Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Éheztetés! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=935)

Valezius 11-12-2006 08:58

Mekkora az ideális éheztets mértéke?

Törpe vagyok 30% mezőgazdasági tekerccsel, -1200a körönkénti gabona termelésem (kb.) mindenesetre úgy 10órányi gabona van a raktárakban, ha kicsit jobban feltöltöm, mint full.

Ez így már kicsit macerás, de a sokkal több tanyától meg sajnálom a helyet.

Kaphatnék valami tanácsot? (Bár azt hiszem, szinte bárhogy meg lehet oldani)

Pepa 11-12-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 42563)
Mekkora az ideális éheztets mértéke?

Törpe vagyok 30% mezőgazdasági tekerccsel, -1200a körönkénti gabona termelésem (kb.) mindenesetre úgy 10órányi gabona van a raktárakban, ha kicsit jobban feltöltöm, mint full.

Ez így már kicsit macerás, de a sokkal több tanyától meg sajnálom a helyet.

Kaphatnék valami tanácsot? (Bár azt hiszem, szinte bárhogy meg lehet oldani)

Ez függ a csopitól, mennyi tolid van, mennyire szeretsz kötekedni meg ilyenek. Mert egy sok rakis törpét szívesen lopja az összes tolis a környékről, mert ők is így vannak a kajával és ha látják, hogy neked van 15k bálád.... olcsóbb mint venni:D Ha törpeként éheztetni akarsz akkor sok tolvaj kell, de vigyázni kell a szárazviharral is, mert könnyen lehetsz ingyen föld egy alattad lévő szövinek.

Valezius 11-12-2006 10:13

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 42568)
Ez függ a csopitól, mennyi tolid van, mennyire szeretsz kötekedni meg ilyenek. Mert egy sok rakis törpét szívesen lopja az összes tolis a környékről, mert ők is így vannak a kajával és ha látják, hogy neked van 15k bálád.... olcsóbb mint venni:D Ha törpeként éheztetni akarsz akkor sok tolvaj kell, de vigyázni kell a szárazviharral is, mert könnyen lehetsz ingyen föld egy alattad lévő szövinek.

Szeretek kötekedni, itt állok napok óta egyhelyben, mert várjuk a szövitárs megérkezését, kicsit unalmas.
Korábban 30K fért el a raktárban márcsak 18, direkt, hogy ne össztönözzek lopkodásra. Tudom, hogy furcsa, de nem nagyon szeretem, ha meglopkodnak, ezért talán egy kicsit sok a tolvajom (törpéhez képest)

Ha max 12óránként belépek, akkor olyan 20órányi tartalék megteszi, hogy ne legyek kiszolgáltatva egy szárazságnak? (Vagy kb. mennyi tartalékot ajánlotok?) Akkor jól értem, hogy inkább tanyával javítsak a helyzeten, mintsem raktárral?

Xeper 11-12-2006 10:40

a törpének negyon megéri éheztetni ha fenn tudja tartani -sok tanyát vált ki egy raktár.

dreaman68 11-12-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40275)
Főleg, ha fél-elf az ember:D

OFF:
Vaóó ötvözöd a fajokat:D:eek: :p
sorry:D

Valezius 11-13-2006 13:12

Számoltam egy kicsit:

Jelenleg 41tanyám és 12raktáram van, így 20óránként kell töltenem a raktárakat.

Ha ezt felcserélném 30raktárral, akkor 12óránként kéne töltögetni, de gindolom, többet próbálnának lopni, fosztani. (Viszont eladhatom a mezőgazdasági tekercseket :) ) De a sok raktárhoz állandóan fel kéne rakni a raktárkulcsot is.

Vagy elérhető még a 12órás töltögetés:
15+20/25+15/35+10-es felállásokkal is (utóbbi a raktárak száma)

Melyiket ajánljátok?

Szecsa 11-13-2006 13:20

35 tanya, 10 raktar.
En ezt ajanlom.

Killer 11-13-2006 15:18

a raktárkulcsot szerintem mindenképpen tarsd fent folyamatosan!!

Valezius 11-13-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 42791)
a raktárkulcsot szerintem mindenképpen tarsd fent folyamatosan!!

Jó lenne, de a másik 4varázslatra nagyobb szükség van sztem, így is folyamatosan csökken a rúnák száma, de egyelőre még tudom pótolni. Érdekes módon raktárat vagy 2hete nem raboltak, tekercset is csak egyszer. (De ha több raktáram lesz, akkor muszáj lesz felrakni)

Szecsa 11-13-2006 16:59

Hány % templomod van?

All times are GMT +1. The time now is 08:38.