![]() |
Quote:
Frankón lefikáztatok, de nem érdekel :D Ati, légyszíves írd meg, hogy mennyi embert érint az 1/A top10%-os határa. Tehát kérlek írd meg, hogy a (5)-ös vagy annál nagyobb kiskékszámú orik hányan vannak. Utána kiváncsi lennék, hogy ezek közül mennyinek van orija az A-ban, és azon orik átlagosan hány top%-on! Ha ez megvan, akkor lenne értelme érdemben beszélgetni a dolgokról. Mert azok az emberek, akiknek (1), (2), (3) számuk van, az szerintem most is tudja teljesíteni minden különösebb nehézség nélkül a feltételeket. Gyanítom, hogy akinek több kisszáma van, van orija az A-ban. És gyanítom, hogy az legalább 30%-on van. Nos, akkor most már csak az a kérdés, hogy mondjuk 4k kör alatt valaki, aki (4),(5) orival renelkezik, egy top30%-on már eleve rendelkező orit nem tud feljebb vinni?! Ne vicceljünk már.. És utána újabb 5k köre van, hogy még magasabbra vigye az A-ban az oriját... Természetesen szívás akkor van, ha csak 1 orit akar csinálni, és nem ragaszt be egyet sem az A-ban. Én ilyen vagyok, mert csak 1 orim van, de valószínűleg én nem leszek az a harácsolós fajta :D |
Quote:
Neked bejön, hajrá játszál. Hogy hogyan az meg a te dolgod... Hogy az én gyomrom mit vesz be az meg az enyém. Azért az is furcsa hogy az A-sok több éve csak azon tudnak sírni hogy milyen játszhatatlan a csoport, és ezt mindeáron azzal akarják megoldani hogy minél több verhető töltelék ori lépjen fel. Talán változtatni kéne ezen a stíluson és más is szivesen fellépne. Lásd be van akinek nem jön be a több éves tipródás. Neked van hozzá kedved hát csináljad. |
Quote:
A jövőben is szeretnének játszani nem csak a jelenben... |
Quote:
|
Quote:
Magyarul csak azok játszassanak akiknek bejön az A, és így jön be ahogy van. Akinek nincs ideje, dolgozik, családja van, nem függő az húzzon L a sunyiba értem... |
Quote:
|
Quote:
Soha |
Amúgy mellékesen hozzáteszem, hogy az 1/A-ban lehet megtanulni olyan trükköket, amik igazán jó játékossá tesznek...
És ott megismered a felelősséget is... Mert nem teheted meg, hogy hibázz, nem teheted meg, hogy egy ütés után nem nézel távolt, nem teheted meg, hogy 1 napig nem nézel be, stb, stb... Akkor hekin egy teljes készültség gyújtogatás már óriási károkat tud okozni, míg egy 4.,5. csoportban magára hagyom 2 napra az orim, visszajövök, párszor leloptak, párszor megütöttek, de 1 hét alatt újra a régi vagyok. Ilyen az A-ban nincs. Szerintem aki (sok)-at akar, az legyen fanatikus... Gondoljatok bele, eddig mi volt: Párhuzamot tudok vonni egy autós játékkal: Játszanál valami autós játékot medium fokozaton, ahol egy pályát egy adott időn belül teljesíteni kell (általában ilyen a játéktermekben az autóversenyek). Nem törekszel arra, hogy leelőzd az autókat, első legyél, csak a lényeg, hogy benne legyél a szintidőben, kipróbálhasd a következő pályát. Végigvitted a játékot. Hmmm... Most mi legyen?! Van még 10 nehézségi fog... Ahhh, mind1, kezdjük el még könnyebb fokozaton, most már van annyi rutinom, hogy már nem csak az időre figyelek, hanem arra is, hogy első legyek. De nem sikerül. Végigvittem a játékot. Most mi legyen... Francba, most már első szeretnék lenni, mi legyen?! Mondjuk még könyebb fokozatra állítom. Végigviszem, és már minden pályán dobogós vagyok. Végigviszem, mi legyen? még könyebbre állítom. Most már full easy fokozaton vagyok, végre minden pályán első vagyok. Igen!!!! elértem a célom! Valóban?! Ez van most (illetve volt nagyon sokáig)... Végigviszed a játékot, mindenhol kell teljesíteni top30%-ot. Újrakezded a játékot, és nem hogy nehezedne, de könnyebbedik a játék, hiszen míg tudásban fejlődsz, kapsz 1 személyiséget is. Aztán ha végigviszed mégegyszer, akkor még 1 személyiséget kapsz, amivel elvileg könnyebbedik a játék. De 3-4 személyiséggel már nem az a döntő neked, hogy benne legyél a top30%-ban, hiszen abban nincs élvezet, hogy a már elért eredményt megismételd könnyebb fokozaton. Vagy igen?! Akkor már az lesz a célod, hogy minél magasabb helyre juss el... És ezt tükrözi a mostani változás is... Aki nem így gondolkozik, az szerintem beteg és etessen tevét :D:D:D:D |
Quote:
Mert aki most kezdi a játékot, annak ez a probléma majd 5-6 év múlva jön elő... Addig meg szerinted nem változik semmi?! :) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem nincs... Úgyhogy ezen nincs is min beszélgetni... Itt sem kaphatsz (10)-es személyiséget napi 1-2 belépéssel... Ennyi! |
Quote:
Vagy akar darts vilagbajnok, hogy jatek-peldat emlitsek.... En se szeretnem ha mindenki kek hatossal szaladgalna... tegyek csak ezt a legjobbak.... |
pl én?:))))
|
Quote:
|
Quote:
mert a kis kék 6-8-as szövimmel gondolod, hogy a jövőben napi 1-2 belépéssel fordulni fogok minden csopiból? ez nem téma, nyilvánvalóan a kék számok növekedése a mostanihoz képest óriási terhelést jelent majd annak, aki ezeket a számokat növelni akarja |
Én továbbra is azt mondom, hogy jelentős "kárt" ez a változás azoknak okoz akik most kis 5-6-al szaladgálnak. Egyszerűen azért, mert a többinek még temérdek ideje van felkészülni a nehezített fellépésre, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy lentebbi csoportokban is megszűnik az 1000 körös szintlépés.
És most a kis 6-osok szemében baromira népszerűtlen leszek, de aki érdemes a kis 6-ra az teljesíteni tudja ennek a feltételeit még A-ban is. Igaz, valszeg nem rohan végig a csopin... És hozzá kell tennem: Annak idején mikor ezta témát megvitattuk, szóba került, hogy egyesek, akik a pörgős játékot szeretik, hátrányba kerülhetnek emiatt. Nekik van kitalálva, hogy le lehet mondani személyiségről. Ha tényleg "csak" játszani akar, azt lehet 4-essel is... |
Quote:
Írtam egy vázlatot, többet nem teszek. Ezt is csak az érdekesség kedvéért, hogy akinek a csalás az első szó, ami a nyelvére jön, az kicsit gondolkozzon. Amúgy aki ott van, vagy volt ott, az úgyis tudja, a többiek meg a megvalósítás módjával nincsenek továbbra sem tisztában, de ebben nem is én fogom felnyitni a szemüket. |
Quote:
|
Quote:
és elvi kérdésről van szó, feltétlenül kelljen az A, vagy sem? :) |
Quote:
Ez elméletileg egy stratégiai játék. Most van 4 szintünk ahol taktikai játék folyik, és 1 ahol stratégiai. Miért épp a stratégiait kellene kihagyni belőle? |
Quote:
Alapvető félreértések, pl attól, hogy ezt megteszem nem tartom magam jó játkosnak, max olyannak, aki többet megengedhet magának az Aban. Attól viszont esetleg, ha 5 körös orikkal játszom, s fel tudom magam ütni a topba. Igen, az némi büszkeséggel tölt el, de ettől sem fog senki olyat látni, hogy bárhol ettől verem a mellem. A hangvételem, félreértés ne essék a 3 napja zajló nyöszörgésnek szól, illetve hogy hód fórumon is már a 25. ember más szórendel ugyanazokat a mondatokat írja, s egyik sem hajlandó visszaolvasni sem. De hát erről volt már szó, kit mennyire érdekelnek a dolgok, mennyire tesz érte, s mikor reklamál, vagy emel szót vmiért. Teljesen fölösleges ezeket a szavakat leírni, a süket fülek kifejezést erre találták ki:) szöveg vége: nem akar? nem tud? esetleg nem képes? tudod erre egyvalamit mondok, volt hogy nem volt szövink, most még csak nem is Aról van szó.. kerestünk, hagyományos diplomáciás módon, felvettük, eredmény: kapott egy halom pénzt, s nem tudott vele mit kezdeni. Szóval pénzkérdés az A is, de attól hogy pénze van még senki sem fog tudni élni a helyzettel, s lehetőségekkel. |
Quote:
Lényeg, legyen kihagyható az A bizonyos feltételek mellett. Vagy legyen mindenki számára játszható. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Téged speciel nem régen ismerlek, de NorB-hoz volt szerencsém. És még emlékszem arra a klánfórum bejegyzésére, hogy: Játékidő 223 kör Top30% ideje 1 kör. Ennyi idejébe tellett, hogy felüsse magát 1360 hekiről, a végén úgy fogtuk vissza:) Nem hiszem, hogy neki olyan nagy megerőltetés lett volna még 3-4 ütést bevinni. A feltételek egyenlőek. Lehet hivatkozni a baromi gazdag és nagy topklánra, de annak a tagjaival átlag játékos sose találkozik, mert túl nagy a távolság. Ha közülük lefordul valaki, felvesznek egy másikat, és felhúzzák maguk mellé, ami szúrhatja egyesek szemét, de az az ori míg elszalad melletted neked kárt nem fog okozni. |
Quote:
|
Quote:
Goldy, egy kérdés, ma kérdezős napom van:) Miért Te vagy a szószóló, meg még néhányan, akiknek látványosan gőzük sincs semmiről az Aval kapcsolatban, s miért nem olyanok, akiket konkrétan érint? kis 5, kis6, kis7, kis8, kis9... ha őket hidegen hagyja, akkor Te miért kardoskodsz? A saját eltökélt véleményedért, hogy ne kelljen Aba menni? Továbbá van még mindig valami, amit nem értek... Nehéz felfogás:) Ezek a bizonyos "übermájerek" , hogy szavadjárásával éljek mivel tudtak Téged, a fenti As élet nagy ellenzőjét, s "csaló" bélyegzővel rohangáló egyént rábírni arra, hogy csatlakozz hozzájuk, egy legyél közülük? Vagy kizárólag Serg szerény személye iránti megfontolásból írod, amit írsz, s előtte makulátlan jótevők álltak az A élén? Én mindegyiket kedvelem a magam módján, jót is szoktunk beszélgetni, de nem is vitatok el tőlük semmit, amit megcsináltak. Jót sem, rosszat sem! |
Quote:
|
Quote:
Ma már kaptál tőlem egy zöldet, még egy nem megy:) Azért ne bízd el magad:D Na szóval, hogy lényeget is mondjak. Megvolt a változtatás, megolvt a bazi nagy felhördülés amint az lenni szokott, volt egy csomó hozzászólás itt is, mostanra azonban ellenzők csak 3-an maradtak... Ebből Goldy elvi ellenzék, NorB és porika pedig azért mert őket közvetlenül is érinti elég komolyan, főleg porikát. Azaz 3-an vannak, akik tenni is próbálnak azért, hogy jobb legyen nekik... Valahogy nem stimmel az arány. |
Quote:
"ha nem megy, ne erőltessük" "nagy akarásnak .... a vége" :P |
Quote:
Valóban így volt, de most is azt erősíted, hogy ha pénzes klánba kerülsz akkor mindent lehet, annélkül halott vagy és játszhatsz töltelékorit. Amihez senkinek nincs kedve. Miért mindig azoknak kell bizonyítaniuk akik forogni szeretnének, miért nem bízonyítanak azok akik 10 éve nem hagyták el az A-t? Nekik is új lenne az 5-ös szint. Eddig 5X fordultam körbe, átlagosan 1100 körönként léptem szintet. 5-2 szinten soha nem voltam elf és hulla, a többit mind játszottam. Ha ehez nem kell "tudás" és "tapasztalat" akkor mihez? Akik ismernek azok tudják, hogy igen harcos szerzet vagyok. Nem riadtam vissza soha a csatáktól. Nem tudom, de nekem nem gyerebe, hogy 80% barakk mellett a helytartó minden körben kivegye a kaját, ez stratégia? |
Quote:
látom nem akarsz szavazást indítani, inkább maszatolni még egy kicsit itt, meg személyeskedni, részemről ez a téma is hanyagolva.... |
Quote:
Stratégia alatt azt értetem, hogy meg kell teremteni a háború feltételeit. Kell sereg, hogy üss, kell kaja, hogy a sereg egyen, és kell nyersanyag, hogy építeni és bontani tudj. És az A-ban ezt rohadt jól össze lehet egyeztetni. Van aki megteheti azt, hogy tanyát sem lát egész ott tartózkodása alatt, legfeljebb arra a pár percre míg el nem bontja amit mástól foglalt, és a többség nem bányászik egy percet sem. Erről szól a klán, és ez a stratégia... |
Quote:
Meg különben is, miért akarod, hogy a nyakadon maradjak évekig? :) |
Quote:
|
Quote:
De szerintem neked nem kellenek évek, hogy lefordulj innen. És ha meglesz a kis 7-esed akkor király leszel lentebb, és tényleg értéke lesz a számodnak. Mint ahogy mostantól kezdve minden számnak értéke lesz, bár majd mennek vagánykodások biztos, hogy ki szerezte a számát változás előőt és után |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg amint eljön az ideje ütni fogok, ahogy illik:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:43. |