Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egyszerre megnyitott országok száma (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4572)

Ati 06-15-2011 11:54

Ez minden további nélkül működik most már. A stratégiát, hogy mi alapján tudod, hogy melyik hova tartozik, mindenkinek saját maga kell megalkotni. Talán a legegyszerűbb, ha egymás mellett vannak az egymáshoz tartozó tabok, és az új országnév az új országhoz tartozó tabokat jelzi, de ez már tényleg egyéni ízlés kérdése.

Redback 06-15-2011 15:00

Én megpróbáltam Linux alól is bekapcsolni az asztali értesítéseket, és rájöttem, hogy egyszerre csak egyet tudok bekapcsolni. Ez a helyes működés?

Ati 06-15-2011 15:04

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288889)
Én megpróbáltam Linux alól is bekapcsolni az asztali értesítéseket, és rájöttem, hogy egyszerre csak egyet tudok bekapcsolni. Ez a helyes működés?

Az asztali értesítések engedélyezése böngésző- és domain-függő. Egy böngészőből, egy domainre egyszer kell engedélyezned, onnantól abban a böngészőben és azon a domainen minden országra engedélyezve van. Eddig ezt összesen egyszer kellett megcsinálni, mert csak egy domain volt használva, most minden domaint engedélyezned kell, amit használsz (mindegyiken egyszer engedélyeztetni az asztali értesítéseket).

Redback 06-15-2011 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288890)
Az asztali értesítések engedélyezése böngésző- és domain-függő. Egy böngészőből, egy domainre egyszer kell engedélyezned, onnantól abban a böngészőben és azon a domainen minden országra engedélyezve van. Eddig ezt összesen egyszer kellett megcsinálni, mert csak egy domain volt használva, most minden domaint engedélyezned kell, amit használsz (mindegyiken egyszer engedélyeztetni az asztali értesítéseket).

Nem így értettem. Hanem van 5 esemény, amire be lehet állítani asztali értesítést. Nos én egyszerre az 5ből csak 1 eseményre tudok asztali értesítést beállítani.

Ati 06-15-2011 15:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288891)
Nem így értettem. Hanem van 5 esemény, amire be lehet állítani asztali értesítést. Nos én egyszerre az 5ből csak 1 eseményre tudok asztali értesítést beállítani.

Miért ?

Hex 06-15-2011 15:30

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288891)

akkor nálad a hiba, én betudom állítani mindet, csak nem tudom használni mivel a bontészőm nem támogatja.

Ati, az új elérhetőségek, ha nem sorrendben nyitom meg őket, hogy 1.hodito, 2.hodito, akkor összemossa az orkat.

próbaképpen megnyitottam így. 3. hodito, 2. hodito. a 3. hoditoba bejelentkeztem az icewind dale orimmal (probléma nem volt), de mikor a 2. hodito címbe bejelentkeztem Ezüst Árnyak adataival, IceWind Dale orim jött fel akkor is :)

ha sorba csinálom, nincs gond

Redback 06-15-2011 15:37

Hmm... érdekes :) Linuxon és Windowson sem tudom megcsinálni, egy böngészőből sem.

Ati 06-15-2011 15:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288894)
Ati, az új elérhetőségek, ha nem sorrendben nyitom meg őket, hogy 1.hodito, 2.hodito, akkor összemossa az orkat.

próbaképpen megnyitottam így. 3. hodito, 2. hodito. a 3. hoditoba bejelentkeztem az icewind dale orimmal (probléma nem volt), de mikor a 2. hodito címbe bejelentkeztem Ezüst Árnyak adataival, IceWind Dale orim jött fel akkor is :)

Ezt nem sikerült előidéznem.

Akkor keveri össze, ha egyet a hodito.hu címen is megnyitsz (szám nélkül), akkor az mindennél elsőbbséget élvez.

Redback 06-15-2011 15:43

az én problémámnak mi lehet a forrása? Sejtésem szerint hardver hiba nem okoz ilyet, mást pedig mindent megpróbáltam, de semmi :/

Ati 06-15-2011 16:00

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288897)
az én problémámnak mi lehet a forrása? Sejtésem szerint hardver hiba nem okoz ilyet, mást pedig mindent megpróbáltam, de semmi :/

Most ?

All times are GMT +1. The time now is 08:49.