![]() |
Quote:
benne van,. hogy szintenként az első 2000 hektár a mostani szisztéma szerint fedezhető fel. szerintem ezt senki nem lépi túl egy lenti csopiban |
Quote:
|
Quote:
|
Sőt ne is fedezhessen fel ezek alapján csak annyit amennyit egyszerre be tud majd képezni :D:D:D Picit vicces érvnek találom sorry ;)
|
Quote:
|
Monro gondold át még1x :
ezzel szerintem az érhető el, hogy baromi drága lesz a katonapiac de aki megoldaj a pénzgyártást az továbbra is gyakorlatilag korlátlanul tud felfedezni. |
Quote:
Adott egy 20K hekis ori aki 3%-ot tud képezni és 2000 kattincs kell a felfedezéséhez... Eleve leharmadolod, lefelezed a pénzteremtő képességét sőtha azt egy baromi drága felfedezésre költi akkor még el is adósodhat aki ennyi felfedezést vállal. Ha felfedezni fog akkor ebből nyilván nem lesz bevétele sem neki sem a klánjának jó darabig hiszen sok katonát fog megvenni baromi drágán mástól is! Még a kisebb csoribb klánoktól is! Tehát termelheti a lét ha utánna elossza másoknak akik ezáltal fejlődhetnek sőt ha ütnek akkor 5x olyan gyorsan mint ma! És ezzel szemben mi van ma? Egy 20K hekis ori 4-5 napig kiteszi a képzését a klántársakkal azonos áron olcsón amivel lenyomja a katonaárakat. A likviditásgondokkal küzdő picik aláteszik az övéiket nyilván így ő szinte annyiért fog katonához jutni amennyiért akar ÉS a "picik" kénytelen olcsón megválni attól amiből pénzük lehetne. Ő meg röhögve felszedi az olcsó husit és fedez felaz égig... |
Hmmm!A katiképzés redukálását semmiképpen nem támogatom már bocs a felfedezésről beszélünk nem másról,tehát csökkentsétek a felfedezést ha akarjátok,de mint már megbeszéltük a nagy oriknál ugye sokkal nagyobb területet lehet bukni akár egyéni támadással akár klántámadással mint a kicsiknél és akkor még elvennétek tőle mondjuk a katitermelési bevételét is ?Kelljen a felfedezéshez több kati neki és kész,de nem kell átesni a ló túloldalára jó magyar szokás szerint
|
Figyeljetek csak:
Arra gondoltatok hogy, vannak jópáran akik ujra is indulnak az adott szinten? Ebben az esetben ha mondjuk 5* ujrázok az 1/A-ban vagy akármelyik csopiban akkor mindig járna az adott 2000 hekis felfedezési kedvezmény? Mert mondjuk fellépek 2400 hekivel, 4,2 mrd kpvel és egy halom tekivel, felfedezek 4400 hekiig, kiárulás ha megunom, pénz átadása a klánnak, ujra indulok és ujra élek a kedvezménnyel vagy mivel az adott szinten már felfedeztem a kedvezményes 2000 hekimet. Ebben az esetben pl kezdhetne az adott ori az ujraindulásnál meglévő heki állapotról. Tehát a példában emlitett orinál hiába indult ujra rá nem a 2400 hekis felfedezési limit vonatkozna, hanem a 4400 hekire eső ahonnét ujraindult. Evvel talán ellehetne érni azt is hogy kevesebb lenne a vagyon miatti ujraindulás és pénz felhalmozás. Véleményetek? |
Hát aki 2400 hekiről felfedez az meg is érdemli ,de szerintem ez ritka
|
All times are GMT +1. The time now is 09:37. |