már a foglalásból származó hekik beépítése is horibilis áron volt csak megengedhető, ha meg véletlen felgyújtottak, rengettek napokig is egyhelybe topogásra késztetek...

Ha meg bányát tartottam volna, a környék összes orija rám járt volna, akár körönként is elszíva a termelést, no meg a védelem is gyengült volna.

casper 03-22-2007 10:52

én is játszottam hullával 5. szinten vihető de feljebbi szinteken már nem:)

opel 03-22-2007 21:29

Quote:

Mészárlás
FONTOS! Élőhalott támadásakor normál esetben ugyan nincs vesztesége az élőhalottnak, mészárlás esetén azonban harcosaid sokkal felkészültebbek, és ilyenkor az élőhalott országokban is képesek kárt tenni! Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait.
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?

dreaman68 03-22-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by opel (Post 81932)
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?

mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik

Eke 03-22-2007 22:38

de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett

Andrew 03-22-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 81933)
mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik

nem teljesen
míg a többi fajnál hullik egy bizonyos mennyiség a csatában és emellett hullák még a(z elméletileg) 7% addig a hullának a sima csatabeli vesztesége nem adódik hozzá, tehát ha nincs semmi módosító, akkor kerek 7% hullik mindenből (alulról támadás esetén)

casper 03-23-2007 07:04

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 81958)
de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett

ezzel én is igy vagyok nekem is teteszett de van egy magasságami után már sajna használhatatlan no meg egy olyan szövi ellen:p
de jol szorakoztunk:)

obyy 04-29-2007 11:26

ötlet

Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.

Valezius 04-29-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91342)
Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.

Szerintem a hullának mindegy :D
De ilyen alacsony ütőerőnél íj+elitet én nem játszanék, vagy íj+ló vagy full elit.

Xeper 04-29-2007 21:23

Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól...

Fransisco 04-29-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91342)

A túlélő a lopásnál nem jelent előnyt, csak a tolis-varis ártóknál.

Súgó:
"A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó."

És hulla ellen nem tűzgolyóval lehet a leghatékonyabban harcolni, pláne nem egy 25% ház, 70% barakk, 5% bank fullelites hullával szemben. :D

Fransisco 04-29-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 91475)
Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól...

Pardon, látom lemaradtam. :)
El kéne olvasnom a válaszokat is, nem csak a felvetéseket :D

Dus 05-01-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 91487)
Pardon, látom lemaradtam. :)
El kéne olvasnom a válaszokat is, nem csak a felvetéseket :D

hát nem ártana,ami meg a témához kapcsolódik,25% ház nagyon kevés,ugy nyomtam 4. szintig,de full készüből nagyon le lehet égetni,ha komojabban veszi valaki,hogy elvitték a földjét(egy hulla) akkor azért hiánba van 6-8 körre,onnan és szép mennyiségü ház ég:)...szal hullával jo nyomni meg minden,de a házgyujtás az eszméletlen idegesítő tud lenni:(

Xeper 05-02-2007 21:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 91798)
hát nem ártana,ami meg a témához kapcsolódik,25% ház nagyon kevés,ugy nyomtam 4. szintig,de full készüből nagyon le lehet égetni,ha komojabban veszi valaki,hogy elvitték a földjét(egy hulla) akkor azért hiánba van 6-8 körre,onnan és szép mennyiségü ház ég:)...szal hullával jo nyomni meg minden,de a házgyujtás az eszméletlen idegesítő tud lenni:(

Tagolnád néha a mondanivalódat? Nem teljesen esett le mit is szerettél volna írni...

-(0Kristóf0)- 05-04-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by MiKoR (Post 1732)
ÜDv!

Hát úgydöntöttem ide nyitok témát, ugyanis a fantáziám mindig bizgerálta :O ez az élőhalott/zombi/hulla.

Remélem másokét is akik esetleg nem csak arra mennek, hogy náluklegyen a zászló esetleg őklegyenek a csoport élén vagy több milliárddal beraktárazva gyűjtsék a személységeiket!

Magyarul ide várnám azokat akik esetleg zombi fanatikusok, kipróbáltál ezt a fajt, vannak negatív és pozitív tapasztalataik esetleg ötleteik a fajjal kapcsolatban, hogyan is lehetne "életképes" élőhalott országot kialakítani!

Én még nem játszottam eddig hullával, nem tetszettek meg eddig őrájuk vadásztam. Az 5. és 4. szinten még láttam őket elég gyakran de a 3.-on már nem találoztam velük :( Nincs hullavadászat...
Szerintem föntebb már erősen hatnak a bónuszok(amik a hullánál nem nagyon vannak), ezért a hullások a következő csopiban át akarják alakítani az orijukat valamilyen más fajjá. Ez az én tapasztalatom...

Valezius 05-04-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 92591)
Én még nem játszottam eddig hullával, nem tetszettek meg eddig őrájuk vadásztam. Az 5. és 4. szinten még láttam őket elég gyakran de a 3.-on már nem találoztam velük :( Nincs hullavadászat...
Szerintem föntebb már erősen hatnak a bónuszok(amik a hullánál nem nagyon vannak), ezért a hullások a következő csopiban át akarják alakítani az orijukat valamilyen más fajjá. Ez az én tapasztalatom...

Gben találtam két hullát, remélem, közelebb jönnek :D

Andrew 05-04-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92596)
Gben találtam két hullát, remélem, közelebb jönnek :D

ha a csopi alján vagy akkor tuti:D:D

Valezius 05-04-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92625)
ha a csopi alján vagy akkor tuti:D:D

1100hekin léptem, egyből top 30-ba (semmiképp nem az alja), szóval nem tudom, mennyire fogják közelengedni hozzám őket. :D

Dus 05-06-2007 09:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 92218)
Tagolnád néha a mondanivalódat? Nem teljesen esett le mit is szerettél volna írni...

sztem tagolva van;) ...egyébként meg azt akartam mondani,hogy 25% ház tapasztaltabb játékos ellen kevés!,mert könnyen leéget:(

glanyi 05-08-2007 15:28

hihi

Vizuálisan elképzeltem, hogy folyhat mondjuk egy gnóm-élőholt csata:
ugye a hulla nem halhat meg a csatatéren, de akkor hogy győzi le öt egy akár kétszer akkora gnóm sereg??? minden hullát még 10 darabba szednek, azután ráülnek, és mivel többen vannak, aki nem ül senkin(semmin) az fosztogat?:p mészárol hullát?:p :p :p :p szóval picit vicces elképzelve, közben kelnek fel a saját halottjaik, és azokat is le kell fogni:p :p :p :p :p , aztán gyorsan szaladni haza a zsákmánnyal mielőtt >összeszedik magukat< :D :D :D :D :D

glanyi 05-08-2007 15:36

Egyébként.

Az 1A-ban is olyan gyökér a zombi? azér csak jelent vmit az a 40% meg hogy nincs veszteség, nem kell tanya, alap vérszomj....... hadinak azér elég erősnek tűnik. Javítsatok ki, ha nem jól mondom! :)

Valezius 05-08-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by glanyi (Post 94483)
Az 1A-ban is olyan gyökér a zombi? azér csak jelent vmit az a 40% meg hogy nincs veszteség, nem kell tanya, alap vérszomj....... hadinak azér elég erősnek tűnik. Javítsatok ki, ha nem jól mondom! :)

Rosszul mondod, 1A-ban minden hadis tanyafree a klánraktár miatt.
A tanyamentességből elszáll az előnye, ház több kell neki mint más hadisnak, vérszomjot mindenki használ, ha nem is megy fel elsőre.
A 40% ezekkel szemben meg kevés, még sereget se tud koptatni.

Andrew 05-08-2007 17:36

jut eszembe, nem akar valaki megpróbálni A-ban boldogulni egy egyfős hulla klánnal? :D:D:D

Dragi 05-08-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94485)
A tanyamentességből elszáll az előnye, ház több kell neki mint más hadisnak, vérszomjot mindenki használ, ha nem is megy fel elsőre.

minden indított serege azonnal vérszomjjal támad,

Súgó/Fajok/Élőhalott/előnyök :p

Valezius 05-08-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94524)
minden indított serege azonnal vérszomjjal támad,

Súgó/Fajok/Élőhalott/előnyök :p

És ezzel mit akarsz mondani? :p

Tsobi 05-10-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94525)
És ezzel mit akarsz mondani? :p

Gondolom szimbolizálni akarta,hogy a hulla nem varázsolja a vérszomjat,hanem áutómátik megkapja ... :)

Valezius 05-10-2007 07:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 94990)
Gondolom szimbolizálni akarta,hogy a hulla nem varázsolja a vérszomjat,hanem áutómátik megkapja ... :)

És?
"vérszomjot mindenki használ, ha nem is megy fel elsőre"

Ebben hol, van, hogy a hulla varázsoljaa vérszomjat? :p

Tsobi 05-10-2007 07:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94485)

Nagyjából ennyi volt benne a furfang...pont. Hogy a hulla nem varázsolja,hanem áútómátik megkapja :)

Valezius 05-10-2007 07:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95012)
Nagyjából ennyi volt benne a furfang...pont. Hogy a hulla nem varázsolja,hanem áútómátik megkapja :)

Mindenki tudja, mire gondoltam, akkor minek kell belekötni. :mad:

laci 05-10-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95013)
Mindenki tudja, mire gondoltam, akkor minek kell belekötni. :mad:

Ezért jobb az élőszó a fórumoknál, nem kell másfél napot várni egy ilyen apróság tisztázására :)

Valezius 05-10-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 95021)
Ezért jobb az élőszó a fórumoknál, nem kell másfél napot várni egy ilyen apróság tisztázására :)

Még ha tisztáztuk volna. :rolleyes:

Cyby_ 05-15-2007 13:41

Nem akarok elkeseriteni senkit s ede Aba láttam hullát és nem egyfös klánba,de attol se haladt jobban:)

All times are GMT +1. The time now is 15:13.