Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm tolis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944)

Toti 07-25-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111842)
na en tobbet nem osztom az eszt mert mar reg ota letertunk a vaganyrol,ami arrol szolt h milyen egy jo tolist...kellemes beszelgetest kivanok mindenkinek es meg azt h hoditoban is talalkozzunk

Én vevő vagyok mindenre. ez részünkről egy értelmetlen szócsata volt csak.

Metalka 07-25-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111845)
Én vevő vagyok mindenre. ez részünkről egy értelmetlen szócsata volt csak.

az :) de en ezt az egeszet csak a sebezhetoseg szemleltetesere akartam irni viszont nem jol sult el ugy nez ki :P na mind1

-Ede- 07-25-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111819)
na ne viccelj :P az emlitett orirol beszelunk es nem egymas szetszedeserol...szoval igy nez ki az orim 1000 hekin: 7000 ijasz 5100 toronyban,29000 lovas,10500,2100 toli es az emlitett orinak 15000 varia van amiutan kap 2 mesart nem artozgat :P ja es nekem is van varisom aki nem ulne tetlenul :P

háát én nem igazán tudom
képes vagy egy 1k hekis országot etetni?????
abból amit elmondtál, van 600barakkod, 85őrtornyod, 70templomod, 35kocsmád, és van minimum 170házad(ami nem előnyös mert egy nagyonkicsi gyújtogatásnál leég 20-30házad(1200-1800lakos -- leáll 80-120épületed)azaz a védelmednek annyi, és elment egy adag toli v varázsló is
bár azt még nem tudom h honnan eteted az orit, mert van 40heki amivel még nem kérkedtél, ha mind raktár akkor is 3körönként elfogy a gabona!!(a 3körben már van egy kis éhezés, de az ország nem éheztető, mert 99% a foglalkoztatottság, kb 20fővel van több)

ez egy életképtelen ország, és ha eddig minden háborúból győztesen kerültél ki, akkor gyengék voltak az ellenek, v nem volt háborúd, így nem szenvedhettél vereséget

(apró tájékoztatás:amikor a teljes szövi ellövi rajtad a készülid, nemcsak éhenhal az országod, hanem elkezdenek leállni a barakkajaid)
szvsz ne keménykedj erre az országra

Valezius 07-25-2007 15:32

lassúban ellehet éhezés nélkül :)

Andrew 07-25-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111860)
lassúban ellehet éhezés nélkül :)

de asszem ott működik az, hogy kap egy vihart, meg lelopják emberre és pápá jól kiépített ori ;)
amúgy lassűban raktár és tanya nélküli orit is lehet építeni éhezés nélkül :D:D

Metalka 07-25-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 111850)
háát én nem igazán tudom
képes vagy egy 1k hekis országot etetni?????
abból amit elmondtál, van 600barakkod, 85őrtornyod, 70templomod, 35kocsmád, és van minimum 170házad(ami nem előnyös mert egy nagyonkicsi gyújtogatásnál leég 20-30házad(1200-1800lakos -- leáll 80-120épületed)azaz a védelmednek annyi, és elment egy adag toli v varázsló is
bár azt még nem tudom h honnan eteted az orit, mert van 40heki amivel még nem kérkedtél, ha mind raktár akkor is 3körönként elfogy a gabona!!(a 3körben már van egy kis éhezés, de az ország nem éheztető, mert 99% a foglalkoztatottság, kb 20fővel van több)

ez egy életképtelen ország, és ha eddig minden háborúból győztesen kerültél ki, akkor gyengék voltak az ellenek, v nem volt háborúd, így nem szenvedhettél vereséget

(apró tájékoztatás:amikor a teljes szövi ellövi rajtad a készülid, nemcsak éhenhal az országod, hanem elkezdenek leállni a barakkajaid)
szvsz ne keménykedj erre az országra

na te aztan megvetted a nagy dumst :P igen 40 raktaram van es 3 koros ori,es az teged hol zavar? 150 lakossal van tobb es az etetest meg tudom oldani ne aggodj :P penzel mindent lehet :P ja es ha a seregem kint van akkor egyre nagyobb lesz az az ido amikor kajat kell vegyek,illetve lopjak :P

Synkel 07-25-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111870)
na te aztan megvetted a nagy dumst :P igen 40 raktaram van es 3 koros ori,es az teged hol zavar? 150 lakossal van tobb es az etetest meg tudom oldani ne aggodj :P penzel mindent lehet :P ja es ha a seregem kint van akkor egyre nagyobb lesz az az ido amikor kajat kell vegyek,illetve lopjak :P

Tévedés. Pénzzel ezt nem lehet megoldani. Ha nem nagyzolsz, hanem télleg így működtök, gratulálok, de azért ne éld bele magad, hogy győzhetetlenek vagytok:) Én pl nem gyújtanálak téged. Kirabolnám a raktáraidat...

Grabi 07-25-2007 21:28

engem érdekelne hol van ilyen szövetség melyik szinten, milyen nevekkel...biztos kihívás lenne ellenük harcolni.

Synkel 07-25-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 112005)
engem érdekelne hol van ilyen szövetség melyik szinten, milyen nevekkel...biztos kihívás lenne ellenük harcolni.

Első reakcióm nekem is ez volt, de aztán rájöttem, hogy A-tól lentebb mindenfele mf vagyok, és a nézeteltéréseket kerülöm:D

Stev 07-26-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112000)
Én pl nem gyújtanálak téged. Kirabolnám a raktáraidat...

Korrekt, azt az óriás vari is el tudja intézni. De azért kell az a gyújtás mert a tekijét csak azután lehet elszedni, hogy leálltak a templomok! :D

All times are GMT +1. The time now is 06:57.