![]() |
Hírnév lenyomozás nem ördöngősség, csak némely csopiban rohadt nehéz:)
Nagy létszámú 5. szinten eleve felesleges vele próbálkozni, ott annyi a hírnévváltozás, hogy abból ember legyen aki kilogikázza:) Mondjuk ha egy varist rengetnek, az lényegesen le tudja egyszerűsíteni a dolgokat:) B-ben egy nap alatt szoktam rájönni, bár vannak akik okosan csinálják, rengetnek egyet-kettőt aztán két napig semmi, és még két rengés. Ebbe nyilván nem fogok belepusztulni, de idegesít, és hosszú távon nem is olcsó mulatság... |
Quote:
|
Én is erre gondoltam, hogy rengetek, aztán pedig csinálok valami mást is, ami szintén változtatja a hírnevet...lopás, újabb ártó stb...
Nyilván amikor 5 ori van csak egy zónában, pl 2 körön belül felfele, akkor hamar rá lehet jönni, de nagyobb csopiknál szerintem igen nehéz. Hüpike: a fórumnak szerintem pont ez a lényege, hisz a legtöbb felvetett fórum téma kb 10 post után (jól-rosszul) megválaszolódik, illetve eleve költői kérdések a nagyja...pl melyik faj az legerősebb, melyik a legjobb fajivari...stb...amire igazából nincs normális felelett. :p Akit meg zavar a "csámcsogásunk", az ne olvassa...szerintem...:mad: |
ez valoban hatasos modszer, viszont ha egyszer megtalalnak akkor 2 szovi fog a torkodnak ugrani.. nemhinnem hogy megeri csak azert artozni, mert nem akarsz lebukni egy masik elott.. eleg sok ellenseget szerezhetsz ezzel magadnak, persze te tudod, hogy mit akarsz :D
|
Quote:
|
Quote:
szerintem ezzel a gnóm lenne a legzsírabb... sziesztával ki tudna vele szembeszállni?? |
meg azzal a szupermarkotmányos Fél-elffel :D azt eltudnám viselni :D
|
sztem a legjobb faji varik azok amik a teki lopást akadályozzák tehát a szieszta és a könyvkulcs!;)
|
sztem a fantomsereg a legjobb...
felteszed egy tolis elfnek és nem látnak be, a tolik bebuknak, a tornyos íjjak meg még bónuszt is kapnak... |
Szerintem minden faji vari jó, leszámítva az egy szem raktárkulcsot, aminek sok értelme nincs :D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |