Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kis segitség az-Anarch Piacra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=636)

SiMON 07-24-2006 08:10

Quote:

Originally Posted by hami
Te ki vagy Ember??? És miért magyarázol feleslegesen ennyit?????

Óriás vagyok általában:) és csöndbe vagyok maradva. Majd termelek én is évekig és felütöm magam, hogy elérjem azt a szintet ahol ti vagytok.

hami 07-24-2006 08:58

Miről beszélsz?
És ha kérdeznek, nem mellé kéne beszélni.
Én aztán marhára nem vagyok fennt, hogy termeljek, és az olyan játékosokat mint Te tönkretegyelek.

aúú 07-24-2006 09:44

hmmm... én még mindig nem látom, hogy ebben végül mi volt a segítség a kezdőknek...:D:D

SiMON 07-24-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by aúú
hmmm... én még mindig nem látom, hogy ebben végül mi volt a segítség a kezdőknek...:D:D

Végülis nem is tudom milyen segítség kellett volna... Ki kell dobálni mindent a piacra és vagy elmegy vagy nem. Ha sok sok pénz kell akkor meg írjatok a régieknek.

Never most aztán szépen felfuttatom a VIP eid számát :)

aúú 07-24-2006 10:29

Quote:

Originally Posted by SiMON
Végülis nem is tudom milyen segítség kellett volna... Ki kell dobálni mindent a piacra és vagy elmegy vagy nem. Ha sok sok pénz kell akkor meg írjatok a régieknek.

Never most aztán szépen felfuttatom a VIP eid számát :)

Ez is marhaság így... én nem szoktam írni a régieknek (tényleg, nálad ki a régi ott? :D) és mégis tudok sok pénzt csinálni ha akarok... lévén bármennyi orit reggelhetsz oda, ez nem is nagy ördöngősség...

Steve 07-24-2006 22:44

EJh be sok mindenhez hozzászólnék csak az idő a kevés:
1. Simon nekd is jó tanárod lehet az anarhról...:p
2. Mért gáz hogyha az újaknak nehezebb? Van aki többezer munkaórát és annéál is több forintot tett a játékba, csak ne legyek már az elején ey szinte vele...
3. Azért abba gondoljatok bele hogy vinni egy piacot az nagyon macerás! Az a nyersinél pöpö azt jelenti hogy minden áldott nap, kivétel nélkül ott kell lenned vagy kivételkor vagy mikor hazaér... Ehhez fanatikusnak és precíznek kell lenni szerintem;)
4. Mért kéne egy kezdőnek fogóznia? É amikor kezdtem az anarhot 4orival azokat fogó vagy utalás nélkül vittem fel kábé 500hekiig ahol simán léptethetőek voltak:)
5. Never sejhaját nem kell védeni mert aki be akarná ütni az nem nagyon ér vfel hozá;)
6. Gyertek rá hogy az anarh piac vivése a játék tök más szegmense, elég érdekes játék és nagyot lehet vle robbantani viszont baromira energiaigényes!

Never 07-25-2006 00:14

Az ötös ponthoz hozzászólva,nem tudom,mit értetek a leütésemen :)
Ha azt,hogy leütitek a nagyon magasan lévő termelőim,akkor az eleve fura,mert ha vki oda el is érne,egyből szabiznám őket.Tehát jelenleg csak Lopi,meg Apó tudná őket leütni,meg még 1-2 ember tudna károkat okozni.
Vagy akkor azt,hogy leveritek az összes határvédőm?Elég sokan vannak :) Szerencsére nincs szükségem arra,hogy bárki is bevédjen,megvédjen.800tól 2000 hekiig nincs olyan pont,ahova ne tudna elérni 3-4 orim.
Én már többször is gondolkodtam ezen,hogy hogyan lehetne engem leverni,és ki is dolgoztam egy tervet :) Max. 180 napba tellne.De inkább kevesebbe :) Én úgy számoltam,hogy nem akar az a vki 200 orit vipelni :)
Kíváncsi lennék,mi lenne,ha fognám magam,és abbahagynám 1-2 hónapra az anarchot,milyen állapotok lennének utána ott fent :) Érdekes lenne utána,az biztos :D
Vmit még akartam mondani,de nem jut eszembe,úgyhogy mind1 :)

moty 07-25-2006 07:58

én meg szeretném kérdezni, hogy mijé kerül olyan sokba a katona, mert ha 1-be kerülne, akkor sokkal többet tudnék venni

aúú 07-25-2006 08:39

Quote:

Originally Posted by moty
én meg szeretném kérdezni, hogy mijé kerül olyan sokba a katona, mert ha 1-be kerülne, akkor sokkal többet tudnék venni

Cicus! :D:D:D

spok 07-26-2006 09:48

Quote:

Originally Posted by aúú

Nem érted :p :p
Mindig a Nevert kell szidni :D
Már az elején :D

All times are GMT +1. The time now is 11:02.