Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Remedy 02-14-2006 23:04

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Attól függ, mi az az 1-2 dolog :)
GTA:SA-t egy 2,8-as P4-el (még a northwood magos), 1GB memóriával és egy ATI 9600XT-vel toltam végig. 800x600, akadásmentes. Felette nem próbáltam, ilyen téren megalkuvó vagyok.
NFS:MW, Q4 is simán ment ezzel, meg igazából megy rajta minden.
Ha most vennék gépet, AMD lenne a proci, a kártya meg pénz kérdése (9600XT-t már nem érdemes venni)

szerintem is a videokartya a szuk keresztmetszet... persze vmi jobb, olcso proc sem art... olyan kozepkategoriaban... memoban az 1g szerintem lazan eleg

Ati 02-14-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by Remedy
szerintem is a videokartya a szuk keresztmetszet... persze vmi jobb, olcso proc sem art... olyan kozepkategoriaban... memoban az 1g szerintem lazan eleg

1G memó hogy a fenébe elég Nektek?

De most komolyan. Fut 1 msn, 1 skype, egy thunderbird, egy firefox, egy ssh kliens, vírusírtó, és kb ennyi. Ez eszik 540k-t. Ugyanebben a felállásban, ha több emberrel beszélek, esetleg megvan nyitva még 1-2 weboldal, akkor 700k-t simán, tegnap néztem. A maradék 300k nem hiszem, hogy bármilyen játéknak elég lenne.

director 02-15-2006 06:04

Quote:

Originally Posted by Ati
1G memó hogy a fenébe elég Nektek?

De most komolyan. Fut 1 msn, 1 skype, egy thunderbird, egy firefox, egy ssh kliens, vírusírtó, és kb ennyi. Ez eszik 540k-t. Ugyanebben a felállásban, ha több emberrel beszélek, esetleg megvan nyitva még 1-2 weboldal, akkor 700k-t simán, tegnap néztem. A maradék 300k nem hiszem, hogy bármilyen játéknak elég lenne.

nekem kb ugyanennyi futó program 300k-et fogyaszt:D nem a virusirtod eszik sokat?

Davalon 02-15-2006 07:23

Az Imperium Galactica2-t most vettem meg újra 900 forintért:D 4 cd-s. Két gépem van, az egyik teljesítménye Pakséval vetekszik, vadonatúj, a másik 6 éves. Mindkettőn xp van, de az új gépem nem tudja futtatni. Viszont a másikon megy frankón:D És nemtom, miért...:( Tudom, hogy nem xp-kompatibilisa játék, és először azt hittem, az is a baj, de a másikon kipróbáltam és megy. Mi lehet az oka, mitől függ ez még?:confused:

Remedy 02-15-2006 07:57

Quote:

Originally Posted by director
nekem kb ugyanennyi futó program 300k-et fogyaszt:D nem a virusirtod eszik sokat?

kulonben is ha jatszani akarsz kikapcsolod ezt a sok hulyeseget :D

najo, virusirto maradhat.... :D

director 02-15-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Remedy
kulonben is ha jatszani akarsz kikapcsolod ezt a sok hulyeseget :D
najo, virusirto maradhat.... :D

virusirto minek?:P netet letiltod, és tűzfal, meg stb, lelövöd.

(egyre értelmesebben fogalmazok.. ááh. :)

Ati 02-15-2006 09:26

Quote:

Originally Posted by director

Eszik az is, no meg a windows helpje időnként behülyül, és elkezd 99%-os cpuhasználtságot cisnálni, amikor soha életbe nem is használok windows helpet. :D De ahogy olvasgattam, ez másoknál is előfordul. :(

Phoenix 02-15-2006 10:03

Quote:

Originally Posted by Davalon
Az Imperium Galactica2-t most vettem meg újra 900 forintért:D 4 cd-s. Két gépem van, az egyik teljesítménye Pakséval vetekszik, vadonatúj, a másik 6 éves. Mindkettőn xp van, de az új gépem nem tudja futtatni. Viszont a másikon megy frankón:D És nemtom, miért...:( Tudom, hogy nem xp-kompatibilisa játék, és először azt hittem, az is a baj, de a másikon kipróbáltam és megy. Mi lehet az oka, mitől függ ez még?:confused:

ha jól emléxek, az már elég régi játék, és jópár ilyen játék nem megy az új gépeken

Phoenix 02-15-2006 10:05

Quote:

Originally Posted by Ati
Eszik az is, no meg a windows helpje időnként behülyül, és elkezd 99%-os cpuhasználtságot cisnálni, amikor soha életbe nem is használok windows helpet. :D De ahogy olvasgattam, ez másoknál is előfordul. :(

hát jah...elég furcsán tud működni a windówz :D de hát ez van...egyszer talán jobb lesz :D

Mike zoostorm 02-15-2006 12:13

A szamtech tanarom mondasa volt:
" Ha lopod a Bill Gates progijat es hasznalod akkor legalabb ne szapuld..."
es mivel a jogtiszta windowsok kb 10% eredeti....:D

(Termeszetesen akinek nem inge ne vegye magara..:D)

All times are GMT +1. The time now is 08:35.