![]() |
Gee, Te gyógyszerezed magad?
Próbálj meg nem 2 oldalnyi semmiben válaszolni, bőven elég lesz egy igen, vagy egy nem. |
Quote:
Sajnálom, hogy a hozzászólásaimat személyed elleni támadásnak érzed, pedig erről szó sincs. Bocsánat, minden témalátogatótól, hogy ilyen sikeresen szétoffolom a foci témát, többet nem teszem. Téges is kérlek Gee, hogy a többit privátban. |
Fiorentina - Juventus 1 : 1
Nincs mit tenni, ez a Vieri még mindig egy klasszis csatár.:) Jónak tűnik ez az idei Fiorentina, ha kicsit erősebb lenne a középpályájuk, mondjuk lenne egy kreatív és jó képességű irányítójuk, talán még a scudettóért is eredményesebben harcolhatnának. Parma - Roma 0 : 3 Igazából Tottit sem kell félteni.;)Sajnálom a Parmát, hogy oda jutott a Parmalat csődje óta, ahova jutott. Talán ha lassan is, de egyszer elindulnak felfelé. Este Lazio - Milan, jó meccsnek ígérkezik. A Lazio meg tudta hétközben fogni a Realt, talán ezzel a nem túl acélos Milannal is elbírnak. |
Sopron-DVTK 0-1 :D:D Megvan az első győzelem! Hajtá Diósgyőr!!:D:D
|
Quote:
Lazio - Milan 1 : 5 Quote:
|
Quote:
De csakazértis FORZA PARMA!!!! :D |
Quote:
Nah a kérdés ő most zsidó vagy magyar??? amúgy meg hogy ki "micsoda" szerintem nem a származása dönti el. szerintem sokkal jobban számit az, hogy ő minek érzi magát (persze azért ha tényleg tisztában van a dolgokkal) számomra sokkal inkább magyar egy 4-5generáció óta idetelepült család, akik már kivállóan beszélnek magyarul, megismerték a magyar hagyományokat, magyar iskolába jártak és "tisztában" vannak a magyar történelemmel,irodalommal, mint pl egy Király Linda aki büszke a nagy magyarságára, de arra sem képes hogy a magyar Himnuszt megtanulja és végig elénekelje... Nah meg hát azt se felejtsük el, hogy a "legnagyobb magyar" pl nem tudott magyarul, de többett tett az országért, mint sok más akkori nagy magyar. Gee én nem tartanak se antiszemitának se rasszistának, csak a véleményem fejtettem ki. |
Quote:
|
Hajrá ROMA!
"Avanti Ragazzi di Budapest!" by A.S.Roma :D |
Huszti Szabolcs (magyar, Hannover '96): A Stuttgartnak nem volt valami jó hete, hiszen nem csak a Barcelonától, hanem a Hannovertől is kikapott hazai pályán 2-0-ra. Utóbbi találkozón a magyar középpályás, Huszti Szabolcs volt a mezőny legjobbja, aki háromszor is betalált - igaz, ebből csak kettő volt érvényes, hiszen első alkalommal az értékesített tizenegyest kellett megismételnie, de másodjára sem hibázott.
Csak így tovább !!!!! :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |