![]() |
Ez minden további nélkül működik most már. A stratégiát, hogy mi alapján tudod, hogy melyik hova tartozik, mindenkinek saját maga kell megalkotni. Talán a legegyszerűbb, ha egymás mellett vannak az egymáshoz tartozó tabok, és az új országnév az új országhoz tartozó tabokat jelzi, de ez már tényleg egyéni ízlés kérdése.
|
Én megpróbáltam Linux alól is bekapcsolni az asztali értesítéseket, és rájöttem, hogy egyszerre csak egyet tudok bekapcsolni. Ez a helyes működés?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati, az új elérhetőségek, ha nem sorrendben nyitom meg őket, hogy 1.hodito, 2.hodito, akkor összemossa az orkat. próbaképpen megnyitottam így. 3. hodito, 2. hodito. a 3. hoditoba bejelentkeztem az icewind dale orimmal (probléma nem volt), de mikor a 2. hodito címbe bejelentkeztem Ezüst Árnyak adataival, IceWind Dale orim jött fel akkor is :) ha sorba csinálom, nincs gond |
Hmm... érdekes :) Linuxon és Windowson sem tudom megcsinálni, egy böngészőből sem.
|
Quote:
Akkor keveri össze, ha egyet a hodito.hu címen is megnyitsz (szám nélkül), akkor az mindennél elsőbbséget élvez. |
az én problémámnak mi lehet a forrása? Sejtésem szerint hardver hiba nem okoz ilyet, mást pedig mindent megpróbáltam, de semmi :/
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |