Quote:
Originally Posted by Metalka
(Post 111819)
na ne viccelj :P az emlitett orirol beszelunk es nem egymas szetszedeserol...szoval igy nez ki az orim 1000 hekin: 7000 ijasz 5100 toronyban,29000 lovas,10500,2100 toli es az emlitett orinak 15000 varia van amiutan kap 2 mesart nem artozgat :P ja es nekem is van varisom aki nem ulne tetlenul :P
|
háát én nem igazán tudom
képes vagy egy 1k hekis országot etetni?????
abból amit elmondtál, van 600barakkod, 85őrtornyod, 70templomod, 35kocsmád, és van minimum 170házad(ami nem előnyös mert egy nagyonkicsi gyújtogatásnál leég 20-30házad(1200-1800lakos -- leáll 80-120épületed)azaz a védelmednek annyi, és elment egy adag toli v varázsló is
bár azt még nem tudom h honnan eteted az orit, mert van 40heki amivel még nem kérkedtél, ha mind raktár akkor is 3körönként elfogy a gabona!!(a 3körben már van egy kis éhezés, de az ország nem éheztető, mert 99% a foglalkoztatottság, kb 20fővel van több)
ez egy életképtelen ország, és ha eddig minden háborúból győztesen kerültél ki, akkor gyengék voltak az ellenek, v nem volt háborúd, így nem szenvedhettél vereséget
(apró tájékoztatás:amikor a teljes szövi ellövi rajtad a készülid, nemcsak éhenhal az országod, hanem elkezdenek leállni a barakkajaid)
szvsz ne keménykedj erre az országra
|