![]() |
Quote:
|
Quote:
De az elf vesztesége ténylegesen 30%-kal magasabb, és ez a veszteség a mészárlásra nem vonatkozik, hiszen az nem ez a kategória. |
ezt értettem, a képletem szerinted hol hibás, hogy 9,56% lett az elhullás a csatánál mészárnál? mert vagy 9 lenne vagy 9,9 ha a sima katira kapja a maluszt.
sebaj, kaptam még pár orit, letesztelem minden. Fegya: erre majd este rímet faragok :) |
ui: akkor viszont szerintem rosszul van írva a súgó. ha a veszteségekre kap maluszt és a mészárlás mi más, ha nem egységveszteségre való támadás, akkor ki kéne emelni, hogy erre nem kapja a maluszt.
ezt pl. ezelőtt nem is tudtam, hogy erre nem kapja a maluszt. |
Úristen ez sztem ide illik. B-ben találtam nem is olyan alul:
Föld: 1.3** hektár Katona: 0 Népesség: 15.303 Védő:0 Foglalkoztatottság: 100% Támadó:0 Pénz: 93.676.828 Íjász: 13.000 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna:0 rúna Elit: 6.000 Morál:99 % Varázsló: 0 Katonai morál: 99 % Tolvaj: 2.558 Szövetség: magányos farkas Faj: Élőhalott Személyiség: Kereskedő 150kocsmája, és 100bankja van, érdekes, hogy mit keres itt:D |
Quote:
Na ez tényleg "szép":D:D:D:D:D:D |
a tolvajt azt még megértem, biztos a piacra megy :D:D kocsma meg a morál miatt kell...
de elitet mi a bánatért tart??? :D:D mármint mér épp 6k-t? :p |
biztos teljes krónikázik:D
|
Quote:
|
vérprofi a srác:D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |