Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fordulás anarchban a leendő nehezítés után (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=850)

Szecsa 09-29-2006 11:00

Nézzük sorra :)
Hány személyiséges a legnagyobb aktiv, fordulgatos ori anarchba? S hozzavetolegesen mennyi ido is +1 szemelyiseg ha vki pengen lep? Fel ev ugye kb? :)
Na marmost, szerintem altalaban a legalabb 2-3 szemelyiseges orik, amik korbejarnak, azok ismert embereke, akik mehetnek a legtobb szinten a hatar fole, mert megbizhatoak...Az 1-2 szemelyiseges orik meg a hatar alatt letudnak fordulni..en azt hiszem.
Az M-s helyzetet vki felvazolna? :) Vagy H-t.
Y-t ismerem, ott szerintem a 2 szemelyiseges ori is siman le tud majd fordulni hatarsertes nelkul, es szerintem D-ben is, ha ir egy uzit hogy szeretne felmenni nehany hekivel magasabbra, mert lefordul.

Never 09-29-2006 11:05

Y-ban azt hiszem,csak a kisnégyesnek kellene határ fölé mennie,de ha nem tömegestől jönnének a kisnégyesek,akkor szó nélkül felmehetnének,ameddig kell nekik :) Vagy ha vki olyané a kisnégyes,akit nem szívlelek,akkor 1-2 vipért :D
M-ben 1100 a határ,úgyhogy ott már a kiskettesnek is határfölé kellene mennie,tehát már ott bukik a kékszámos :) De ha vmiért mégis eljut a H-ba,akkor sztem Zsokéval meg tudja beszélni.A D meg D :)

Peter 09-29-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 33039)
S akinek 8-10 vagy tobb orszaga van a top30-ban pl. az annyiszor 3 orit tartana lent?

igen, ez volt az ötlet, vagyis nem a top30-tól számitana, hanem kicsit fentebbröl, tehát a forgós orikra ez még ne mvonatkozna asszem...
sztem ez járható út és jó ötlet...

Peter 09-29-2006 12:36

Quote:

Originally Posted by Never (Post 33045)
Y-ban azt hiszem,csak a kisnégyesnek kellene határ fölé mennie,de ha nem tömegestől jönnének a kisnégyesek,akkor szó nélkül felmehetnének,ameddig kell nekik :) Vagy ha vki olyané a kisnégyes,akit nem szívlelek,akkor 1-2 vipért :D
M-ben 1100 a határ,úgyhogy ott már a kiskettesnek is határfölé kellene mennie,tehát már ott bukik a kékszámos :) De ha vmiért mégis eljut a H-ba,akkor sztem Zsokéval meg tudja beszélni.A D meg D :)

hát igen, M-ben bajos lesz...:(
de már tervbe van véve, hogy ha semmi nem jön közbe feljebb lesz tolva az 1100as határ :)
de ahhoz még kell egy kis idő :P

hulla 09-29-2006 19:35

D-ről való lépés

hamarosan nyitok egy szavazást arról h mi legyen D-vel, ki mit szeretne, de erről bővebben majd később ha lement lázam és értelmes gondolataim is támadnak:cool:
annyi biztos h több felkészülési idő lessz ha arra kerülne a sor és Atiék segítsége is kéne a sereg piac miatt, mert én hiába tennék be akár 70milla egységet pár óra alatt megvennék és csak az nem venne akinek nincs pénze meg akinek nem fedezésre kéne a katona
de erről bővebben mondom később, elméletileg még a 7végén..

jack herrer 09-30-2006 02:27

sztem atinak ki kene irnia 1 szavazast hogy akarunk e ilyen szabaly anarchba vagy nem:)
sztem meg mindig tok ertelmetlen az egesz:)
de a vip tagsagomert legalabb kopas nelkul mehetne a karavan a szovimhez akarhany korrol is...
ha mar eccer klanokra nem telik belole....
es meg a tekiket is kezzel kell irnom a penzemert:(...
es kovetelem hogy tuvalu szamait osszuk L 2ovel :D
mi az hogy o kivetelezett ?
amugy ezek az allandoan valtozo szabalyok sztem nem csak engem idegesitenek fol de brutalul:)
es mint mar mas is probalta korbeirni...
de leirom megeccer:) hogy ez genyora nem fair hogy a regebbi jatekosok amugy is elonyben vannak mert regiek es meg plusz elonyoket is kovacsolnak nekik az uj szabalyok
amki lehet hogy tevedek de ugyerzem szinte 2 havonta jonnek:(

jack herrer 09-30-2006 02:51

es meg azt szeretnem megkerdezni hogy az hozzatartozik a jatek rendeltetesszeru hasznalatahoz hogy aki regota csucsul es tamagocsizik( yban en is ezt csinalom)
az ellen 1 uj (akar kezdo akar profi) jatekos totalisan eselytelen?
mifele dolog ez?
igenis eselyt kene adni nekik hogy 200 hekis termelokbol utalgatva is szet tudjak rugni a seggem ha jobb jatekosok:)

Never 09-30-2006 20:11

Jajj,eszembejutott még vmi,ami miatt a D ilyen,amilyen :)
Konkrétan a sok szabis ori,és ha lehet is majd ütögetni,alig lesz célpont.
Saját példámon látom,hogy sokan úgy csinálják,hogy minél hamarabb felmásznak a D-be,és amint felértek,nyomnak egy szabit,hiszen ott lehet lazsálni,nincs a 90 nap.Aztán majd ha lesz kedv,és idő,akkor esetleg előveszik az orit.1-2 orinként haladgatnak előre talán,de olyat senkitől sem látok,hogy egyszerre 20-30 orit vinne fel a topba,fordulás céljából.
Én legalábbis mostanában így csinálom,talán nem vagyok egyedül :)

Never 09-30-2006 20:13

Jack,ugye te sem gondolod komolyan,hogy egy frissen regelt oris játékosnak valaha is ugyanannyi esélye lesz az anarchban,mint annak a vkinek,akinek van mondjuk 4-5 termelője? :)
Ez így volt mindig,most is így van,és így is lesz.És ez így van rendjén :)

Steve 09-30-2006 20:14

Hogyha fellép és szabizik azzal a lépni akarókat segíti egy ideig, nem?:)

All times are GMT +1. The time now is 08:12.