![]() |
Quote:
1. egyéniben nem zavar, hogy 1,99999körnél bontasz alá? Te is fogodmagad ha támadsz és "egyszercsak alámész". Az teljesen rendbenvan mi? Ha veled csinálják akkormeg nehogymá? 2. nem muszály neked ugy támadni, hogy kifrissítesz, ha ő aládfrissíti magát még neked is meglehet oldani. |
Megszűnne a másodpercekkel való játszadozás, ha klántámadás indításakor nem indulna el a sereg, csak megjegyezné a rendszer, hogy támadást indítottak. Az indítást aztán a rendszer végezné frissítéskor a szünetben.
Ha a frissítés legelső lépése a klánlista rendezés, majd a kláncsata indítása, akkor a 2 körről indított támadás 1 kör múlva ér célba. Az indító játékos az indítás után nyilván nem tud bontani, mert akkor több körre menne. Eltávolodni úgy tudna, ha mondjuk egyszerre éheztet az egész klán, hisz az indítás után jön a fejlődés. Esetleg ezt is ki lehet védeni, ha a rendszer a fejlődés után indítaná a klántámadást. Ebben az esetben a támadó kockázata nyilván megnő, ezért feltétlenül erősíteni kéne a támadóerőt. Erről Cl nyitott egy új topicot. Na, lehet nekem esni! :) |
Quote:
Ami egész biztos, az az, hogy ilyen jellegű módosítás a közeljövőben nem kerül be, lévén nincs fejlesztési időszak. Amikről eddig beszéltünk EBBEN A TOPICBAN, azok beleférnek. |
Quote:
Teljesen jogos. Semmi szükség a kiskapukra. A kisklánoknak egyébként is problémás lenne 9-15K pont lebontása ki sem tudják használni a frissítés adta lehetőségeket igazán. Legyen csak mindenkinek egyforma NAGY az ár. |
Quote:
2. ez egy taktikai elem, ennyit hagyjunk már azoknak akik gondolkodnak is! eddig is benne volt ez a lehetőség a játékban NEM? Ezzel semmi sem változott csak forszírozzátok, hogy milyen lehetőségek lesznek. Hagy legyenek stratégiai lehetőségek miért baj az? |
Quote:
Ha már javítunk valamin akkor javítsunk rendesen. Eddig sem volt ez leányálom bár kétlem,hogy rajtam kivül és a társaimon kivül ezt bárki is át tudná érezni. Azon gondolkodjatok el inkább, hogy az a fair játék, amikor ha nem vagy itt egy adott időpontban akkor tehetetlen vagy? VAgy esetleg az a fair-ebb, hogy van lehetőséged akkor lereagálni egy agressziót amikor éppen itt vagy? És akkor az én másik megközelítésem: Mi az amit a javasolt kézi frissítés felvet, mint nemkívánatos szempontot? 1. nem tudsz visszavonhatatlanul elszaladni a válaszcsapás elöl... És ez miért baj? Mert nagyon erős a klánok védelme a támadások pedig nincsenek utánnukigazítva. Ez a legfőbb baj és nem azon kéne tanakodni, hogy egy igazságosabb rendszert leszavazzunk e hanem azon, hogy javítsuk a támadások hatékonyságát. Nekem van erre egy kész módszerelméletem, ha érdekel valakit levezetem. |
Quote:
|
Quote:
bocs most nem igazán érek rá de miért jó, hogy ha kláncsaták tök ugyanaz elven mennek mint az egyéni csaták? van kétféle támadási mód az 1-ben, miért kéne tök egyformának lenni mindkét támadásnak? :) |
Quote:
per pillanat lentebbi szinteken se tudsz semmit tenni, ha valaki 2 körről kv előtt megtámad picit bont és és 3-4 körre kerül ilyen alapon minden szinten be kéne rakni egy kézi frissítési lehetőséget, hogy viszatudj menni. + lévén szövisegítséget se tudsz bahívni szünet alatt esélyed sincs védeni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:18. |