![]() |
Quote:
|
de akit jol szétkaptak annak létkérdés az ujrázás ,szerintem igy jó ahogy van
|
Quote:
"Áruljátok már el, hogy mi köze van a szavazásban feltett kérdésnek a topic címéhez!" Ennek a hozzászólásnak mi köze az újrázáshoz? |
Quote:
Csak hírtelen felmerültek bennem ezek a gondolatok:) azon gondolkodom, h mindenkinek ugyanannyi ujrázási lehetősége van... Tehát ha nem pazarolta mérne adhatná el a lelkét az ördögnek párszor? :) Tehát az ujrázási lehetőségekre lehentne úgy tekinteni mint vmi értékpapírra.. Mivel mindenki használhatja így ugynugy egyenlőek az esélyek... szerintem.. Végül a jelenlegi megszokott játéknak lehet nagyobb galibáját okozhatja ez a játék... ezt gondolom.. még az okokat most így hirtelene nem tudom felsorolni:) (mert ez az első benyomásom) |
Quote:
ott is szó volt az ujjraindulásrol de lehet bekevertem ott valamit:) ha igen sorry érte:p :rolleyes: |
LotR, megint sikerült egy háromnegyed éves üzenetemre reagálnod! :)
|
Quote:
A Denivel kell egyetértsek... mivel ha vkit szétszednek /és nem azért mert "nem érett meg a szintre"/ akkor limitálva legyen minden "érték" az "új" orijában... így, akit levertek nem megy 1 szinttel vissza /ami sztem igen nagy cumi.../, aki meg csak a pénzt karja fiaztatni, az találjon ki mást... mellesleg véleményem szerint nem csak az újrázók miatt értéktelenedik el a pénz... hanem a csopik élén/alján trónoló őstermelők miatt... pölö...:) de gondolom 1 forradalmat robbantana ki, h limitálnánk a szinten eltöltendő maximális időt:) pölö...:) és nem csak a szabisoktól ugrana le 1-1 heki a top 30ban, akik úgysem csinálnak semmit mellesleg...:) és éljen Xéna...:) mega A Deni:) és off:) |
Quote:
Utóbbit pedig rosszul tudod: a szabisokról csak akkor fogy körönként 1heki, ha maximum föld fölött vannak. Forradalom nem tudom, hogy lenne-e, de látogasd meg a két hasonló topicot: maximum föld és minimum föld. |
Quote:
én a termlők alatt pölö az 5. szinten 100éve figyelgető 5khekis orikra gondolok...:) pölö:) nem pedig a magának termelgető és 123 drágakövet naponta eladó kis orikra...:) és tudom, h a maxi föld fölött csökken a terület...:) csak ez épp nem a bepókhálósodott piacguru toppos mammutorikat érinti, hanem a szabizókat:) akik nem kavarnak semmit...:) más topikokat meg nem nézek...:) örülök, h ezt is megtaláltam:D |
Én is a nagy termelőkre gondoltam: akik 500termelő épületet tartanak minimum,általában a könyvtárnál jobb a kovács, a gabona termelés a kő és a fa termelés is, így ők lejjebb nyomják ezeket az árakat.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |