![]() |
Quote:
azért Alexból hazafelé már hánytam le magam.. :D :D |
Quote:
|
Pfff Sok részeges dög :-)
Én elitélek mindenkit aki nem iszik alkoholt :-) Sok antialkesz :D |
Túl a csúcson
Éjjel a melóból hazatérvén, Látom az IPAQ képernyőjén, Változott a pontlista megest, Milliós értékben elértük a Hetest :) Krónikát régen nem halottam itt, Csak azt, hogy Zoli rimánkodik: Változtassunk szabályt, nem tudok lépni, Nincs több csoport, utálok félni! Utolérnek lassan a galád hadak, Felfedezni akarok gyorsan sokat! De tudjuk mi is, a vég közeleg, Nem hiába gyűlik az irdatlan sereg. Nem csak a Szkarabeusz lett nagy, Egyéni törekvésünk alább nem hagy! Ha úgy tetszik, hidd azt, hogy Vadászat, Folyik már az iszonyú hadászat! Megmérkőzünk lassan egyénileg is, Csak bővítjük a klánrakit mi is. Kedves Hódítusz és Mekk-Mekk! Egyéniben feljebb már nem mehettek. Közelednek a bogaras titánok, Kikkel régóta harcban álltok. A nagy csata után átadjuk a frontot, Ha úgy alakul tűrjük a pofontot :) Számunkra ez nem lesz kis falat, Javaslom Atinak, formáljon egy dicsőség falat! Ott ne csak a mindenkori top neve legyen meg, Feledésbe a nagy dolgok ne kerüljenek. A legnagyobb ütés, a legnagyobb csata, Vagy szavazat alapján a legnagyobb Ostoba :) Régi nagy Klánok és nevek, Akikre csak a régiek emlékeznek. A legmagasabbra jutott Országok, Odaírva Északföldet látok? És ha ott lenne Zoli országának neve, Talán végre lelépne ő is Nevetve :) [/color][/color][/color] |
Quote:
|
Quote:
Szeretek írni, a szavakat dédelgetem. Ilyenkor nem kell várni a rímre, Pályzhatok a lovagi címre :))) |
Hú de csúszik ez a mankó,
az előbb még semmi baj vót... De én nem irok rimeket, inkább Szato a tijedet. olvasom a tényeket, felfogtam a lényeget. Felettünk a lényeket, alattunk a kék eget, szállunk mint a madár, 8 millióig akár... Minden kecske mekegett, már a mélybe elsüllyedt. Most jön majd a hóditusz, területből nagy minusz... tizenhárom tizennégy Zoli bácsi észnél légy, mer itt apró pici légy :D légy itt légy ott Szkarabeusz ő a lexebb kicsi bogarusz... |
Quote:
Sztem maradjunk abban, hogy megpróbáltad :D Értékeljük az időt amit rászántál :D:D:D |
Maradok inkább a vasaknál :-) az egy fokkal jobban megy :D
|
Quote:
Ha csak egy fokkal akkor inkább azt is hagyd :D:D:D Kezdj el inkább balettozni :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |