![]() |
Quote:
Maskulomben lehet hirdetni barhol szoval legkozlebb bemessz a T-Mobile uzletbe kerdezzed megengedik hogy az ablakba tegyed a hodito reklamot. |
Quote:
Egy android/apple/windows store-ban elérhető appra gondolj, ami letölthető, és kezelőfelületként funkcionál a hódítóhoz. Én is a normál webes felületet használom telefonon, megjegyzem mobilweb nélkül, wifiről. Amire itt gondolok: Kis méretű képernyőre (telefon/tablet) optimalizált app, ami képes kommunikálni a hódító szerverével. (a kis méret persze relatív, esetemben 4,5", 720*1280px) Példaképp az arckönyv android appját tudom felhozni, vagy bármilyen egyéb oldal, telefonra kiadott appját. Ezeknél is egyszerűbb lehetne, tekintve, hogy nincs multimédiás adatforgalom. |
Quote:
|
Quote:
Szó sincs arról, hogy ne legyen, ne lenne elérhető böngészőből a játék. A youtube, facebook, twitter, twitch, stb. is elérhető netről, mégis van appjuk. Miért? Mert normál monitornál kisebb képernyőre vannak optimalizálva, valamint vannak olyan tartalmak, amiket így nem kell újra és újra betölteni (pl a keret, beépített képek, logók stb). Ezek a letöltendő tartalmak a hódítóban ráadásul fokozottan csökkennének, mivel a teljes megjelenés rajta lenne a telefonon, gyakorlatilag csak az adatok lennének le- és feltöltve (szövegek, számok). Tény, hogy az oldal nem nagy multimédiás forgalmú, azonban így pl. már a képekkel is csökkenne az adatforgalom. (jipí, internetadó) |
Quote:
Belső fórum alapján el is hihető, hogy az RST továbbra is kisebb méretű lenne, míg a VWX nagyobb. Szabisokkal persze mindenképp kellene valamit csinálni, mondjuk az X időnél régebb óta szabizókat (sacc 1-3 hónap) kivenni a pontlistából. Ez elvileg létező dolog, gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy nem működik, U-ban is látok olyan országokat, akik 5-6 éve szabiznak. |
Belső fórumon eléggé egyet értünk a csoportok esetleges összevonásában, nem kellene esetleg ezen a vonalon picit elmélkedni?
Akkor lenne egy nagy a W,V és X-ből, ehhez képest maradna egy kisebb az R,S és T-ből... Az egyikből L-be lehetne menni, a másikból K-ba, ahogy eddig, majd összefutna G-ben... A gyors és lassú meg maradna ahogy jelenleg van... ??? |
Az se igazán világos, hogy miért nem lehet haladni a gyorsban a normál kétszeresével, az a 100 óra kedvezmény lófasz, a VIP meg csak kopik, ami gyorsban elég sokba kerül...
Vagy ez lenne a cél? |
Ati esetleg egy kérdőív szerűség(nem tudom mennyire érdekelné ez az embereket plusz mennyire trollkodnának bele egyesek..), vagy valami, arról, hogy ki hogyan ismerte meg a játékot, megvalósítható(működő)? Mert arra is lehetne ötletelni, azt javítani, ami működőnek tűnik.. plusz össze lehetne hasonlítani, hogy a régiek, hogyan találtak ide és az újak.. változott-e vagy sem stb.. Csak így hirtelen eszembe jutott lehet nincs is értelem.. :)
|
Quote:
De ha jol ertem te egy skin felerol beszelsz na ha kaphatnank skineket amit betoltssz abba benn lennek :) Csak kicsit elvenne a fantaziambol |
Quote:
Hol van ez a Belso forum amit mar tobbszor emlegettek? Eloszor ott osssze toborozzatok akit erdekel Utana ide josztok azzal hogy van x jatkos akit ez erdekelne lehet rola szo? |
All times are GMT +1. The time now is 15:21. |